Returning of the written off #47 Invited only - Page 82

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

7

4.9k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Uh hvala ti Smeki,upravo sam na pola prekinula epizodu ,jer me bakuta iznervirala ,da se evo sva tresem...😡 😭

Znam i ja sam tako😡 pa pustam po malo dok prodje
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ok idem odmah😉
ps.A bivsi gazda mi nije mlad,ima doduse sina mladog misim da je Nikoli sad negde oko 30 god -32😉 Prezivaju se Kojevic😉

Oh..taman ko za mua..😉
Daltoni thumbnail

Net mi bio zablokirao totalno,opet sam morala restartovati resiver😡
nesto ni pesma nije mogla do kraja se uploadovati,😡cak sam menjala par linkova sa YT,neki nisu bili validni,jedva ovaj uploadovah..kraci...ali ipak peva O Rudii moj Rudiii...😆

Biki..srce moje..🤗volim te najvise na svetu...jos i njegove slike..Sta reci..ostala sam bez teksta..🤗
Daltoni thumbnail

Koja epizoda B.Lj.☺️

Jedna od pesama koja je bila u pozadini jeste ova

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0ez8v4EZDD8[/YOUTUBE]
E da pocnem..pa dokle doguram😆
Kada su se vratili do auta,Alija je htela da promeni izduvanu gumu,no medjutim u gepeku nije bilo rezervne,ona onda cacka Zejna za to.
Dok se kao nesto prepiru,kobajagi ugledaju zmiju i oboje sednu na kola😆pricape jedno drugo..😆.jer je oboje strah..dok zmija ih posmatra,Zejn pokusava kao da svira,a Alija malo grubo da je otera...i nekako zmija nestade...😆Dok doma Fahad nesto govori majci.😡.a tu je i Sazija 😡,zena njegova..koja uvek nesto kljuca😆 ..pa kljucala i svekrvi a oko koga ce nego oko Alije i Zejna.❤️Fahad govori majci da su Alija i Zejn jedno za drugo😳 i da on i Osman ih zele videti zajedno-verovatno do kraja.😉
Posle ona -pepeljugina maceha😆 konstatuje sa Sazijom da se Fahad promenio,a ova ce na to da sad sem Osmana i Fahad na strani Alije i Zejna.😆 Ova i dalje kao pokisla kokos😆 i dalje😆
Nastaje noc,njih dvoje nasli su kao neku lepu kolibicu,ali na otvorenom,
Zejn brine i pita da li ona zaista moze ovde provesti noc i spavati,ona kaze da joj to ne smeta..ali je gladna i odlazi nesto potraziti,on ostaje.Alija se vraca i vidi njega nema,jako se uplasila,zove ga ali nista,posla da ga trazi i vidi ga te mu se baca u zagrljaj i tu ostaje malo duze,a on njemu sigurno se puls ubrzao 😆i ne zna sta se desava😆 ej pa bacila mu se sama u zagrljaj😳 On joj kaze da je isao po drva..za vatru da se ogreju tu u pozadini cuje se pesma Beintehaa😳.Ona daje lubenicu da popolovi ,on kao udara po lubenici ali ne razbija i pravi se da ga ruka zabolela ona se brine uzima mu ruku puse da prestane...potom on se smeje...salio se 😆 I tako jedu oni lubenicu..zanimljivo kao deca su...😆Dok sa druge strane Rizvan zove Ajat i govori da ce doci u Bupal,pa bi voleo da se vide😳
Zejn i Alija sede ,prispavalo im se ona glavu na njegovo rame i zavuce svoju ruku ispod njegove ruke,potom ona spusta glavu na njegovo krilo onako sanjiva,dok on je gleda ..skida svoj sako da je pokrije i onda blago po kosi njenoj rukom prevuce i ruku preko nje..romanticno☺️tu u pozadini cuje se ova pesma koju sam postavila😳
Jutro Zejn se budi ,dok zraci jutarnjeg sunca pravo upiru na njih on rukom zaklanja Alijino lice ..da zakloni od sunca dok ona jos spava..ona se budi...i gleda ga..vidi njegov sako preko nje..😳
A najava za sutra:Alija i Zejn dolaze doma,vide ih Osman i fahad.fahad deluje zabrinuto,verovatno misli nisto,dok Osman kaze da se sigurno nesto dobro desilo medju njima..a sou su mi ova dvojica ...onako u pizamama i gledaju za Zejnom i Alijom😆😆
To bi bilo od mene sa mesta dogadjaja.😆..Beskrajne Ljubavi❤️

A da ti ja dam epizodu da prevedes..😆 Pouzdano znam da bi uzivala..😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Radila malo ovo sad idem vaditi scene od juce i danas iz B.Lj😉

Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

At awards function, Paro offers sindoor box to Rudra wbois shocked. Parto says bholenath has written not only in her hands mehendi but also written in her hand lines one name Rudra. Paro says time has come that Rudra accepts his Parvati because Parvati's name cannot be joined with anyone else. She asks him to accept her marry her. Rudra is angry/shocked.

Znaci Paro je kraljica..povlacim sve sto sam rekla o njoj...Bravo devojko..👏Reci ce mu : Ucini me svojom Rudra ! ☺️ Ufff...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A da ti ja dam epizodu da prevedes..😆 Pouzdano znam da bi uzivala..😉

😆E veruj da bi to rado radila.❤️..samo se bojim da se ne bi istopila tokom rada a i zanela kao ona 😆

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci Paro je kraljica..povlacim sve sto sam rekla o njoj...Bravo devojko..👏Reci ce mu : Ucini me svojom Rudra ! ☺️ Ufff...

Staaa😲 e stvarno bravo za nju jos pred svim onim ljudima auuu.👏
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Staaa😲 e stvarno bravo za nju jos pred svim onim ljudima auuu.👏

Da bre..to plus...Znaci ,jedva cekam sutrasnju epizodu...😳
Daltoni thumbnail

😆E veruj da bi to rado radila.❤️..samo se bojim da se ne bi istopila tokom rada a i zanela kao ona 😆

Pa jer hoces ? Nije tesko kada se nauci..😉Ja cu ti sve objasniti ...