Hvala ti Smeki za epizodu Rangrasije samo sto ja stvarno nemam volje i zivaca da je prevodim na googlu . Katastrofaš
Postavila sam je jer me Rudi iznervirao,platio je Sumeru da ozeni Paro i ona pristaje jer joj je rekao da ce joj oprostiti ako se uda za njega,kreten.Kako ponizavajuceš”pa posle i to bacanje sinduraš¤¢
Pretera ga brate. ne znam sta sad hoce od nje. šStvarno,ja sam plakala danas zajedno s njom bas ponizavajuce.A i promo onako pred svima mu se nudi a on opet po starom,jos ako bude tacno ovo da ce se udati za Sumera e onda je tek bljakš¤¢
A vidis sta mi je Dal napisala.
Dakle, ova bajka kaze ukratko, da ce Rudra odluciti da uda Paro kako bi joj nasao dom. Iz cele Indije ce dolaziti potencijalne mladozenje da ozene prelepu mladu.A kada Paro izabere onog koga zeli, tada ce Rudra stati na njegovo mesto i ozenice se sa Paro. Naterace je da svim ucesnicima (potencijalnim mladozenjama ) veze raki (konac koji se vezuje bratu oko ruku) , a on ce je uhvatiti za ruku i odvesti na medeni mesec..Tako ce se videti i Rudrina nestasna strana..
Ona ce se ipak udati za Rudru.