Returning of the written off #47 Invited only - Page 84

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

7

4.9k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Evo sta meni googl prevodi 😲😆

Boje popularni show Rangrasiya je sve postaviti za dramatian preokret oaravati svojim gledaocima . U narednom epizodi emisije , publika e prisustvovati visokog intenziteta drama.Till sada smo vidjeli da je Parvati pokuava da dokae nevinost unato ne bude guilty.On druge strane , Rudra , ne mrda da Parvati je molbe na svaku cijenu .

Naa Izvor obavjetava , u narednom epizoda , dosta drame e se dogoditi kao Rudra e proi kroz promjenu uma i da e dogovoriti swayamvar za Paro , tako da on moe ju testirati . On e organizirati ovaj na Haveli i ljudi iz svih krajeva Rajasthan e doi do sri prekrasne mladu . Parvati oajan da olaka krivice off joj ramena e pratiti Rudra nare'enja . Kada Paro konano odlui joj bi se uzdajui bholenath , Rudra gura kandidat stoji u mjestu . Paro e ga vidjeti i biti zbunjen . On e uiniti Paro kravatu Rakhi svim pretendentima na swayamvar i pobjei sa Paro za medeni mjesec . i po prvi put gledatelji e upoznati nevaljale strane Rudra u njoj predstojee epizode ..

Za vie Update Do posjeta Space ...Google :

🤣 🤣 Kazem ti ja da bi razbila sa prevodom..A ovaj kandidat sam ja 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

😆E veruj da bi to rado radila.❤️..samo se bojim da se ne bi istopila tokom rada a i zanela kao ona 😆

Devojke ja mislim da bi najbolje bilo da date Smekici i meni da prevodimo. Te umetnicke slobode jos svet nije video. 🤣 🤣 🤣

Daltoni thumbnail

Devojke ja mislim da bi najbolje bilo da date Smekici i meni da prevodimo. Te umetnicke slobode jos svet nije video. 🤣 🤣 🤣

Ja se slazem..I uopste ne sumnjam..ja bih bila vas najveci obozavalac kao i do sada..🤗
Daltoni thumbnail

Ovo se mora ponoviti..dok prevodim slusam i njih i pesmu..ko Napoleon..😆
nn027 thumbnail
Hvala ti Smeki za epizodu Rangrasije samo sto ja stvarno nemam volje i zivaca da je prevodim na googlu . Katastrofa😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

AAA Nado ,razvalile bi,sve bi im bilo jasno u nasem slobodnom prevodu.Ne treba nam ni ton citamo sa usana 🤣
nn027 thumbnail
Dal, hoce li veceras postaviti tvoju prvu epizodu? 😊
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Hvala ti Smeki za epizodu Rangrasije samo sto ja stvarno nemam volje i zivaca da je prevodim na googlu . Katastrofa😕

Postavila sam je jer me Rudi iznervirao,platio je Sumeru da ozeni Paro i ona pristaje jer joj je rekao da ce joj oprostiti ako se uda za njega,kreten.Kako ponizavajuce😡pa posle i to bacanje sindura🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

AAA Nado ,razvalile bi,sve bi im bilo jasno u nasem slobodnom prevodu.Ne treba nam ni ton citamo sa usana 🤣

Mogu samo da zamislim..Vec vidim titl : " Dolazi ovamo,nemoj da bude saka,nos,patos " 🤣 🤣 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail