Returning of the written off #49 Invited only - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Sta je ovo sad nikog nema😲 Svi otisli..kada ja dosla.
Procitam vas i idem dalje...😉
Laku noc i lepi snovi svima koji su otisli spavati...🤗

Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Uvek mi je bilo cudno kad neko kaze da na nekoj osobi prvo primeti odecu...A ja gledam pogled...Gledam oci... One puno kazu o osobi...Kroz njih se,stvarno,vidi dusa... Lep i iskren osmeh...najlepsi ukras svakog lica... Kulturno ophodjenje...ali bez glumatanja...Energija koju neko nosi,pa zraci ili mraci...odbija ili privlaci...To ja vidim...to mi znaci...I,tu se negde formira neponovljivi prvi utisak...A,kakvo je odelo imao taj neko...Ne pitajte mene...Primeticu,mozda,ali neki drugi put.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Oci ce tvoje kazati odluku, pa makar ti i cutao..."
F. M. Dostojevski
------------------------------------
Iskrenost i otvorenost cine te ranjivim, budi iskren i otvoren uprkos tome.
-------------------------------------
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro jutro🤢
Celu noc sam provela u hitnoj primila infuziju izbockali mi silnim inekcijama,i jutros opet isto izludecu😡

Sto se tice moje serije jeste prevod los nije bas u svakoj epizodi ima po neki dobar ali kad pocnes da gledas i kad vidis pricu sve razumes verujte mi pa zar bi se ja u opste trudila da odgledam evo sad po drugi put da je tako lose.Ja ne bi odustajala a vi kako hocete nemojte posle da kazete da nisam rekla.😉

smeker thumbnail
Pita ga stric gde ces Rudra ,pa nosim moju zenu u sobu ,sad je prva bracna noc😆 a pijan letva

Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
smeker thumbnail
Ovo je kad je izigravao policajca,tj kad je kidnapovao a ona mislila da je cuva od otmicara😆
smeker thumbnail
smeker thumbnail
Ovo je kad mu je pomogla da pobegne iz zatvora😃

smeker thumbnail
Ovo je kad su trebali da imaju prvu branu noc a svi iz njegove kuce im smetali,pa su resili da odu u hotel medjutim samo jedan hotel je imao slobodne sobe i to onaj u koji dolaze oni za jednu noc,i tako dodje racija a u toj raciji cela njena rodbina deda,ujak stric 😆

smeker thumbnail
Ovo je kad je trebao da bude obicaj prikazivanje mlade on joj je doneo odecu znate ono marama i sari lice da se ne vidi a ona obukla pantalonice i tetovirala se 😆 i tako izasla pred goste😆

Edited by smeker - 11 years ago