Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
A verujem ti ja, sto ti ne bih verovala. Ja sam poznata kao najneobavesteniji lik na IF-u 😆
Pa zena je na zavidnom skoro 300-tom mestu. Kad je zadnji put uopste nesto i glumila?
Pa sad im je to proslo i nikad vise 😆 Od sad pa nadalje oni ce u igraoni da dogovaraju na koji se koncert ide. Opasan ti je sinak 😃
Zasto je prihvatila da promeni ime
Biki, jos jednom, veliko hvala za tvoj divni caps. ❤️ni meni nije jasno a ni drugima 😕 previse su nerealno zapetljali 😕
Devojka koja je zivela u Londonu, kojoj je ime secanje na preminulu majku , jer joj ga je ona dala, pristaje da promeni ime.🤢
Povinovala se. Kome? Zeni kojoj postovanje obicaja sluzi samo kao paravan i dobar izgovor da Sag ponizi i da joj. na svaki nacin, zivot ucini sto gorim.
Ne razumem uopste scenariste. I sad ovaj put za Mumbaji. I to ce se izjaloviti bez obzira sto je i ime promenila. Bas sam razocarana.zeznuli su vjencanje sa glupostima i sad nastavljaju 😕a lijepo su bili poceli
A onda se cude sto je mala gledanost. Ne kapiram kako ne mogu da smisle pristojnu pricu. 😕ma ovo su i napravili zbog male gledanosti oni tamo ne vole i ne gledaju sretne serije,samo one gdje neko nekog zah... 😕 probali su krenuti s tim na pcetku,posto je malo interesovanje,presli su na ovo
Pa kad to sve znaju zasto nisu dobro razmislili o scenariju pre nego sto su i poceli seriju. Najgore je kad u hodu menjaju scenario.
Evo mi stigli gosti😕
SMEKI ❤️🤗