Returning of the written off #47 Invited only - Page 83

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

7

4.9k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Odoh da prevodim RR..Yugo otisao da postavlja serije..Tako da vas cisto obavestim,da ce biti..😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa jer hoces ? Nije tesko kada se nauci..😉Ja cu ti sve objasniti ...

E moja Dal,lako bi ja naucila to titlovanje,to nije meni problem...ako me samo neko malo uputi...😉.ali je problem sta bi ja istitlovala🤣🤣
hindi znam po neku rec,engleski polovicno...a srpski perfektno 🤣🤣pa bi ja na srpskom istitlovala ono sto sam zelela cuti😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E idem i ja u labos...seci scene...😉 Upadnem kasnije😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Da bre..to plus...Znaci ,jedva cekam sutrasnju epizodu...😳

Ali on ce je odbiti i baciti sindor tako pisu😭
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Odoh da prevodim RR..Yugo otisao da postavlja serije..Tako da vas cisto obavestim,da ce biti..😉

Super,jedva cekam 🤗

Nego slusaj obavezno da pocnes da gledas ovu seriju sto sam gledala Dal ne mogu da ti opisem koliko je dobra veruj mi
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ali on ce je odbiti i baciti sindor tako pisu😭

Znaci, zene postanu tigrice kada ih on dodirne..ubile bi za njega..same mu se nude..E moja Smeki..to hocu da vidim..kako joj baca sindur..a ona mu se nudi..Bice to zestoka scena..Bice oni zajedno, samo ,nece Rudi da od igraca postane papucar..😆

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Jao Nado...Da li je moguce da toliko dobro razumes tekst..Pa ja cu tebe da predlozim da ovamo prevodis..Razbila bi ih ko dete zvecku..🤣

Dakle, ova bajka kaze ukratko, da ce Rudra odluciti da uda Paro kako bi joj nasao dom. Iz cele Indije ce dolaziti potencijalne mladozenje da ozene prelepu mladu.A kada Paro izabere onog koga zeli, tada ce Rudra stati na njegovo mesto i ozenice se sa Paro. Naterace je da svim ucesnicima (potencijalnim mladozenjama ) veze raki (konac koji se vezuje bratu oko ruku) , a on ce je uhvatiti za ruku i odvesti na medeni mesec..Tako ce se videti i Rudrina nestasna strana..

🤣

Evo sta meni googl prevodi 😲😆

Boje popularni show Rangrasiya je sve postaviti za dramatian preokret oaravati svojim gledaocima . U narednom epizodi emisije , publika e prisustvovati visokog intenziteta drama.Till sada smo vidjeli da je Parvati pokuava da dokae nevinost unato ne bude guilty.On druge strane , Rudra , ne mrda da Parvati je molbe na svaku cijenu .

Naa Izvor obavjetava , u narednom epizoda , dosta drame e se dogoditi kao Rudra e proi kroz promjenu uma i da e dogovoriti swayamvar za Paro , tako da on moe ju testirati . On e organizirati ovaj na Haveli i ljudi iz svih krajeva Rajasthan e doi do sri prekrasne mladu . Parvati oajan da olaka krivice off joj ramena e pratiti Rudra nare'enja . Kada Paro konano odlui joj bi se uzdajui bholenath , Rudra gura kandidat i stoji u mjestu . Paro e ga vidjeti i biti zbunjen . On e uiniti Paro kravatu Rakhi svim pretendentima na swayamvar i pobjei sa Paro za medeni mjesec . i po prvi put gledatelji e upoznati nevaljale strane Rudra u njoj predstojee epizode ..

Za vie Update Do posjeta Space ...Google :

Daltoni thumbnail

Super,jedva cekam 🤗

Nego slusaj obavezno da pocnes da gledas ovu seriju sto sam gledala Dal ne mogu da ti opisem koliko je dobra veruj mi

Hocu Smeki, samo da im isprevedem nesto malo unapred serija da imaju da pustaju svaki dan i pocinjem..Najverovatnije za vikend ako nesto ne iskrsne..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

E moja Dal,lako bi ja naucila to titlovanje,to nije meni problem...ako me samo neko malo uputi...😉.ali je problem sta bi ja istitlovala🤣🤣
hindi znam po neku rec,engleski polovicno...a srpski perfektno 🤣🤣pa bi ja na srpskom istitlovala ono sto sam zelela cuti😆

Kako bre Biki ..Pa ja sam bila ubedjena da ti perfektno parlas Engleski..a i Hindu...Nema veze..Beintehaa se i onako prevodi sa Ruskog..ja je prevodim sa loseg Engleskog,dakle prevodim je sa Hindija direktno,jer onaj Eng prevod nema blage veze..😕 Ti znas Ruski..? Jer tako ?

Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nimalo ne preterujes sasvim si u redu😉 kao i ja,mi smo bas cool😃

Ma obe ste cool 🤗
Samo nastavite tako a i vise ako mozete. 😃