Returning of the written off #49 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
smeker thumbnail
smeker thumbnail

smeker thumbnail
Interesantan deo je kad pita brata kako se svadja sa devojkama,navikao da mu sve padaju pod noge,a ona mu kontrira i naziva ga svakako.ne zna kako da reaguje😆
smeker thumbnail
Toliko od mene sad idem da ,spustim ovu moju glavu na jastuk ,kupila sam mivelu mg pa da vidimo😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Toliko od mene sad idem da ,spustim ovu moju glavu na jastuk ,kupila sam mivelu mg pa da vidimo😕

Probaj..u svakom slucaju ne moze da ti skodi..osim ako nemas visok pritisak, onda nemoj..
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Odoh i ja..imam zilion obaveza..
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Interesantan deo je kad pita brata kako se svadja sa devojkama,navikao da mu sve padaju pod noge,a ona mu kontrira i naziva ga svakako.ne zna kako da reaguje😆

Ovih pet epizoda sto sam pogledala ona mi deluje malo napo*no ,tako da kontam da mu jadnicku nije bilo lako 😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Probaj..u svakom slucaju ne moze da ti skodi..osim ako nemas visok pritisak, onda nemoj..

Nemam visok pritisak sinoc mi je bio 90 /65 i inace mi je takav pogotovu kad me boli glava
smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovih pet epizoda sto sam pogledala ona mi deluje malo napo*no ,tako da kontam da mu jadnicku nije bilo lako 😆

Auuu da znas kako je napo*na boze sacuvaj,a a to sto misli da je ona uvek u pravu,ma svasta mu je radila.Ali ni on nije cvecka,udara kontru i to dobru da joj nije dobro kad je zezne.😆 sve u svemu oboje su unteresantni cas te nervira on cas ona.Nema gluposti sve ima svoju svrhu ,svaki potez je lepo uradjen.Eto ja opet poceh necu vise" najke "mi nista da kazem😃