Returning of the written off #67 Invited only - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45k

Users

7

3.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

๐Ÿ˜ฒ Aj' nemoje me zaheb...i. Ona glumica?!
Auuu pa ja sam totalno neobavestena.

ma jeste ๐Ÿ˜† ne zaheb... ๐Ÿ˜† i da znas kako je bila extra zgodna dok su se zabavljali
pomalo se vraca u formu,radi na sebi ๐Ÿ˜ƒ
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

ne pratim,vec odavno ๐Ÿ˜†
ali,nije to jedna epizoda,on je domacin,kao sto je i Prats bila
mislim da je jedan glumac domacin 5 dana,a epizode su svaku vece od pon.do petka

Proba on sve. Mislim pitanje je kad ce ponovo dobiti tako jaku ulogu kao sto je Sid kad se jednom BV zavrsi.
Kety76 thumbnail
nn027 thumbnail

slatki su
kazu da je u cijeloj EU ovakvo vrijeme,mozda su oni mislili da je hladno pa ponijeli zimske jakne ๐Ÿ˜†

Ma zato mi i cudno sto su u jaknama. Ja pomislila da je njima u Parizu hladno jer su kuci imali daleko vise temperature. ๐Ÿ˜ƒ
nn027 thumbnail

Archana Taide celebrates her birthday with beau in Paris!

Beau Ashish Sharma takes belle Archana Taide on a Europe trip as her birthday gift.

Friday, November 07, 2014 | 5:26:46 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 58 Comments | 4507 Views
Birthday are always very special to everyone and today we are celebrating Ashish Sharma's (Rudra from Rangrasiya) better half Archana Taide's birthday. It is always said that you turn a year older but well we say it, she has turned a year wiser.

Well, post Ashish's stint in Colors Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 and Rangrasiya, he is now out of country in Europe with his wife. The couple will celebrate Archana's birthday in Paris.

However, TellyBuzz has managed to get a short message from the pretty lady herself just for her fans.

She says, "Thank you so much everyone for wishing me on my birthday. Indeed, I am really very lucky that beautiful people like you love me a lot. Thank you once again and stay blessed always."

Well, looks like Ashish is utilizing all his break absolutely perfectly.

To those uninitiated, Archana Taide was last seen in Zee TV's Qubool Hai as Nikhat Ahmed Khan.

TellyBuzz wishes Archana a very happy birthday all the good luck for the coming year.

Upasana Patel
Ma nista mi nije jasno. Kakvi fanovi bre? Ona je zena glumca i ona ima fanove? Sacuvaj Boze.

Nado ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† pa i ona je glumica i ima svoje fanove koji nemaju veze sa Rudijem ๐Ÿ˜†

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Nisam imala pojma da je i ona glumica. Mislila sam da je i ona kao Dsenina - margarin, da se u sve mesa.

๐Ÿคฃ

Nadoo,i Dsenina zena je glumica ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ˜ฒ Aj' nemoje me zaheb...i. Ona glumica?!
Auuu pa ja sam totalno neobavestena.

ma jeste ๐Ÿ˜† ne zaheb... ๐Ÿ˜† i da znas kako je bila extra zgodna dok su se zabavljali
pomalo se vraca u formu,radi na sebi ๐Ÿ˜ƒ

A zato se ona , kad god on daje intervju, nag...i. Ne znam snima li sta sad ali da koristi muza, koristi.
Ja sam bila ubedjena da je ona rodila decu i da se zato zdebljala. Videla sam da se stesala i da dobro izgleda.

Kety76 thumbnail

Ma sta ima veze. To on ubija vreme do koncerta ๐Ÿ˜† Kupila sam Story i dobila disk Miligrama ๐Ÿ˜ƒ

on bi odmah isao ๐Ÿ˜† jos zeza ostalu djecu ๐Ÿ˜† njih su jadnicke roditelji ubjedili da djeca ne idu na Miligram,samo odrasli,i oni naivni povjerovali ๐Ÿ˜† a ovaj moj raspalio teoriju ๐Ÿ˜† napravio je uzbunu u igraoni ๐Ÿ˜† djeca placu,hoce i oni na koncert,kako on moze a oni ne mogu,bio je haos
nn027 thumbnail

A verujem ti ja, sto ti ne bih verovala. Ja sam poznata kao najneobavesteniji lik na IF-u ๐Ÿ˜†
Pa zena je na zavidnom skoro 300-tom mestu. Kad je zadnji put uopste nesto i glumila?
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ljubim vasss๐Ÿค—

Kety76 thumbnail

A onda se cude sto je mala gledanost. Ne kapiram kako ne mogu da smisle pristojnu pricu. ๐Ÿ˜•

ma ovo su i napravili zbog male gledanosti oni tamo ne vole i ne gledaju sretne serije,samo one gdje neko nekog zah... ๐Ÿ˜• probali su krenuti s tim na pcetku,posto je malo interesovanje,presli su na ovo
nn027 thumbnail

moram sastaviti lego,1001 dio kuckamo se kasnije
๐Ÿ˜†

Uzivaj.

mozes misliti ๐Ÿ˜ก jos je to onaj 3 u 1,sastavis kucicu a da bi dobio drugu i trecu moras rastaviti prvu ๐Ÿ˜ก i tako unedogled pop.. ๐Ÿคฌ
a on bi da vidi kako sve tri izgledaju taman sastavim jednu,igra se pola sata pa mama daj drugu

Ma sta ima veze. To on ubija vreme do koncerta ๐Ÿ˜† Kupila sam Story i dobila disk Miligrama ๐Ÿ˜ƒ

on bi odmah isao ๐Ÿ˜† jos zeza ostalu djecu ๐Ÿ˜† njih su jadnicke roditelji ubjedili da djeca ne idu na Miligram,samo odrasli,i oni naivni povjerovali ๐Ÿ˜† a ovaj moj raspalio teoriju ๐Ÿ˜† napravio je uzbunu u igraoni ๐Ÿ˜† djeca placu,hoce i oni na koncert,kako on moze a oni ne mogu,bio je haos

Pa sad im je to proslo i nikad vise ๐Ÿ˜† Od sad pa nadalje oni ce u igraoni da dogovaraju na koji se koncert ide. Opasan ti je sinak ๐Ÿ˜ƒ