Pa i u ovoj knjizi se pominju sive kosulje i kravate 😃
Ne znam...Gideon jeste baja, ali Grej je Grej...Mozda je do mene..mozda se ja palim na nastrano 😲
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Evo ga sa bradom i bez kosulje..😳
Brateee 😳
Ima stajling ko da smo ga nas dve dohvatile..🤣
E jesmo stilisti. Svaka nam cast 🤣 (Mi smo oni sto svlace )
Ma kakvo svlacenje Nado, on je sav na froncle, ko da su ga divlje macke stilizovale..🤣
Pa Nado od ove price upravo imas kosmare 😆 Dorman glumi serijskog ubojicu uspjesnih zena
frajer je 😃nema se sta prigovoriti 😉ps.puno je ljepsi kad ima malo brade 😃😆😆
Ne znam...Gideon jeste baja, ali Grej je Grej...Mozda je do mene..mozda se ja palim na nastrano 😲
Mislis li da mora imati to u sebi da bi mogao tako dobro da glumi takve likove? Ne znam Kety. Pade mi na pamet Lane Gutovic. On je privatno strasan namcor i tezak covek. Slucajno znam jer je bio u braku sa komsijinom sestrom od rodjene tetke. A kad pogledas Soica i sve te uloge koje nas nasmeju do suza covek ne bi pomislio da je takav.
Pa ako nista drugo po ovom se mozemo nadati da je dobro odglumio Kristijana. Tek sad ce Dal odlepiti. Ko ce docekati februar 😆
to nije isto Nado,mnogi od njih glume negativce, zloce,ubice,silovatelje,.. i naravno da nisu privatno takviali ovi sto se bave psihopatama i stalno redaju takve uloge,uz to ih savrseno odradjuju,gotovo uvijek imaju mracne tajne 😕znas li koga policija prvo sumnjici kad se desi ubistvo gdje les izrezan,prvo ispituju hirurge i mesare koji imaju veze sa zrtvom,a znas li zasto,zato sto takva zanimanja privlace ljude koji uzivaju u tom poslu,sto ne znaci da su svi potencijalne ubiceisti slucaj je i sa pedofilima,vecina ih radi po skolama,sirotistima,vjerskim ustanovama,...da ne nabrajam dalje,razumijes sto hocu reci
Doktore, mene boli i pri samom pogledu na tebe...
Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."🤣