Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Bozanstvena je u crvenom. 😛
Kako li ce kais ovo izdrati... 🤣
Gledam mu facu
mora da se pita sta ga snadje 😆
Neverovatno. Na ovoj slici mi cak i po malo divlje izgleda.
Svratila sam na kratko. Cujemo se kasnije. 😊
Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."🤣
I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃
😆 Nisi jedina.😲🤣Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana
Profesor ce na to:
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."🤣
I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃
😆 Nisi jedina.😲🤣Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana
Hvala 🤗
Verujem da je i Dal sve sada jasno. 😆
Kristijan nam je sh...o i ovo malo vijuga sto imamo 🤣pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice
Profesor ce na to:
I odgovori Haso ovako:
Hvala 🤗
Verujem da je i Dal sve sada jasno. 😆
Kristijan nam je sh...o i ovo malo vijuga sto imamo 🤣pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice
Kristijan samo u prvom delu ima tu sado-mazo foru. U drugom i trecem delu on je jedna mala zaljubljena maca (da ne kazem Zucko) koja Ani jede iz ruke. Spisateljica je odlucila da sve ublazi. Nas Kristijan je na kraju ispao jedna dobrica. 😃
E sad, drugo je pitanje koliko je to zaista moguce i koliko je knjiga realna. Pretpostavljam da nije ali nema veze. 😊
U tome i jeste problem Nado on nikad nece biti niti moze biti Zucko koji jede iz ruke.Moze ostati takav kakav je prikazan na pocetku i gori,veci zlostavljac a na kraju i ubica.Maca i dobrica nikada.On je takav kakav je i nema promjene.A nije da nema veze sto knjiga nije realnaZbog te ludace sad milioni zena vjeruju da se u nekom sado-mazu tipu krije njezni Zucko 😡 a sto je najgore zene zbog te iskrivljene realne slike dobrovoljno pristaju na nasilje i biraju nasilne tipoveKnjiga nije nevina tako kako ti mislis,zlostavljaca je pretvorila u princa a mnogi vjeruju da je to moguce i u realnom zivotu
Istrazivanje Univerziteta Michigan otkriva da citanje erotske trilogije 50 nijansi: Siva moze imati ozbiljne posledice po zene.
citanje ove knjige, a posebno sva tri dela moze dovesti do drustveno neprihvatljivog ponasanja kod zena, to ukljucuje promiskuitet, konzumiranje alkohola, tendenciju da biraju nasilnog partnera i slicno.
Uocene su razlike u ponasanju izmedju onih zena koje su procitale knjigu i onih koje nisu, ali i izme'u onih koje su procitale samo jedan nastavak i onih koje su procitale sva tri.zene koje su procitale samo prvi nastavak erotske trilogije, pokazale su vecu ansu da imaju partnera koji pokazuje ljubomorne sklonosti, sklonosti spijuniranja kao i onog koji ce ih psihicki zlostavljati.
Jos je gora situacija sa onima koje su procitale sva tri nastavka. Za njih je verovatnije cesce konzumiranje alkohola kao i veci broj seksualnih partnera."Svi znamo kakvi se rizici povezuju sa vezama u kojima vlada nasilan odnos, bas kao sto je slucaj sa vezom koju ostvaruje glavni lik knjige, Anastasija", kae Ejmi Bonomi, vo'a studije.Ipak, Bonomi kaze da ne sugerise da bi knjiga trebalo da bude zabranjena, niti da zenama treba zabraniti da je citaju.
Ona, me'utim, istice da zene treba da shvate koji su faktori rizika time sto ostaju u nasilnoj vezi.Ranija istrazivanja dokazala su da su nasilni televizijski programi povezani s nasiljem u stvarnom zivotu i asocijalnim ponasanjem.
U poredjenju sa ucesnicama koje nisu citale knjigu, one koje su procitale prvi deo "50 nijansi", imale su 25 odsto vece anse da su u vezi s muskarcem koji vice na njih ili ih psuje; 34 odsto da imaju partnera koji ih je proganjao, a vise od 75 odsto da gladuju ili isprobavaju nezdrave dijete.
One koje su procitale sve tri knjige imale su 65 odsto vece sanse da se opijaju i 63 odsto vece sanse da budu promiskuitetne.
izdvojen samo mali djelic,o ovoj temi ce se tek raditi istrazivanja
nazalost,dosta ljudi nije sposobno razlikovati fikciju od stvarnosti