Odlican plan. A sta cemo posle? 😳 😃
Prvo ja cuvam strazu a ti se snadji..onda cemo da ga nahranimo,pa ti cuvas strazu..🤣
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
MOOH KHUL GAYA 23.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
A izmedju njih postoji privlacnost, hemija 😉 pretpostavljam.
A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?
Evo ga sa bradom i bez kosulje..😳
Brateee 😳
Ima stajling ko da smo ga nas dve dohvatile..🤣
E jesmo stilisti. Svaka nam cast 🤣 (Mi smo oni sto svlace )
Ma kakvo svlacenje Nado, on je sav na froncle, ko da su ga divlje macke stilizovale..🤣
Pa poderale smo ga dok se otimao 🤣
Otimao se, bezao, padao u blato, ali mi nismo popustile..🤣
🤣 Ma kakvo popustanje. Sta mislis da ga jos malo doradimo? Racunam , uvek moze i bolje 😳 🤣
Moze, prvo cemo da mu pocepamo ono sto je ostalo od garderobe a onda ti drzi za noge a ja cu za ruke dok ga ne vezemo...Nama je naso da bezi..😈 🤣
Prvo ja cuvam strazu a ti se snadji..onda cemo da ga nahranimo,pa ti cuvas strazu..🤣
Odoh ja da citam...jos 40 stranica do kraja prve knjige..😃
Tacno, a i svi glumci su pomalo podvojene licnosti..nikada nisam verovala da normalan covek moze dobro da iznese neku ulogu..svi su oni pomalo lujke..😆
Oh Heelooo.😳
Smorio se cekajuci te 😆
A ja se zabavljam sa Gideonom Crosom...Jao Nado, sto je dobar da znas..Saljem ti ga prvom prilikom..😃ja sam zaglavila sinoc sa Dornanom 😃 brrr,zaledio mi je krv u zilamauopste ne sumnjam da ce biti savrsen KristijanA ja mislila zena se odmara, otisla na spavanje 😆pa krenula sam ja na spavanje.legla,a sinak ostavio upaljen tv (ja ga nikad ne palim) i uzmem daljinac da ugasim,ma reko samo da vidim vremensku 😆😆 kad ooop taman pocinje serija sa Dornanom,i ajd samo cu baciti pogled da vidim kako glumi 😆😆 i taj pogled se razvukaooo 😆😆Pa to ti onako, ko klinci kad gledaju one emisije za laku noc, malo pred spavanje da nebi mala kosmare 😆Pa Nado od ove price upravo imas kosmare 😆 Dorman glumi serijskog ubojicu uspjesnih zena
A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledasodlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku
😆 Nisi jedina.
Nemam pojma...Pitacemo Keti 😃