Returning of the written off #66 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..😃

Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om 😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tvorac raketnog sistema stinger" priznao na samrti: Radio sam sa vanzemaljcima! - VIDEO

27. oktobar 2014. 13:58 15 komentara

Americki inzenjer i istrazivac Bojd Busman, poznat i kao tvorac projektila stinger", priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko zive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 - americkoj vojnoj bazi u Nevadi.

Bojd Busman je ostvario 40 godina dugu plodnu karijeru u najboljim americkim vojnim kompanijama kao sto su Hjuz erkraft", Dzeneral dinamiks", Teksas instruments" i Lokid Martin". Nagradjen je za 26 patenata (neki su jos oznaceni kao Vojna tajna) - raketni sistem stinger", pametne bombe na lasersko navodjenje. Preminuo je 7. avgusta ove godine, ali pre toga je skinuo s duse istinu o vanzemaljcima, istrazivanju NLO, antigravitaciji i slicnim fenomenima.

Bojd Busman je u poslednjem intervjuu izneo niz dokaza o boravku vanzemaljaca u Oblasti 51 (Foto: Printscreen YouTube)

Bojd je ispricao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brze od svetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje.

Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bica stacionirana u bazi Oblast 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro cuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oruzja, ali i vanzemaljskih letelica i bica.

S ovim bicima radio je Busman u Oblasti 51 (Foto: Printscreen yt)

Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brze od svetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje", izjavio je on.

Ovako izgledaju sake vanzemaljaca s kojima je Bojd radio (Foto: Printscreen YouTube)

Vanzemaljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duzi od nasih, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kicmena stuba, a komuniciraju sa nama preko telepatije" objasnio je Bojd.

Na kraju intervjua je otkrio i to da Oblast 51 saradjuje i sa Rusima i sa Kinezima, ali samo na istrazivanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.

Saslusajte ga i sami..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VLkcM-bpdiA[/YOUTUBE]

A to sto je njegovim "dostignucima" ubijeno toliko ljudi , to ga nije "pritiskalo". Samo vanzemaljci su mu bili teret na dusi 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Click to view full size image
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A to sto je njegovim "dostignucima" ubijeno toliko ljudi , to ga nije "pritiskalo". Samo vanzemaljci su mu bili teret na dusi 🤢

Bas tako..izgleda da je mislio da su vanzemaljci nesto na sta treba upozoriti ljude...Ko zna, mozda jednog dana odluce da nas upoznaju sa njima..
Daltoni thumbnail
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
nn027 thumbnail

Ono sto ponekad vidimo, sto nam otkupi i ukrade poglede, ne predstavlja istinit odraz, vec samo viziju, cudnovatu fatamorganu lepote. Prava vrednost je dusa, u njoj je skrivena nasa spoljasnjost, nas sjaj, koji nekako nikad ne bledi, ne nestaje, dar od Boga koji, istaknut na pravi nacin, premasuje vidljivo i govori nam o slepilu povrsnosti. Uvek treba zaviriti u dusu, jer je u njoj, duboko, poput lavirinta, skrivena nasa istinska lepota, nas zar, vatra i savrsenstvo ! ...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om 😕

Nadam se da ce i Biki moci da nam se pridruzi ovog puta.. a ti Nale samo citaj, imam ja jos knjiga za tebe...Sada citam knjige Susan Elizabeth Phillips, upravo sam zavrsila "Evin greh" i sada citam "Smekericu" 😉

nn027 thumbnail

Neodoljiv je tako po malo zapusten, zar ne? 😳
Daltoni thumbnail