Returning of the written off #68 Invited only - Page 42

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.8k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Odlican plan. A sta cemo posle? 😳 😃

Prvo ja cuvam strazu a ti se snadji..onda cemo da ga nahranimo,pa ti cuvas strazu..🤣

Daltoni thumbnail

A izmedju njih postoji privlacnost, hemija 😉 pretpostavljam.

Nemam pojma...Pitacemo Keti 😃
Daltoni thumbnail
Odoh ja da citam...jos 40 stranica do kraja prve knjige..😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?

on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledas
odlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Evo ga sa bradom i bez kosulje..😳

https://2.bp.blogspot.com/-6i7iRPq3kVg/Umbzm9KMYQI/AAACGW0/Dq1sjd9E2Rc/s1600/henry+cavill+shirtless+man+of+steel.gif

https://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7b/c8/50/7bc8503f5e021d2d0624378bdc097fcf.jpg

Brateee 😳

Ima stajling ko da smo ga nas dve dohvatile..🤣

E jesmo stilisti. Svaka nam cast 🤣 (Mi smo oni sto svlace )

Ma kakvo svlacenje Nado, on je sav na froncle, ko da su ga divlje macke stilizovale..🤣

Pa poderale smo ga dok se otimao 🤣

Otimao se, bezao, padao u blato, ali mi nismo popustile..🤣

🤣 Ma kakvo popustanje. Sta mislis da ga jos malo doradimo? Racunam , uvek moze i bolje 😳 🤣

Moze, prvo cemo da mu pocepamo ono sto je ostalo od garderobe a onda ti drzi za noge a ja cu za ruke dok ga ne vezemo...Nama je naso da bezi..😈 🤣

Odlican plan. A sta cemo posle? 😳 😃

Prvo ja cuvam strazu a ti se snadji..onda cemo da ga nahranimo,pa ti cuvas strazu..🤣

Njegova karijera je gotova. Sto je snimio snimio je. Kad zavrsimo s njim nece biti ni za sta 🤣
nn027 thumbnail

Odoh ja da citam...jos 40 stranica do kraja prve knjige..😃

Samo ti uzivaj 😉
Kety76 thumbnail

Tacno, a i svi glumci su pomalo podvojene licnosti..nikada nisam verovala da normalan covek moze dobro da iznese neku ulogu..svi su oni pomalo lujke..😆

ili ti u prevodu umjetnici 😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Oh Heelooo.😳
Smorio se cekajuci te 😆

A ja se zabavljam sa Gideonom Crosom...Jao Nado, sto je dobar da znas..Saljem ti ga prvom prilikom..😃

ja sam zaglavila sinoc sa Dornanom 😃 brrr,zaledio mi je krv u zilama
uopste ne sumnjam da ce biti savrsen Kristijan

A ja mislila zena se odmara, otisla na spavanje 😆

pa krenula sam ja na spavanje.legla,a sinak ostavio upaljen tv (ja ga nikad ne palim) i uzmem daljinac da ugasim,ma reko samo da vidim vremensku 😆😆 kad ooop taman pocinje serija sa Dornanom,i ajd samo cu baciti pogled da vidim kako glumi 😆😆 i taj pogled se razvukaooo 😆😆

Pa to ti onako, ko klinci kad gledaju one emisije za laku noc, malo pred spavanje da nebi mala kosmare 😆

Pa Nado od ove price upravo imas kosmare 😆 Dorman glumi serijskog ubojicu uspjesnih zena

A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?

on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledas
odlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku

Nema sanse da bih ja seriju gledala. Previse je mracna i she...na
Kety76 thumbnail

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana
Kety76 thumbnail

Nemam pojma...Pitacemo Keti 😃

ne
on je samo gleda na tv-u dok daje izjave o njegovim ubistvima
pretpostavljam da ce se u drugoj sezoni okomiti na nju,jer je i ona uspjesna mlada zena