Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..π
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..π
Citam trecu . Bila sam vredna π
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati π
Vec π² Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black π³
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. π³
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata πih,ala vas dvije imate mastu π pa realizujte je,nikad nije kasno π
Ma samo da ga sretnem π³ πsrela si,samo neces da priznas ππ
Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista π πpa potrudi se π za pocetak vjezbaj padanje u narucje π
Mrka kakpa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo π π€£
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. π πmozes misliti,uvjerili smo se u tu tvoju umisljenu prekomjernu kilazu πnemoj se izvlaciti,nego vjezbaj padanje π a da mu probusis gumu od bicikla pa se ponudi da je zamjenis π
Kad sam bila mladja 60 kg mi je bio "zvucni zid' a sad bome ode na 70 π
Ma bolje gumu na kolima. Ko ce menjati tocak na biciklu. Mnogo je komplikovano π