Favourite soaps (invited only) #19 - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: kop93

Jeste ukrcale smo se na vremeplov 😃,Jeca malo zbunjeno nas prati 😆 znaci i ti si Jelenka gledala,e sad neznam jesi li i Smogovce gledala,oni su silni😆 a sto se tice preskakanja bajki kod djece mislim da tu nijedna mama i tata nisu prolazili nije bilo varanja 😆

Jeco najmlada si,jesam li dobro rekla 😃

Sve si nas nabrojala 😆

Ja nikad nisam slusala price pred spavanje 😆
Jeca thumbnail

Jeco hajde da vidimo nesto iz tvoje nostalgicne proslosti 😃

Pa, rekla sam ti, pokemoni i Bratz 😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Suti i ja sam,prvi sam izvezla u 4 razredu osnovne,curica i pace,mali goblencic a onda prosirila vidike tj velicine 😆

Ko je nabavio semu za Vilerov goblen, taj je bio ekstra...a imali su da se kupe obojeni, pa samo nanosis iste boje, a izlazile su seme u zenskim casopisima, sa brojevima konca...😆

Jeca thumbnail

Originally posted by: loveansh

🤣 Na sta bi sada licili gobleni da ih vezes...malo vezes malo gledas jel Astha izbacila Shloka naglavacke...Onda ti NA digne pritisak i ode Goblen u propast...danas bi eventualno mogla strikati, ako umes ono klot-frket, bez da gledas u igle 😆😆😆

Hahahhahhahahahhahaha 🤣
Jeca thumbnail

Tvoj ucenik , vidi se 🤣

Ti si pre mene dosla na ovaj forum 😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

🤣 Na sta bi sada licili gobleni da ih vezes...malo vezes malo gledas jel Astha izbacila Shloka naglavacke...Onda ti NA digne pritisak i ode Goblen u propast...danas bi eventualno mogla strikati, ako umes ono klot-frket, bez da gledas u igle 😆😆😆

Strikala sam i dzempere...sa mustrama...😳mama mi pokaze i picim😆...nisam nikada heklala, tu mislim na sustikle, podmetace...to ne znam da radim...a sada ne bih imala zivaca ni za sta...kada sam se navukla na komp...😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Skupila sve slicice u albumu, poslala u fabriku i oni mi poslali paket od 5kg slatkisa...mozes misliti koliko sam bila srecna...😃😆

A i ovo smo skupljali, mislim moji curice i svi u porodici, svaka je imala svoj album i znale su sve zivotinje iz njih,. A cokoladice su bile vrh, i danas mi taj okus cuci negde u secanju...a sto se Smogovaca tice, naravno da sam ih gledala, obozavala sam sve te serije, i procitala tada, secam se celu kolekciju romana Marije Juric Zagorke, koju je moja mama sakupljala ko mlada...Ah koji su to ljubavhni romani bili...😳
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

I kod nas je bilo tako...obavezna je bila sportska oprema...bela majica i crni triko, tako smo ga zvali, za devojcice, a za decake sorcevi...

Isto je bilo i kod mene 😛

E na nesto si me posjetila sa tim ,moram vam ispricati 😃

Bila sam u 7 razredu osnovne skole,i stajali smo u redu,pocetak sata je bio,nastavnik je pitao ko fali na satu,redar pijavljivao,a na dnu reda su stajale 2 cure i jedan djecko iz razreda ,da napomenem na vrhu reda su bili oni koji,nece igrati sport taj sat.

Pita nastavnik cure sto neigraju sport,kazu one "opravdan razlog"-u redu,zatim pita djecka,a sto ti neces igrati sport,kaze on "opravdan razlog"😕

Kad ce njemu nastavnik,ma zar i ti 😲😕😲 a citav razred se valjao u sali od smijeha😲😆

Opravdan razlog je znacio-da imas svoje dane i da si osloboden sporta.😃

kop93 thumbnail

Hahahahah 🤣 skroz si u pravu 🤣 i oni koncici od ceg je pravit popucali bi 🤣

kop93 thumbnail

Skupila sve slicice u albumu, poslala u fabriku i oni mi poslali paket od 5kg slatkisa...mozes misliti koliko sam bila srecna...😃😆

O mogu mislit to je bila radost 😳