Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Bring her in Gen 5
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Naya safar college ka
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Songs on All Tranportation
Pa jer hoces ? Nije tesko kada se nauci..😉Ja cu ti sve objasniti ...
Da bre..to plus...Znaci ,jedva cekam sutrasnju epizodu...😳
Odoh da prevodim RR..Yugo otisao da postavlja serije..Tako da vas cisto obavestim,da ce biti..😉
Jao Nado...Da li je moguce da toliko dobro razumes tekst..Pa ja cu tebe da predlozim da ovamo prevodis..Razbila bi ih ko dete zvecku..🤣
Dakle, ova bajka kaze ukratko, da ce Rudra odluciti da uda Paro kako bi joj nasao dom. Iz cele Indije ce dolaziti potencijalne mladozenje da ozene prelepu mladu.A kada Paro izabere onog koga zeli, tada ce Rudra stati na njegovo mesto i ozenice se sa Paro. Naterace je da svim ucesnicima (potencijalnim mladozenjama ) veze raki (konac koji se vezuje bratu oko ruku) , a on ce je uhvatiti za ruku i odvesti na medeni mesec..Tako ce se videti i Rudrina nestasna strana..
🤣
Super,jedva cekam 🤗Nego slusaj obavezno da pocnes da gledas ovu seriju sto sam gledala Dal ne mogu da ti opisem koliko je dobra veruj mi
E moja Dal,lako bi ja naucila to titlovanje,to nije meni problem...ako me samo neko malo uputi...😉.ali je problem sta bi ja istitlovala🤣🤣hindi znam po neku rec,engleski polovicno...a srpski perfektno 🤣🤣pa bi ja na srpskom istitlovala ono sto sam zelela cuti😆