Favourite soaps (invited only) #19 - Page 101

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: sladjana333

Strikala sam i dzempere...sa mustrama...😳mama mi pokaze i picimπŸ˜†...nisam nikada heklala, tu mislim na sustikle, podmetace...to ne znam da radim...a sada ne bih imala zivaca ni za sta...kada sam se navukla na komp...πŸ˜†

U pravu si Sladjo, sada nema sanse bilo sta da se radi kada smo postale ovisnice o kompjuteru i forumu.
Ja moram da priznam da sam strikat pocela tek pod stare dane 😳 Valjda sto sam bila u Africi pa mi nije trebalo πŸ˜† A nisam ni vezla, uradih jednu tapiseriju, neke suncokrete, i na tome osta moje umetnicko izrazavanje, ali sam naucila da sijem i to sve samouka...uz dvije curice u Africi, koje su non stop isle na neke maskenbal partije izvezbala sam se da sijem kostime za vile i princeze sve u sesnaest...pa stolnjake, carsave, zavese...ma singerica je sljakala sve u sesnaest...dobili smo i neke nagrade...mislim ono...od drugih mama πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† A ko studentica sam istrikala jedan djemper sa kapuljacom, i nekom cudnom mustrom i danas se divim sama sebi kako sam uspelaπŸ˜³πŸ˜†, dugo ga je i moja cera nosila kada je bila tinejdjerka...
πŸ˜ƒ
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ja nikad nisam slusala price pred spavanje πŸ˜†

Pa Jeco ti si bas posebna πŸ˜†
kop93 thumbnail

Ko je nabavio semu za Vilerov goblen, taj je bio ekstra...a imali su da se kupe obojeni, pa samo nanosis iste boje, a izlazile su seme u zenskim casopisima, sa brojevima konca...πŸ˜†

Samo sam dva uradila Vilerova,bili su skupi,ostali su bili obojeni
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Isto je bilo i kod mene πŸ˜›

E na nesto si me posjetila sa tim ,moram vam ispricati πŸ˜ƒ

Bila sam u 7 razredu osnovne skole,i stajali smo u redu,pocetak sata je bio,nastavnik je pitao ko fali na satu,redar pijavljivao,a na dnu reda su stajale 2 cure i jedan djecko iz razreda ,da napomenem na vrhu reda su bili oni koji,nece igrati sport taj sat.

Pita nastavnik cure sto neigraju sport,kazu one "opravdan razlog"-u redu,zatim pita djecka,a sto ti neces igrati sport,kaze on "opravdan razlog"πŸ˜•

Kad ce njemu nastavnik,ma zar i ti πŸ˜²πŸ˜•πŸ˜² a citav razred se valjao u sali od smijehaπŸ˜²πŸ˜†

Opravdan razlog je znacio-da imas svoje dane i da si osloboden sporta.πŸ˜ƒ

Tako je bilo i kod nas...mi smo govorili, "posteda"...u gimnaziji nam je predavao jedan zivi baksuz, on je zapisivao dane "postede", nisi mogao da ga prevaris ni slucajno...
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ti si pre mene dosla na ovaj forum πŸ˜†

Pa danas stariji uce od mladjih,nisam znala raditi slike dok me ti nisi naucila πŸ˜ƒ
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pa Jeco ti si bas posebna πŸ˜†

Uvek bila πŸ˜†
kop93 thumbnail

Strikala sam i dzempere...sa mustrama...😳mama mi pokaze i picimπŸ˜†...nisam nikada heklala, tu mislim na sustikle, podmetace...to ne znam da radim...a sada ne bih imala zivaca ni za sta...kada sam se navukla na komp...πŸ˜†

Sad smo napredne zene πŸ˜†
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pa danas stariji uce od mladjih,nisam znala raditi slike dok me ti nisi naucila πŸ˜ƒ

Sad se vadis na slike πŸ˜†
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

U pravu si Sladjo, sada nema sanse bilo sta da se radi kada smo postale ovisnice o kompjuteru i forumu.
Ja moram da priznam da sam strikat pocela tek pod stare dane 😳 Valjda sto sam bila u Africi pa mi nije trebalo πŸ˜† A nisam ni vezla, uradih jednu tapiseriju, neke suncokrete, i na tome osta moje umetnicko izrazavanje, ali sam naucila da sijem i to sve samouka...uz dvije curice u Africi, koje su non stop isle na neke maskenbal partije izvezbala sam se da sijem kostime za vile i princeze sve u sesnaest...pa stolnjake, carsave, zavese...ma singerica je sljakala sve u sesnaest...dobili smo i neke nagrade...mislim ono...od drugih mama πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† A ko studentica sam istrikala jedan djemper sa kapuljacom, i nekom cudnom mustrom i danas se divim sama sebi kako sam uspelaπŸ˜³πŸ˜†, dugo ga je i moja cera nosila kada je bila tinejdjerka...
πŸ˜ƒ

Ja sam isto sama naucila da sijem na "Bagat" masini "Slavica" se zove, uzimala sam "Burde", vadila snitove i sila sam sama sebi dosta interesntnih stavi...to je bilo dok se nisam udala...sada samo nesto suzim, zakrpim...nerviram se mnogo za masinom...ne radi mi dobro...nosila sam je na popravku...ali i dalje preskace...moje kcerke nemaju pojma da siju...nisu ni probale...nemaju nikada vremena za to...
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

πŸ˜ƒ

Dobra si Love,znas strikati,siti ,ja to neznam nista,sem goblena raditi,ostalo me nije nista zanimalo,mada mi je majka snajderica, a X puta mi je rekla trebala sam biti musko πŸ˜† al izgleda se Bog predomislio u zadnjem momentu pa ispala ja 🀣