🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
TRAUMA DRAMA 15.9
Conceiving of PL…
Ja verujem do 12, pa ako me zeznu sta cu.Cekacu sledeci datum 😆
E, tako. Pogledala sam epizodu 🤢
Pa da li je to normalno da mlad covek prvu bracn u noc, umesto da je sa svojom zenom, provodi teseci dragu mamu? Ko je ovde lud? A draga mama ni da joj je snaja sa jednim okom , dve glave i kozjim nogama, karakondzula glavom i bradom, ne bi bila tako ucveljena i nesrecna. Gde se jadna Sag udade u tri lepe 😡
Muz ce joj sad apstinirati i glumiti drugaricu dok je draga ucveljena mama ne prihvati. Ooo majko moja. Pa gde to ima? Sag dosla iz Londona, obrazovana devojka, videla sveta sad je spala da je neka tamo zenturaca zahebava . Ajd sto ona ali sto joj Satya radi sta hoce. A ona naivna da covek ne poveruje 🤢
Uh! Ovo je mucno majke mi. 🤢
Dobro vece moje devojcice drage🤗
Upala sam sad ,pocela gledati epizodu,cim zavrsim eto mene ,malo.Nisam stigla procitati predhodni teard,😭nisam nesto nimalo ok,😭😭a ne zelim ovde nista o tome.😉 A i jako sam iscrpljena i umorna.Nadati se i verovati uz Boziju pomoc i sve ce biti ok.😳Nadam se da ste mi vi sve dobro🤗Vidimo se za nekih 15 min😊Moje slicno stanje izgleda ovako
E, tako. Pogledala sam epizodu 🤢
Pa da li je to normalno da mlad covek prvu bracn u noc, umesto da je sa svojom zenom, provodi teseci dragu mamu? Ko je ovde lud? A draga mama ni da joj je snaja sa jednim okom , dve glave i kozjim nogama, karakondzula glavom i bradom, ne bi bila tako ucveljena i nesrecna. Gde se jadna Sag udade u tri lepe 😡
Muz ce joj sad apstinirati i glumiti drugaricu dok je draga ucveljena mama ne prihvati. Ooo majko moja. Pa gde to ima? Sag dosla iz Londona, obrazovana devojka, videla sveta sad je spala da je neka tamo zenturaca zahebava . Ajd sto ona ali sto joj Satya radi sta hoce. A ona naivna da covek ne poveruje 🤢
Uh! Ovo je mucno majke mi. 🤢
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃
Moje slicno stanje izgleda ovakoduso moja 🤗 zao mi je sto se osjecas lose 😭 ali sam sretna sto si ovdje sa nama ❤️