Returning of the written off #66 Invited only - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
dobro vece,evo i mene 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

dobro vece,evo i mene 😃

Dobro vece 😃
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja verujem do 12, pa ako me zeznu sta cu.Cekacu sledeci datum 😆

🤣 a 12-ih nikad nece nestati,jednog ce ubosti 😆
Kety76 thumbnail

E, tako. Pogledala sam epizodu 🤢
Pa da li je to normalno da mlad covek prvu bracn u noc, umesto da je sa svojom zenom, provodi teseci dragu mamu? Ko je ovde lud? A draga mama ni da joj je snaja sa jednim okom , dve glave i kozjim nogama, karakondzula glavom i bradom, ne bi bila tako ucveljena i nesrecna. Gde se jadna Sag udade u tri lepe 😡
Muz ce joj sad apstinirati i glumiti drugaricu dok je draga ucveljena mama ne prihvati. Ooo majko moja. Pa gde to ima? Sag dosla iz Londona, obrazovana devojka, videla sveta sad je spala da je neka tamo zenturaca zahebava . Ajd sto ona ali sto joj Satya radi sta hoce. A ona naivna da covek ne poveruje 🤢
Uh! Ovo je mucno majke mi. 🤢

😆😆

e jest nam Bunty pogodio zicu 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece moje devojcice drage🤗

Upala sam sad ,pocela gledati epizodu,cim zavrsim eto mene ,malo.
Nisam stigla procitati predhodni teard,😭nisam nesto nimalo ok,😭😭a ne zelim ovde nista o tome.😉 A i jako sam iscrpljena i umorna.
Nadati se i verovati uz Boziju pomoc i sve ce biti ok.😳
Nadam se da ste mi vi sve dobro🤗
Vidimo se za nekih 15 min😊

Moje slicno stanje izgleda ovako

duso moja 🤗 zao mi je sto se osjecas lose 😭 ali sam sretna sto si ovdje sa nama ❤️

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

E, tako. Pogledala sam epizodu 🤢
Pa da li je to normalno da mlad covek prvu bracn u noc, umesto da je sa svojom zenom, provodi teseci dragu mamu? Ko je ovde lud? A draga mama ni da joj je snaja sa jednim okom , dve glave i kozjim nogama, karakondzula glavom i bradom, ne bi bila tako ucveljena i nesrecna. Gde se jadna Sag udade u tri lepe 😡
Muz ce joj sad apstinirati i glumiti drugaricu dok je draga ucveljena mama ne prihvati. Ooo majko moja. Pa gde to ima? Sag dosla iz Londona, obrazovana devojka, videla sveta sad je spala da je neka tamo zenturaca zahebava . Ajd sto ona ali sto joj Satya radi sta hoce. A ona naivna da covek ne poveruje 🤢
Uh! Ovo je mucno majke mi. 🤢

E tako pogledah i ja Nadice😆
Ja nisam puno isfrustrirana zbog Bunty,njemu je stalo da njegova mama prihvati snajku kao rodjeno dete,samim tim i on bi se osecao bolje a sa druge strane jako mu je tesko i krenuti sa SR sa saznanjem da mu se mama duri i ne voli Saags,time ne zeli ni Saags povrediti jer kako tako Saags ce i sama skontati koliko je njegova mama za nju,on jednostavno zeli da ubedi mamu da promeni ponasanje kada je Saags u blizini,da bi se i Saags osecala prijatnije.Time svim joj je kako bih ja rekla postavio ultimatum u fazonu "Necu sa njom biti intiman sve dok je ne prihvatis"Sam o to sto je izgovorio ona se i sokirala,znaci ,on ima svoj nacin kako da dovede svoju majku u neko normalno stanje-normalan odnos prema snajki.Jednostavno on ima svoje neke metode ubedjivanja,njemu to itekako polazi za rukom.
Jeste povrsinski gledano ovako ona u sobi ceka on sa mamom,ali kao sto sam rekla on poznaje svoju majku,pratio je njene poglede,ponasanje.
Ja sam vise isfrustrirana samom mamom-licemerkom a da ne kazem koliko sam isfrustrirana onom S😡😡 koja kao da nema svoj dom,dan i noc provodi sa ovom drugom i u domu Bunty.
Nego me cudi Kako Saags onako veruje i smesi se onoj S😡(ne zelim ni puno ime joj pisati)
Nadrljace ona pofino od iste ..😡
Kety76 thumbnail

🤣

e bas me nasmija 😆😆
Kety76 thumbnail

Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃

ih,ala vas dvije imate mastu 😆 pa realizujte je,nikad nije kasno 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

🤣 a 12-ih nikad nece nestati,jednog ce ubosti 😆

🤣
Jedan ce biti, Nada poslednja umire .
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Moje slicno stanje izgleda ovako

duso moja 🤗 zao mi je sto se osjecas lose 😭 ali sam sretna sto si ovdje sa nama ❤️

Draga moja srodna dusice dobro vece🤗
Tesko je,nekako guram,dokle ne znam😭
I ja sam srecna sto bar malo uspen doci ovde kod nas😳
jako sam iscrpljena uskoro idem spavati,groznica me drma.