Originally posted by: sladjana333
Strikala sam i dzempere...sa mustrama...π³mama mi pokaze i picimπ...nisam nikada heklala, tu mislim na sustikle, podmetace...to ne znam da radim...a sada ne bih imala zivaca ni za sta...kada sam se navukla na komp...π
U pravu si Sladjo, sada nema sanse bilo sta da se radi kada smo postale ovisnice o kompjuteru i forumu.
Ja moram da priznam da sam strikat pocela tek pod stare dane π³ Valjda sto sam bila u Africi pa mi nije trebalo π A nisam ni vezla, uradih jednu tapiseriju, neke suncokrete, i na tome osta moje umetnicko izrazavanje, ali sam naucila da sijem i to sve samouka...uz dvije curice u Africi, koje su non stop isle na neke maskenbal partije izvezbala sam se da sijem kostime za vile i princeze sve u sesnaest...pa stolnjake, carsave, zavese...ma singerica je sljakala sve u sesnaest...dobili smo i neke nagrade...mislim ono...od drugih mama πππ A ko studentica sam istrikala jedan djemper sa kapuljacom, i nekom cudnom mustrom i danas se divim sama sebi kako sam uspelaπ³π, dugo ga je i moja cera nosila kada je bila tinejdjerka...π