Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia and Deepika meet for Pickleball.
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌โ
Buddhiya Ka Naya Roop
SRK talking about Deepika
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
15 Years of PKYEK
Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..๐
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..๐
Citam trecu . Bila sam vredna ๐
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati ๐
Vec ๐ฒ Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black ๐ณ
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. ๐ณ
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata ๐ih,ala vas dvije imate mastu ๐ pa realizujte je,nikad nije kasno ๐
Ma samo da ga sretnem ๐ณ ๐srela si,samo neces da priznas ๐๐
Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista ๐ ๐pa potrudi se ๐ za pocetak vjezbaj padanje u narucje ๐
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..๐
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..๐
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. ๐ณ
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata ๐ih,ala vas dvije imate mastu ๐ pa realizujte je,nikad nije kasno ๐
Ma samo da ga sretnem ๐ณ ๐srela si,samo neces da priznas ๐๐
Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista ๐ ๐pa potrudi se ๐ za pocetak vjezbaj padanje u narucje ๐
U Srbiji..mislim, Srbistanu..tesko..Jedino da odem na neko proputovanje svetom...recimo sa cirkusom,jer drugacije ne mogu da priustim..๐คฃ
Zar te Kushi zaista nicemu nije naucila...Za pocetak mozes u crkvu na recimo neku misu da osacujes potencijalnog mladozenju (kao sto je Kushi srela Arnava u mandiru) , onda ga pozoves kuci da ti osveti vodu za slavu i presece kolac ...i na kraju ga pitas da kupis kalendarce od njega licno,ako moze sa posvetom i osvestano...Tacno je da ce to zadovoljstvo da te poprilicno kosta ali na kraju ce se isplatiti veruj mi..๐คฃ
e malo sto me Bunty nanervirao sad to radi jedan drugi ovdje pod mojim prozorom ๐ก mislim,on se svadja sa djevojkom,da ne pomislite da imam udvaraca s kojim asikujem pod pendzerom ๐คฃ
Covjece,sat vremena on sikce na nju i tusi je glupostima ๐ก Dodje mi da uzmem tavu i opalim ga po glavi,taman mogu s prozora dohvatiti ๐
vala ti Dal za pesmu. Nisam je odavno cula. Bas me je pogodila ๐ญ
A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..๐
Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om ๐to je zbog ovih tekstova o vanzemaljcima ๐
๐คฃ ๐คฃ Ili zbog nove serije na Bosanskoj tv..๐คฌ๐คฃ
Da. Pojacala se radioaktivnost ๐คข
Da, napali su mali zeleni..๐คฃ
Sa cetri prsta i buljavim ocima.๐คข
Pobegli iz Erije 51 ๐คข
Mrka kakpa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo ๐ ๐คฃ
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. ๐ ๐
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata ๐ih,ala vas dvije imate mastu ๐ pa realizujte je,nikad nije kasno
Pa i nije..Samo imam jedan malecni problem..Gospodin Blek je fikcija jedne zene, ne postoji..๐to se nikad ne zna ๐
Ma zna se..bar ja nisam neko ko nije istrazivao..u mladosti su me zvali " brze nego carape" stvarno ne znam zbog cega..๐คฃto sto ti nisi srela ne znaci da nema ๐ brze nego carape nije nikakvo mjerilo ๐a osim toga,ko kaze da neces sresti ๐ pricas ko da ti je 80 i neka a ne 30-ak ๐
U Srbiji..mislim, Srbistanu..tesko..Jedino da odem na neko proputovanje svetom...recimo sa cirkusom,jer drugacije ne mogu da priustim..๐คฃcudni su zivotni putevi,danas nemas a sutra mozda vec budes u mogucnosti ๐bitno je da pozitivno razmisljas i tad oko sebe siris i privlacis takvu energiju ๐