Drugari ja vas pozdravljam,🤗jedva gledam,groznicam me jako drma,😕
Vidimo se danas🤗Lepe snove zeli vam Biki -noci ove🤗Ljubim vas i 🤗
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Oct 2025
RAMAYAN AT PH 23.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
APAHARAANN 24.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 23, 2025 Episode Discussion Thread
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Spirit - The Sound Story Of The Film
Drugari ja vas pozdravljam,🤗jedva gledam,groznicam me jako drma,😕
Vidimo se danas🤗Lepe snove zeli vam Biki -noci ove🤗Ljubim vas i 🤗
Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..😉
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..😉
Citam trecu . Bila sam vredna 😃
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati 😃
Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃ih,ala vas dvije imate mastu 😆 pa realizujte je,nikad nije kasno 😉
Ma samo da ga sretnem 😳 😉srela si,samo neces da priznas 😉😆
Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..😉
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..😉
Citam trecu . Bila sam vredna 😃
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati 😃
Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃ih,ala vas dvije imate mastu 😆 pa realizujte je,nikad nije kasno
Pa i nije..Samo imam jedan malecni problem..Gospodin Blek je fikcija jedne zene, ne postoji..😕to se nikad ne zna 😉
Ma zna se..bar ja nisam neko ko nije istrazivao..u mladosti su me zvali " brze nego carape" stvarno ne znam zbog cega..🤣
Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista 😉 😃
[vala ti Dal za pesmu. Nisam je odavno cula. Bas me je pogodila 😭
A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..😃
Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om 😕to je zbog ovih tekstova o vanzemaljcima 😆
🤣 🤣 Ili zbog nove serije na Bosanskoj tv..🤬🤣
Da. Pojacala se radioaktivnost 🤢
Da, napali su mali zeleni..🤣
to sto ti nisi srela ne znaci da nema 😉 brze nego carape nije nikakvo mjerilo 😆a osim toga,ko kaze da neces sresti 😉 pricas ko da ti je 80 i neka a ne 30-ak 😆
Zasto je virus ebole napravljen i pusten bas sada?
http://www.vestinet.rs/pogledi/zasto-je-virus-ebole-napravljen-i-pusten-bas-sada
Sad mi nesto pade na pamet, da li je neka od vas citala knjigu KOMITET 300?
Nisam..O Eboli ,je li...?
Ne , nije o Eboli. O onima koji nam Ebolu i slicne stvari salju. Nisi ni cula za ti knjigu?
To je knjiga koju trebas procitati.e moja Nado,sta sve farmaceutske kompanije ne rade da bi sebi obezbjedile profit 😡