Favourite soaps (invited only) #19 - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: kop93

Boze sve se promjenilo ๐Ÿ˜• kad se sjetim svog tjelesnog sata,sutra dan citav razred nije mogao da hoda od upale misica kako nas je profesor znao izdriblati

I kod nas je bilo tako...obavezna je bila sportska oprema...bela majica i crni triko, tako smo ga zvali, za devojcice, a za decake sorcevi...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Vec sam,sjedim za kompom ๐Ÿคฃ

Dobar si ucenik, nema sta ๐Ÿคฃ
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Au, al ste se vas dve ukrcale u vremeplov...mashala...ajde da se pridruzim, i ja sam volela da gledam Jelenka...te godine sam bila kuci kod mojih i odrzavala moju prvu trudnocu...pa sad vi racunajte...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† i posto sam morala mirovat ...gledala sam televiziju i serije...a ovo me podsetilo kako su i moje curice, kad bih im pricala pricu pred spavanje, i mrtva umorna malo ubrzala, uvijek znale kada bih nesto preskocuila jer su sve bajke i price znale napamet ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Cao Sladjo , Jeco I Kopice , jel je jos netko prisutan?

Cao, Branka, ๐Ÿค—
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Au, al ste se vas dve ukrcale u vremeplov...mashala...ajde da se pridruzim, i ja sam volela da gledam Jelenka...te godine sam bila kuci kod mojih i odrzavala moju prvu trudnocu...pa sad vi racunajte...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† i posto sam morala mirovat ...gledala sam televiziju i serije...a ovo me podsetilo kako su i moje curice, kad bih im pricala pricu pred spavanje, i mrtva umorna malo ubrzala, uvijek znale kada bih nesto preskocuila jer su sve bajke i price znale napamet ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Jeste ukrcale smo se na vremeplov ๐Ÿ˜ƒ,Jeca malo zbunjeno nas prati ๐Ÿ˜† znaci i ti si Jelenka gledala,e sad neznam jesi li i Smogovce gledala,oni su silni๐Ÿ˜† a sto se tice preskakanja bajki kod djece mislim da tu nijedna mama i tata nisu prolazili nije bilo varanja ๐Ÿ˜†

Jeco najmlada si,jesam li dobro rekla ๐Ÿ˜ƒ

Sve si nas nabrojala ๐Ÿ˜†
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Cao Love ๐Ÿค—
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Vezla, nego sta...๐Ÿ˜† ono je bilo dobro za zivce...sednes i bockas...milina...๐Ÿ˜ƒ

Suti i ja sam,prvi sam izvezla u 4 razredu osnovne,curica i pace,mali goblencic a onda prosirila vidike tj velicine ๐Ÿ˜†
sladjana333 thumbnail

Kako sam je voljela,a kad je smazem onda trazim izmedu papira slicicu ๐Ÿ˜ƒ

Skupila sve slicice u albumu, poslala u fabriku i oni mi poslali paket od 5kg slatkisa...mozes misliti koliko sam bila srecna...๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†
kop93 thumbnail
Jeco hajde da vidimo nesto iz tvoje nostalgicne proslosti ๐Ÿ˜ƒ
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Vezla, nego sta...๐Ÿ˜† ono je bilo dobro za zivce...sednes i bockas...milina...๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿคฃ Na sta bi sada licili gobleni da ih vezes...malo vezes malo gledas jel Astha izbacila Shloka naglavacke...Onda ti NA digne pritisak i ode Goblen u propast...danas bi eventualno mogla strikati, ako umes ono klot-frket, bez da gledas u igle ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Dobar si ucenik, nema sta ๐Ÿคฃ

Tvoj ucenik , vidi se ๐Ÿคฃ