Returning of the written off #66 Invited only - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.5k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
e malo sto me Bunty nanervirao sad to radi jedan drugi ovdje pod mojim prozorom ๐Ÿ˜ก mislim,on se svadja sa djevojkom,da ne pomislite da imam udvaraca s kojim asikujem pod pendzerom ๐Ÿคฃ
Covjece,sat vremena on sikce na nju i tusi je glupostima ๐Ÿ˜ก Dodje mi da uzmem tavu i opalim ga po glavi,taman mogu s prozora dohvatiti ๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?

Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..๐Ÿ˜‰

Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.

Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..๐Ÿ˜‰

https://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/11/38/ef/1138ef006dca5d2e7d2bbd980fd2a0ec.jpg

Citam trecu . Bila sam vredna ๐Ÿ˜ƒ
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati ๐Ÿ˜ƒ

Vec ๐Ÿ˜ฒ Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black ๐Ÿ˜ณ

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. ๐Ÿ˜ณ

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)

Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata ๐Ÿ˜ƒ

ih,ala vas dvije imate mastu ๐Ÿ˜† pa realizujte je,nikad nije kasno ๐Ÿ˜‰

Ma samo da ga sretnem ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜‰

srela si,samo neces da priznas ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†

Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜ƒ

pa potrudi se ๐Ÿ˜ƒ za pocetak vjezbaj padanje u narucje ๐Ÿ˜†

Zar te Kushi zaista nicemu nije naucila...Za pocetak mozes u crkvu na recimo neku misu da osacujes potencijalnog mladozenju (kao sto je Kushi srela Arnava u mandiru) , onda ga pozoves kuci da ti osveti vodu za slavu i presece kolac ...i na kraju ga pitas da kupis kalendarce od njega licno,ako moze sa posvetom i osvestano...Tacno je da ce to zadovoljstvo da te poprilicno kosta ali na kraju ce se isplatiti veruj mi..๐Ÿคฃ
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam da li je ovo gif koji si htela da postavis ๐Ÿ˜ณ

Zar nisam...๐Ÿ˜ฒ
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..๐Ÿ˜‰

Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.

Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..๐Ÿ˜‰

https://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/11/38/ef/1138ef006dca5d2e7d2bbd980fd2a0ec.jpg

Vec ๐Ÿ˜ฒ Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black ๐Ÿ˜ณ

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. ๐Ÿ˜ณ

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)

ih,ala vas dvije imate mastu ๐Ÿ˜† pa realizujte je,nikad nije kasno ๐Ÿ˜‰

Ma samo da ga sretnem ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜‰

srela si,samo neces da priznas ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†

Mora i on da sretne mene Bez toga nema nista ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜ƒ

pa potrudi se ๐Ÿ˜ƒ za pocetak vjezbaj padanje u narucje ๐Ÿ˜†

Mrka kapa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo ๐Ÿ˜• ๐Ÿคฃ
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U Srbiji..mislim, Srbistanu..tesko..Jedino da odem na neko proputovanje svetom...recimo sa cirkusom,jer drugacije ne mogu da priustim..๐Ÿคฃ

cudni su zivotni putevi,danas nemas a sutra mozda vec budes u mogucnosti ๐Ÿ˜‰
bitno je da pozitivno razmisljas i tad oko sebe siris i privlacis takvu energiju ๐Ÿ˜‰
Kety76 thumbnail

Zar te Kushi zaista nicemu nije naucila...Za pocetak mozes u crkvu na recimo neku misu da osacujes potencijalnog mladozenju (kao sto je Kushi srela Arnava u mandiru) , onda ga pozoves kuci da ti osveti vodu za slavu i presece kolac ...i na kraju ga pitas da kupis kalendarce od njega licno,ako moze sa posvetom i osvestano...Tacno je da ce to zadovoljstvo da te poprilicno kosta ali na kraju ce se isplatiti veruj mi..๐Ÿคฃ

idi bre,upi...se ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Daltoni thumbnail

e malo sto me Bunty nanervirao sad to radi jedan drugi ovdje pod mojim prozorom ๐Ÿ˜ก mislim,on se svadja sa djevojkom,da ne pomislite da imam udvaraca s kojim asikujem pod pendzerom ๐Ÿคฃ

Covjece,sat vremena on sikce na nju i tusi je glupostima ๐Ÿ˜ก Dodje mi da uzmem tavu i opalim ga po glavi,taman mogu s prozora dohvatiti ๐Ÿ˜†

A da li si razmislila o ovoj varijanti:

https://www.aoaophoto.com/img-2/ice-bucket-challenge-1.gif
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

vala ti Dal za pesmu. Nisam je odavno cula. Bas me je pogodila ๐Ÿ˜ญ

A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..๐Ÿ˜ƒ

Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om ๐Ÿ˜•

to je zbog ovih tekstova o vanzemaljcima ๐Ÿ˜†

๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ Ili zbog nove serije na Bosanskoj tv..๐Ÿคฌ๐Ÿคฃ

Da. Pojacala se radioaktivnost ๐Ÿคข

Da, napali su mali zeleni..๐Ÿคฃ

Sa cetri prsta i buljavim ocima.๐Ÿคข

Pobegli iz Erije 51 ๐Ÿคข

Ima caps na BV forumu , Kety i ja smo pogledale ๐Ÿคข Treba to cudo da vidis. Nije 50 nego 60 nijansi ๐Ÿคข
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Mrka kakpa. Sa ovom kilazom to je opasno po zivot, mislim njegov. Tesko da bi to preziveo ๐Ÿ˜• ๐Ÿคฃ
A da smislimo nesto bezbolnije? Neki metod u kojem ima sansu i da prezivi. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

mozes misliti,uvjerili smo se u tu tvoju umisljenu prekomjernu kilazu ๐Ÿ˜ˆ
nemoj se izvlaciti,nego vjezbaj padanje ๐Ÿ˜† a da mu probusis gumu od bicikla pa se ponudi da je zamjenis ๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...

ih,ala vas dvije imate mastu ๐Ÿ˜† pa realizujte je,nikad nije kasno

Pa i nije..Samo imam jedan malecni problem..Gospodin Blek je fikcija jedne zene, ne postoji..
๐Ÿ˜•

to se nikad ne zna ๐Ÿ˜‰

Ma zna se..bar ja nisam neko ko nije istrazivao..u mladosti su me zvali " brze nego carape" stvarno ne znam zbog cega..๐Ÿคฃ

to sto ti nisi srela ne znaci da nema ๐Ÿ˜‰ brze nego carape nije nikakvo mjerilo ๐Ÿ˜†
a osim toga,ko kaze da neces sresti ๐Ÿ˜‰ pricas ko da ti je 80 i neka a ne 30-ak ๐Ÿ˜†

U Srbiji..mislim, Srbistanu..tesko..Jedino da odem na neko proputovanje svetom...recimo sa cirkusom,jer drugacije ne mogu da priustim..๐Ÿคฃ

cudni su zivotni putevi,danas nemas a sutra mozda vec budes u mogucnosti ๐Ÿ˜‰
bitno je da pozitivno razmisljas i tad oko sebe siris i privlacis takvu energiju ๐Ÿ˜‰

Ma ja samo privlacim muve,a zna se gde one idu..๐Ÿคฃ