Returning of the written off #66 Invited only - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?

Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..😉

Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.

Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..😉

https://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/11/38/ef/1138ef006dca5d2e7d2bbd980fd2a0ec.jpg

Citam trecu . Bila sam vredna 😃
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati 😃

Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳

Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳

Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)

Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga ,slobodno Nadica😳 neka ti kaze privatno 😉,ja ne mogu pricati suvise je tezak period iza mene i ispred mene.😭

Napisala sam.
Daltoni thumbnail

Da malo skrenes misli sa problema...🤗

https://30.media.tumblr.com/tumblr_m15yogipWP1qjz1vio2_r3_500.gif
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Usput samo jos gledam😉 @Dal hvala na pesmici🤗 i Baruncicu❤️
Dodjem cim sagledam..

Edited by Bikica - 10 years ago
nn027 thumbnail
Hvala ti Dal za pesmu. Nisam je odavno cula. Bas me je pogodila 😭
Daltoni thumbnail

Niko ne zna njenu tajnu: Ova zena ima 67 godina!

27. oktobar 2014. 16:47 2 komentara

Koja je njena tajna?

Apasra Hongsakula danas ima 67 godina, a davne 1965. godine bila je mis Tajlanda. Apasra se udala i rodila sina, no bracna sreca nije potrajala pa se rastala. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna.

Prvo to bode u oko" kad je re o Apasri svakako je njen mladolik izgled. I danas, iako je ve vremena ena, izgleda mladoliko. Apasrino lice je utegnuto je, a linija vitka kao i pre gotovo 50 godina kad su je proglasili najlepom Tajlan'ankom.

Koja je njena tajna nito ne zna, a Apasra ne eli da otkrrije. Kae da vodi jednostavan ivot, neguje se i ostalo je, kae, dar prirode.

Ipak, strani mediji piu da lepotu navodno duguje estetskim zahvatima, i to poveem broju njih. Javnost se okirala kad je objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski salon lepote s Apasrinim fotografijama. Na fotkama" na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame, a u licu izgleda kao 20-godinjakinja, ako ne i mla'e. Fotografija je oito obra'ena u fotoopu i njen menader to je potvrdio.

Apasra je tek nedavno prvi put u ivotu posegla za peglom za kosu i videla da joj kosa moe biti i ravna. Lepotu duguje zdravom ivotu, kvalitetnoj ishrani i tome to nikad ne izlazi na sunce bez da se prvo namae kremom sa zatitnim faktorom", rekao je menader.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala ti Dal za pesmu. Nisam je odavno cula. Bas me je pogodila 😭

A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..😃
Daltoni thumbnail

Tvorac raketnog sistema stinger" priznao na samrti: Radio sam sa vanzemaljcima! - VIDEO

27. oktobar 2014. 13:58 15 komentara

Americki inzenjer i istrazivac Bojd Busman, poznat i kao tvorac projektila stinger", priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko zive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 - americkoj vojnoj bazi u Nevadi.

Bojd Busman je ostvario 40 godina dugu plodnu karijeru u najboljim americkim vojnim kompanijama kao sto su Hjuz erkraft", Dzeneral dinamiks", Teksas instruments" i Lokid Martin". Nagradjen je za 26 patenata (neki su jos oznaceni kao Vojna tajna) - raketni sistem stinger", pametne bombe na lasersko navodjenje. Preminuo je 7. avgusta ove godine, ali pre toga je skinuo s duse istinu o vanzemaljcima, istrazivanju NLO, antigravitaciji i slicnim fenomenima.

Bojd Busman je u poslednjem intervjuu izneo niz dokaza o boravku vanzemaljaca u Oblasti 51 (Foto: Printscreen YouTube)

Bojd je ispricao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brze od svetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje.

Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bica stacionirana u bazi Oblast 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro cuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oruzja, ali i vanzemaljskih letelica i bica.

S ovim bicima radio je Busman u Oblasti 51 (Foto: Printscreen yt)

Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brze od svetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje", izjavio je on.

Ovako izgledaju sake vanzemaljaca s kojima je Bojd radio (Foto: Printscreen YouTube)

Vanzemaljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duzi od nasih, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kicmena stuba, a komuniciraju sa nama preko telepatije" objasnio je Bojd.

Na kraju intervjua je otkrio i to da Oblast 51 saradjuje i sa Rusima i sa Kinezima, ali samo na istrazivanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.

Saslusajte ga i sami..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VLkcM-bpdiA[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A ja je postavila da vam ulepsa vece..ih ...ko ima bilo kakvu krizu ili problem,lepo odgleda seriju i posle mu opet sve lepo..😃

Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska ja cu da gledam ponovo. 😊