Returning of the written off #68 Invited only - Page 40

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.8k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Pa i u ovoj knjizi se pominju sive kosulje i kravate 😃

Ne znam...Gideon jeste baja, ali Grej je Grej...Mozda je do mene..mozda se ja palim na nastrano 😲
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Evo ga sa bradom i bez kosulje..😳

https://2.bp.blogspot.com/-6i7iRPq3kVg/Umbzm9KMYQI/AAACGW0/Dq1sjd9E2Rc/s1600/henry+cavill+shirtless+man+of+steel.gif

https://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7b/c8/50/7bc8503f5e021d2d0624378bdc097fcf.jpg

Brateee 😳

Ima stajling ko da smo ga nas dve dohvatile..🤣

E jesmo stilisti. Svaka nam cast 🤣 (Mi smo oni sto svlace )

Ma kakvo svlacenje Nado, on je sav na froncle, ko da su ga divlje macke stilizovale..🤣

Pa poderale smo ga dok se otimao 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Pa Nado od ove price upravo imas kosmare 😆 Dorman glumi serijskog ubojicu uspjesnih zena

A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?
Daltoni thumbnail

frajer je 😃nema se sta prigovoriti 😉
ps.puno je ljepsi kad ima malo brade 😃😆😆

Gde nije...Glumio je u najnovijem nastavku Supermena, izabran za najpozeljnijeg muskarca ..😳
nn027 thumbnail

Click to view full size image

Click to view full size image

Pa i u ovoj knjizi se pominju sive kosulje i kravate 😃

Ne znam...Gideon jeste baja, ali Grej je Grej...Mozda je do mene..mozda se ja palim na nastrano 😲

Ma ne kazu za dzabe da je prva ljubav nesto posebno. Zato je valjda tako i Kristijan poseban za tebe 😉 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislis li da mora imati to u sebi da bi mogao tako dobro da glumi takve likove? Ne znam Kety. Pade mi na pamet Lane Gutovic. On je privatno strasan namcor i tezak covek. Slucajno znam jer je bio u braku sa komsijinom sestrom od rodjene tetke. A kad pogledas Soica i sve te uloge koje nas nasmeju do suza covek ne bi pomislio da je takav.

Pa ako nista drugo po ovom se mozemo nadati da je dobro odglumio Kristijana. Tek sad ce Dal odlepiti. Ko ce docekati februar 😆

Da, ko ce docekati taj februar...
PS I Kristijan je neka vrsta psihopate, mozda je Dornan zato i odgovarao ulozi, zgodan, mracan a opet u isto vreme nevino i razigrano ..Slusala sam njegove intervijue i uopste ne bih rekla da je psiho, najverovatnije ima neku mracnu tajnu,dugo je bio muski model za donje rublje a svi znamo sta se tamo ocekuje ako hoces da se probijes...sve u svemu, ima fasadu veselog i ne preterano inteligentnog mladog coveka..namerno kazem"ne preterano" jer daleko od toga da je glup i nezanimljiv..

Daltoni thumbnail

Doktore, mene boli i pri samom pogledu na tebe...
Daltoni thumbnail

to nije isto Nado,mnogi od njih glume negativce, zloce,ubice,silovatelje,.. i naravno da nisu privatno takvi
ali ovi sto se bave psihopatama i stalno redaju takve uloge,uz to ih savrseno odradjuju,gotovo uvijek imaju mracne tajne 😕
znas li koga policija prvo sumnjici kad se desi ubistvo gdje les izrezan,prvo ispituju hirurge i mesare koji imaju veze sa zrtvom,a znas li zasto,zato sto takva zanimanja privlace ljude koji uzivaju u tom poslu,sto ne znaci da su svi potencijalne ubice
isti slucaj je i sa pedofilima,vecina ih radi po skolama,sirotistima,vjerskim ustanovama,...
da ne nabrajam dalje,razumijes sto hocu reci

Tacno, a i svi glumci su pomalo podvojene licnosti..nikada nisam verovala da normalan covek moze dobro da iznese neku ulogu..svi su oni pomalo lujke..😆

nn027 thumbnail

Doktore, mene boli i pri samom pogledu na tebe...

Jao Dal 😆
Da nisam preterala sa doktorom? 😆
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."

🤣

I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃