Returning of the written off #68 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.8k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

jutro 😃
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Bozanstvena je u crvenom. 😛
Kako li ce kais ovo izdrati... 🤣

vidjet cemo veceras 😆😆 a jest ga krenulo ovih dana 😃 a tek kad bude HM,rasprsnut ce se covjek 😆😆
Kety76 thumbnail

Gledam mu facu

mora da se pita sta ga snadje 😆

'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆
Kety76 thumbnail

Neverovatno. Na ovoj slici mi cak i po malo divlje izgleda.

pa takvo i treba da bude zavodjenje 😉😆 zato ja i kazem da nisam mogla ni sanjati da Prat moze ovako nesto odglumiti,savrsena je
Kety76 thumbnail

Svratila sam na kratko. Cujemo se kasnije. 😊

a kad dodjes,naletjet ces na invaziju ram 😡
meni je odmah na jutru pozlilo od budalestina 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledas
odlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku

Hvala ..necu gledati..🤢 Ne zelim da mi pokvari utisak pred film
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."

🤣

I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana

Hvala..Predpostavljam da je vic upravo u Bosanskom..zato je nama bio zbunjujuc..😆
Daltoni thumbnail

Profesor ce na to:
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."

🤣

I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana

Hvala 🤗

Verujem da je i Dal sve sada jasno. 😆

Kristijan nam je sh...o i ovo malo vijuga sto imamo 🤣

pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice

A meni u testu rekli da sam Kristijan...samo sto ja nikada ne bih mogla ubiti..osim u samoodbrani naravno, i to verujem bez problema..
Daltoni thumbnail

Profesor ce na to:
I odgovori Haso ovako:

🤣

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Hvala 🤗

Verujem da je i Dal sve sada jasno. 😆

Kristijan nam je sh...o i ovo malo vijuga sto imamo 🤣

pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice

Kristijan samo u prvom delu ima tu sado-mazo foru. U drugom i trecem delu on je jedna mala zaljubljena maca (da ne kazem Zucko) koja Ani jede iz ruke. Spisateljica je odlucila da sve ublazi. Nas Kristijan je na kraju ispao jedna dobrica. 😃
E sad, drugo je pitanje koliko je to zaista moguce i koliko je knjiga realna. Pretpostavljam da nije ali nema veze. 😊

U tome i jeste problem Nado on nikad nece biti niti moze biti Zucko koji jede iz ruke.Moze ostati takav kakav je prikazan na pocetku i gori,veci zlostavljac a na kraju i ubica.Maca i dobrica nikada.
On je takav kakav je i nema promjene.A nije da nema veze sto knjiga nije realna
Zbog te ludace sad milioni zena vjeruju da se u nekom sado-mazu tipu krije njezni Zucko 😡 a sto je najgore zene zbog te iskrivljene realne slike dobrovoljno pristaju na nasilje i biraju nasilne tipove
Knjiga nije nevina tako kako ti mislis,zlostavljaca je pretvorila u princa a mnogi vjeruju da je to moguce i u realnom zivotu

Slazem se sa tobom Keti..velika vecina zena je nakon citanja knjige pozelela uzbudjenje u obliku opasnosti, neizvesnosti a nadajuci se u najbolji ishod..Naravno da postoje ljudi koji im to mogu pruziti, oni koji vole da kontrolisu nekoga i guse ga dok im se ceo zivot ne raspadne, ne izgube porodicu, prijatelje, sami sebe..poznavala sam takve ljude i izbegavala ih u sirokom luku.Na svu srecu ja im nikada nisam bila zanimljiva jer je moja licnost i suvise dominantna i ohola da bi se nekome pokorila, i pre sam tip koji muskarce potcinjava dajuci im lazni osecaj da mi nesto znace,cega konacno i budu svesni kad ja dobijem ono sto zelim.. U ovoj knjizi sam se pronasla u nekim Kristijanovim osobinama, sve dok nije postao Zuca..sto ne znaci da bih tu stranu svoje licnosti ikada otkrila kao sto je on raznim ugovorima, javnim priznanjem i gnusanjem prema sebi..uz to, mislim da svi ljudi koje su roditelji napustili i tukli u mladosti, koji su bili odbaceni i morali sami da se snalaze u zivotu,imaju tako nesto u sebi, u vecoj ili manjoj meri sadisticki , u stanju da prepoznaju tudju bol i da izazovu pozudu za sobom kod partnera pruzajuci mu ono sto mu u tom trenutku treba dok ne preuzmu kontrolu kao droga nad narkomanom..

Daltoni thumbnail

Istrazivanje Univerziteta Michigan otkriva da citanje erotske trilogije 50 nijansi: Siva moze imati ozbiljne posledice po zene.

citanje ove knjige, a posebno sva tri dela moze dovesti do drustveno neprihvatljivog ponasanja kod zena, to ukljucuje promiskuitet, konzumiranje alkohola, tendenciju da biraju nasilnog partnera i slicno.

Uocene su razlike u ponasanju izmedju onih zena koje su procitale knjigu i onih koje nisu, ali i izme'u onih koje su procitale samo jedan nastavak i onih koje su procitale sva tri.zene koje su procitale samo prvi nastavak erotske trilogije, pokazale su vecu ansu da imaju partnera koji pokazuje ljubomorne sklonosti, sklonosti spijuniranja kao i onog koji ce ih psihicki zlostavljati.

Jos je gora situacija sa onima koje su procitale sva tri nastavka. Za njih je verovatnije cesce konzumiranje alkohola kao i veci broj seksualnih partnera.

"Svi znamo kakvi se rizici povezuju sa vezama u kojima vlada nasilan odnos, bas kao sto je slucaj sa vezom koju ostvaruje glavni lik knjige, Anastasija", kae Ejmi Bonomi, vo'a studije.

Ipak, Bonomi kaze da ne sugerise da bi knjiga trebalo da bude zabranjena, niti da zenama treba zabraniti da je citaju.

Ona, me'utim, istice da zene treba da shvate koji su faktori rizika time sto ostaju u nasilnoj vezi.

Ranija istrazivanja dokazala su da su nasilni televizijski programi povezani s nasiljem u stvarnom zivotu i asocijalnim ponasanjem.

U poredjenju sa ucesnicama koje nisu citale knjigu, one koje su procitale prvi deo "50 nijansi", imale su 25 odsto vece anse da su u vezi s muskarcem koji vice na njih ili ih psuje; 34 odsto da imaju partnera koji ih je proganjao, a vise od 75 odsto da gladuju ili isprobavaju nezdrave dijete.

One koje su procitale sve tri knjige imale su 65 odsto vece sanse da se opijaju i 63 odsto vece sanse da budu promiskuitetne.

izdvojen samo mali djelic,o ovoj temi ce se tek raditi istrazivanja

nazalost,dosta ljudi nije sposobno razlikovati fikciju od stvarnosti

Ja sam ovaj clanak postavila jos pre nego sto smo pocele da citamo knjigu, bas sam htela da vidim koliko ce to promeniti moje razmisljanje..i u jednom trenutku sam zaista zatekla sebe kako pijem ...Mislim da je i Nada ...