Mogu samo da zamislim..Vec vidim titl : " Dolazi ovamo,nemoj da bude saka,nos,patos " 🤣 🤣 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Bring her in Gen 5
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Naya safar college ka
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
Songs on All Tranportation
Mogu samo da zamislim..Vec vidim titl : " Dolazi ovamo,nemoj da bude saka,nos,patos " 🤣 🤣 🤣
Jutro Kety🤗Zavrslia sam ,Kety serija me je ocarala potpuno,toliko da sam pocela ponovo da gledam.Ima li treca sezona znas li .Mislim jel pocela😃
Koja epizoda B.Lj.☺️
Jedna od pesama koja je bila u pozadini jeste ovaTo bi bilo od mene sa mesta dogadjaja.😆..Beskrajne Ljubavi❤️
A da ti ja dam epizodu da prevedes..😆 Pouzdano znam da bi uzivala..😉😆E veruj da bi to rado radila.❤️..samo se bojim da se ne bi istopila tokom rada a i zanela kao ona 😆
Devojke ja mislim da bi najbolje bilo da date Smekici i meni da prevodimo. Te umetnicke slobode jos svet nije video. 🤣 🤣 🤣AAA Nado ,razvalile bi,sve bi im bilo jasno u nasem slobodnom prevodu.Ne treba nam ni ton citamo sa usana 🤣
Pre ce oni nama padati u narucje,kad nismo dosada naucile,nema leba od naseg padanja 😆
Postavila sam je jer me Rudi iznervirao,platio je Sumeru da ozeni Paro i ona pristaje jer joj je rekao da ce joj oprostiti ako se uda za njega,kreten.Kako ponizavajuce😡pa posle i to bacanje sindura🤢
Pretera ga brate. ne znam sta sad hoce od nje. 😕
Pogledajte nesto iz Indije-nase druge domovine😆morat cemo jednom posjetiti tu nasu drugu domovinu,red je 😆
Da , ali zajedno sve mi. Al' bi to bilo putovanje 😆lele,kada bi se mi rastrcale po Mumbaju 🤣🤣Ali , pazi. Ja u glavi imam te slike, mislim sve nas i to nase druzenje. Mislim da bi to stvarno bilo fenomenalno. Ne samo Mumbaji. Bilo gde da smo zajedno. 😆istjerali bi nas za 24 sata 😆😆😆
Nas u Indiju ne bi primili ,ne nadajte se 🤣zasto 😲 pa valjda smo naucile,gledajuci ovolike serije,kako glumiti "nevinascad"bitno samo da se ispraksamo u preciznom padanju u narucje nekom super bogatom,zgodnom liku 😉😆😆Pre ce oni nama padati u narucje,kad nismo dosada naucile,nema leba od naseg padanja 😆znaci placem 🤣🤣🤣dan mi je bio katastrofa a ovo me bas nasmija 🤗