Returning of the written off #66 Invited only - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.5k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?

Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..πŸ˜‰

Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.

Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..πŸ˜‰

https://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/11/38/ef/1138ef006dca5d2e7d2bbd980fd2a0ec.jpg

Citam trecu . Bila sam vredna πŸ˜ƒ
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati πŸ˜ƒ

Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)

Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata πŸ˜ƒ

ih,ala vas dvije imate mastu πŸ˜† pa realizujte je,nikad nije kasno πŸ˜‰

Ma samo da ga sretnem 😳 πŸ˜‰

srela si,samo neces da priznas πŸ˜‰πŸ˜†

Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista πŸ˜‰ πŸ˜ƒ

pa potrudi se πŸ˜ƒ za pocetak vjezbaj padanje u narucje πŸ˜†

Mrka kakpa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo πŸ˜• 🀣
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. πŸ˜† πŸ˜†

mozes misliti,uvjerili smo se u tu tvoju umisljenu prekomjernu kilazu 😈
nemoj se izvlaciti,nego vjezbaj padanje πŸ˜† a da mu probusis gumu od bicikla pa se ponudi da je zamjenis πŸ˜†

Kad sam bila mladja 60 kg mi je bio "zvucni zid' a sad bome ode na 70 πŸ˜†
Ma bolje gumu na kolima. Ko ce menjati tocak na biciklu. Mnogo je komplikovano πŸ˜†
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma ja samo privlacim muve,a zna se gde one idu..🀣

πŸ˜•

to nisi ti,nadam se da nisi dopustila da ti neko utice na samopouzdanje
cilj malih,beznacajnih,glupih ljudi je da te sto vise povrijede i sruse ti samopouzdanje,da ti prodaju pricu da si niko i nista
nikad vise,ni u sali nemoj to reci za sebe,ok β€οΈπŸ€— imas nas koji vjerujemo u tebe i koji znamo koliko vrijedis ❀️
nn027 thumbnail

Ma ja samo privlacim muve,a zna se gde one idu..🀣

Ima nas jos takvih koleginice 🀣
nn027 thumbnail

🀣

nije ti losa ideja πŸ˜† a majke mi vec mi je prekipio,muskl skot je rasplakao 😑

😲 O idiota . 🀒
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma jesi blesava. Kud ces tavu da upropascavas. Lepo ti njega zalij vodom da ohladi. πŸ˜†

vec sam dobila takav prijedlog od Laxmi 2 πŸ˜†

Kety76 thumbnail

Kakva bre bicikla...Nado, zaboravi ovo sto ti Keti kaze,lapsus je u pitanju, htela je da kaze "da mu probusis gumu od mecke " znam ja...πŸ˜‰

https://x.vukajlija.com/var/products/posters/201202/420407/jel-se-vi-to-vracate-.jpg

🀣

nn027 thumbnail

Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?

Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..πŸ˜‰

Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.

Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..πŸ˜‰

https://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/11/38/ef/1138ef006dca5d2e7d2bbd980fd2a0ec.jpg

Citam trecu . Bila sam vredna πŸ˜ƒ
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati πŸ˜ƒ

Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)

Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata πŸ˜ƒ

ih,ala vas dvije imate mastu πŸ˜† pa realizujte je,nikad nije kasno πŸ˜‰

Ma samo da ga sretnem 😳 πŸ˜‰

srela si,samo neces da priznas πŸ˜‰πŸ˜†

Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista πŸ˜‰ πŸ˜ƒ

pa potrudi se πŸ˜ƒ za pocetak vjezbaj padanje u narucje πŸ˜†

Mrka kakpa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo πŸ˜• 🀣
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. πŸ˜† πŸ˜†

mozes misliti,uvjerili smo se u tu tvoju umisljenu prekomjernu kilazu 😈
nemoj se izvlaciti,nego vjezbaj padanje πŸ˜† a da mu probusis gumu od bicikla pa se ponudi da je zamjenis πŸ˜†

Kakva bre bicikla...Nado, zaboravi ovo sto ti Keti kaze,lapsus je u pitanju, htela je da kaze "da mu probusis gumu od mecke " znam ja...πŸ˜‰

https://x.vukajlija.com/var/products/posters/201202/420407/jel-se-vi-to-vracate-.jpg

😲 Joooj 🀣
I ja sam malo pre pisala o busenju guma ali ti si ga bas "precizirala" πŸ˜†
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

πŸ˜•

to nisi ti,nadam se da nisi dopustila da ti neko utice na samopouzdanje
cilj malih,beznacajnih,glupih ljudi je da te sto vise povrijede i sruse ti samopouzdanje,da ti prodaju pricu da si niko i nista
nikad vise,ni u sali nemoj to reci za sebe,ok β€οΈπŸ€— imas nas koji vjerujemo u tebe i koji znamo koliko vrijedis ❀️

Ne brini Keti ❀️, ja sam zakleti narcis, niko moje samopouzdanje ne moze da srusi,barem jos uvek ne, ne dok jos lome vratove dok prolazim..πŸ˜‰ Ali volim da se salim na svoj racun i zaista se divim tvom optimizmu...Znas onu pesmu "Nobody to love" ,trenutno me podseca na mene, Nadu i Smeki..ti si vec druga prica, samo mi jos nisi ispricala tu svoju pricu..πŸ˜‰

Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa ja vidim link a gif ne. Zato sam ga i dodala. πŸ˜›

ja vidim samo onaj sa vezanom rukom i ovaj tvoj Nado,mislim tvoj gif πŸ˜†
nn027 thumbnail

I ja sam isto napisala Laksmi . Opet πŸ˜†