๐ฒ Aj' nemoje me zaheb...i. Ona glumica?!
Auuu pa ja sam totalno neobavestena.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred timesโฆ
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Malla and ARS running crime list
Auuu pa ja sam totalno neobavestena.
ne pratim,vec odavno ๐ali,nije to jedna epizoda,on je domacin,kao sto je i Prats bilamislim da je jedan glumac domacin 5 dana,a epizode su svaku vece od pon.do petka
slatki sukazu da je u cijeloj EU ovakvo vrijeme,mozda su oni mislili da je hladno pa ponijeli zimske jakne ๐
Archana Taide celebrates her birthday with beau in Paris!
Beau Ashish Sharma takes belle Archana Taide on a Europe trip as her birthday gift.
Friday, November 07, 2014 | 5:26:46 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 58 Comments | 4507 ViewsMa nista mi nije jasno. Kakvi fanovi bre? Ona je zena glumca i ona ima fanove? Sacuvaj Boze.Birthday are always very special to everyone and today we are celebrating Ashish Sharma's (Rudra from Rangrasiya) better half Archana Taide's birthday. It is always said that you turn a year older but well we say it, she has turned a year wiser.Well, post Ashish's stint in Colors Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 and Rangrasiya, he is now out of country in Europe with his wife. The couple will celebrate Archana's birthday in Paris.However, TellyBuzz has managed to get a short message from the pretty lady herself just for her fans.She says, "Thank you so much everyone for wishing me on my birthday. Indeed, I am really very lucky that beautiful people like you love me a lot. Thank you once again and stay blessed always."Well, looks like Ashish is utilizing all his break absolutely perfectly.TellyBuzz wishes Archana a very happy birthday all the good luck for the coming year.Upasana PatelNado ๐๐๐ pa i ona je glumica i ima svoje fanove koji nemaju veze sa Rudijem ๐
๐๐๐
Nisam imala pojma da je i ona glumica. Mislila sam da je i ona kao Dsenina - margarin, da se u sve mesa.๐คฃNadoo,i Dsenina zena je glumica ๐๐
Auuu pa ja sam totalno neobavestena.ma jeste ๐ ne zaheb... ๐ i da znas kako je bila extra zgodna dok su se zabavljalipomalo se vraca u formu,radi na sebi ๐
Ma sta ima veze. To on ubija vreme do koncerta ๐ Kupila sam Story i dobila disk Miligrama ๐
http://www.india-forums.com/celebrity/10348/vahbbiz-dorabjee-dsena/
evo ๐uvjeri se sama ๐
A onda se cude sto je mala gledanost. Ne kapiram kako ne mogu da smisle pristojnu pricu. ๐
moram sastaviti lego,1001 dio kuckamo se kasnije
๐
Uzivaj.mozes misliti ๐ก jos je to onaj 3 u 1,sastavis kucicu a da bi dobio drugu i trecu moras rastaviti prvu ๐ก i tako unedogled pop.. ๐คฌa on bi da vidi kako sve tri izgledaju taman sastavim jednu,igra se pola sata pa mama daj drugu
Ma sta ima veze. To on ubija vreme do koncerta ๐ Kupila sam Story i dobila disk Miligrama ๐on bi odmah isao ๐ jos zeza ostalu djecu ๐ njih su jadnicke roditelji ubjedili da djeca ne idu na Miligram,samo odrasli,i oni naivni povjerovali ๐ a ovaj moj raspalio teoriju ๐ napravio je uzbunu u igraoni ๐ djeca placu,hoce i oni na koncert,kako on moze a oni ne mogu,bio je haos