Returning of the written off #49 Invited only - Page 45

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Koje? 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

"Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da u jednog dana imati djevojku.
Sa sesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zakljucio da mi treba djevojka puna strasti i sa zivotnim zarom.
U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suvise emotivna. Sve je bilo dramaticno, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubistvom. Tada sam zakljucio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.
S 23 godine sam nasao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbudjivala ni oko cega. Zivot je postao toliko dosadan da sam zakljucio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.
S 27 godina nasao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao drzati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadravajuci.Cinila je lude iznenadne stvari i cinila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlucio da nadjem djevojku koja ima jasne ciljeve.
Kad sam napunio 31 godinu, nasao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala cvrsto na zemlji i nju sam ozenio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve sto sam imao.
Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i trazim samo djevojku s velikim si...ma."

🤣🤣

Obicno se muskarci rode ovako pametni..ne prolaze kroz te torture..😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

E , Dal..🤗.Sta da kazem za Bukowskog❤️
Zato uvek se divim ljudima koji govore istinu i samo istinu bez obzira kako ce drugi reagovati.😉

I ja sam nekada ranije bila takva..e a onda sam se opametila...😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro🤢

Celu noc sam provela u hitnoj primila infuziju izbockali mi silnim inekcijama,i jutros opet isto izludecu😡

Sto se tice moje serije jeste prevod los nije bas u svakoj epizodi ima po neki dobar ali kad pocnes da gledas i kad vidis pricu sve razumes verujte mi pa zar bi se ja u opste trudila da odgledam evo sad po drugi put da je tako lose.Ja ne bi odustajala a vi kako hocete nemojte posle da kazete da nisam rekla.😉

Jao Smeki..znaci zakasivanje..e u pm..bas...🤢 Ja nisam bila u hitnoj ali sam ko "suntava" 😆, evo i od jutros,samo se zanosim, vidim duplo, i ne mogu da se rasvestim,iako sam vec hiljadu obaveza zavrsila,ko da sam jos u magli,da sanjam..😕 PS Za glavu i nogu necu ni da pricam..standardno..

A ti vidi, kupi 2 flase vode sa magnezijumom, neke blago gazirane..ja koristim mivelu MG, pa to pij onako stalno danas..Sutra ces videti razliku,meni to svaki put uspe, samo sto juce nisam stigla jer sam ceo dan turbo,ni od jutros..e sada cu da odem da pazarim i da se vadim,dok nisam ispustila svoju plemenitu dusu..😭
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Pita ga stric gde ces Rudra ,pa nosim moju zenu u sobu ,sad je prva bracna noc😆 a pijan letva

Znaci naroljao se, uspavace se on u sred akcije..😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Hhahahaha ovo

Daltoni thumbnail

A da li je i on kriminalac kao i njegova porodica ?
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao Smeki..znaci zakasivanje..e u pm..bas...🤢 Ja nisam bila u hitnoj ali sam ko suntava, evo i od jutros,samo se zanosim, vidim duplo, i ne mogu da se rasvestim,iako sam vec hiljadu obaveza zavrsila,ko da sam jos u magli,da sanjam..😕 PS Za glavu i nogu necu ni da pricam..standardno..

A ti vidi, kupi 2 flase vode sa magnezijumom, neke blago gazirane..ja koristim mivelu MG, pa to pij onako stalno danas..Sutra ces videti razliku,meni to svaki put uspe, samo sto juce nisam stigla jer sam ceo dan turbo,ni od jutros..e sada cu da odem da pazarim i da se vadim,dok nisam ispustila svoju plemenitu dusu..😭

Idem odmah u prodavnicu inace ne mogu viseee😭
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A da li je i on kriminalac kao i njegova porodica ?

Da 😃 ali mekog srca 😆 nije ubio nikog ,ali ga se svi plase.A nju ne moze da svalada 😆totalno ga ispametila.On je usvojen i nema roditelje ,ziveo je u sirotistu.
smeker thumbnail