Originally posted by: Daltoni
Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..😉
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..😉

Citam trecu . Bila sam vredna 😃
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati 😃
Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃
ih,ala vas dvije imate mastu 😆 pa realizujte je,nikad nije kasno 😉
Ma samo da ga sretnem 😳 😉
srela si,samo neces da priznas 😉😆
Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista 😉 😃pa potrudi se 😃 za pocetak vjezbaj padanje u narucje 😆
Zar te Kushi zaista nicemu nije naucila...Za pocetak mozes u crkvu na recimo neku misu da osacujes potencijalnog mladozenju (kao sto je Kushi srela Arnava u mandiru) , onda ga pozoves kuci da ti osveti vodu za slavu i presece kolac ...i na kraju ga pitas da kupis kalendarce od njega licno,ako moze sa posvetom i osvestano...Tacno je da ce to zadovoljstvo da te poprilicno kosta ali na kraju ce se isplatiti veruj mi..🤣