idem se spremati,do sutra 🤗
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
idem se spremati,do sutra 🤗
A gde ides draga? jao ja nisam u toku ima da vas iscitam nocas sve sta ste pisale od 73 str😕Ljubim te 😳
A gde ides draga? jao ja nisam u toku ima da vas iscitam nocas sve sta ste pisale od 73 str😕Ljubim te 😳taman da se odjavim,vidim tvoj post 😆necemo daleko dragaveceras je ovdje koncert Miligrama,a moj sinak je veliki fan 😆karte smo morali kupiti prvi dan kad su pustene u prodaju 😆 i sad je napokon dosao taj trenutak 😆
http://www.india-forums.com/celebrity/10348/vahbbiz-dorabjee-dsena/
evo 😃uvjeri se sama 😆
A verujem ti ja, sto ti ne bih verovala. Ja sam poznata kao najneobavesteniji lik na IF-u 😆
Pa zena je na zavidnom skoro 300-tom mestu. Kad je zadnji put uopste nesto i glumila?pa sto ce se zamarati,kad moze biti PR muzu 😉😆 glumi ona kod Dsene i to glavnu ulogu 😆😆
moram sastaviti lego,1001 dio kuckamo se kasnije
😆
Uzivaj.mozes misliti 😡 jos je to onaj 3 u 1,sastavis kucicu a da bi dobio drugu i trecu moras rastaviti prvu 😡 i tako unedogled pop.. 🤬a on bi da vidi kako sve tri izgledaju taman sastavim jednu,igra se pola sata pa mama daj drugu
Ma sta ima veze. To on ubija vreme do koncerta 😆 Kupila sam Story i dobila disk Miligrama 😃on bi odmah isao 😆 jos zeza ostalu djecu 😆 njih su jadnicke roditelji ubjedili da djeca ne idu na Miligram,samo odrasli,i oni naivni povjerovali 😆 a ovaj moj raspalio teoriju 😆 napravio je uzbunu u igraoni 😆 djeca placu,hoce i oni na koncert,kako on moze a oni ne mogu,bio je haos
Pa sad im je to proslo i nikad vise 😆 Od sad pa nadalje oni ce u igraoni da dogovaraju na koji se koncert ide. Opasan ti je sinak 😃vec je poceo kuhati,a tek kad krene u skolu
slatki sukazu da je u cijeloj EU ovakvo vrijeme,mozda su oni mislili da je hladno pa ponijeli zimske jakne 😆