26.03.2014.
Astha budi onog coveka, misleci u sebi :on me je doveo ovde, i gde se to sada nalazim? Gleda oko sebe i kaze da ne moze da veruje kako je Aditi mogla da kaze za sebe da je ona Gospodja Shlok Agnihotri. Ja sam Shlokova zena!!! Shlok svuda trazi Asthu. Aditi ide za njim. Shlok ne zna da je i ona posla za njim. Ona uzima bocu i polomi je. Aditi prilazi prema Asthi sa polomljenom bocom i gleda je smisljajuci novu pakost.

Aditi se sakrije jer cuje neke ljude koji se priblizavaju. Odtrci od tog mesta. Astha takodjer bezi od policije. Policija zaustavlja Aditi i pita ju sta ona ovde radi?
Shlok zove Asthu. Shlok ugleda Asthu i ide prema njoj. Astha kaze: Shlok! i zagrli ga. Shlok: Hajde da se vratimo u nas apartman.Astha mu kaze da je zelela da ide sa njim ali joj on nije dozvolio. Shlok: prestani da pricas sada, i ostani ovde. Pita je zasto se buni? Shlok trci sa Asthom. 

Abhay grdi Bua sto je dozvolila da Jyoti pobegne.. On joj kaze da Jyoti nije otisla u Anjalinu kucu, i pita se gde bi mogla da bude? Kaze da treba da preduzmu nesto pre nego sto ljudi pocnu da sumnjaju u njihove izgovore.

Kalindi se budi i vikne: Astha! Avdhoot je pita sta se desilo? Ona mu kaze da je zabrinuta za Asthu. On joj kaze da je Astha dobro i da ce razgovarati sa njom sutradan u jutro.

Jyoti se probudila i ide da otvori vrata. Sid je pia zasto se probudila i zbog cega zeli da izadje napolje u 3 u jutro. Kaze joj da se salio i da ne treba da place. Skuvao joj je kafu i rekao da je popije pa ce da je prodje nemir koji oseca. On joj daje soljicu i ona je prihvaca.On joj kaze da ukoliko zeli da ide napolje mora da otkljuca katanac na vratima. Kaze joj da mu kaze ako zeli da ide napolje. Odlazi i kaze joj da nastavi da spava.

Shlok dolazi u apartman i vidi da se Aditi presvukla. Izlazi napolje i kaze Asthi da ne postavlja previse pitanja. Ona mu kaze da je povredjena. On je pita gde se povredila? Astha se sali.Shlok: U cemu je tvoj problem, reci mi! Astha: Pokusavam da radim ono isto sto i ti. Kada sam ja tvoja zena, kako mozes da zoves neku drugu tvojom zenom? Shlok: Ti si bila ljubomorna. Astha: Nisam. Ja sam tvoja zena i rekla sam ti da te volim, i zasto bih osecala ljubomoru. Jednostavno se nisam osecala dobro. Shlok: Drzi se svojih granica! Astha: Ti nikada neces moci da razumes moja osecanja. Bila sam ljubomorna, to je simbol ljubavi...Sajna Ve...svira...Shlok: Ona je totalno caknuta! (luda oliti sasava)

Aditi je sokirana kada vidi Asthu. Astha je sokirana kada vidi Aditi u spavacici. Aditi: Astha, hvala Bogu pa si dosla, gde si bila? Astha: Da li je tebi stalo do mene? Lepo si se osecala dok si bila Gospodja Shlok Agnihotri. Aditi: Ja sam bila uplasena, to je jedini razlog. Inspektor nas je pitao i ja sam se uplasila.Astha: Ja nikada ne bih uradila tako nesto, da sam bila na tvom mestu. Pusti sad to, sve je u redu. Aditi: Hvala ti Astha. Znala sam da ces me ti razumeti. Idem da spavam. Aditi je lgla na krevet. Shlok i Astha je gledaju kako je zauzela krevet. Shlok uzima jastuke i kaze da ce on spavati napolju. Astha je takodjer ljuta i izlazi sa Shlokom napolje iz apartmana.

Vidi ga kako spava i pokrije ga sa cebetom. Sedne ispod drugog drveta i place gledajuci u njega. Gleda u mesec i kaze da bi volela da bude zauvek sa Shlokom. Shlok ju je cuo kada je to rekla. Astha: Zelela bih da vreme stane, i da se ova noc nikada ne zavrsi. Plasim se izlaska sunca, jer kada ono izadje, pocet ce novo jutro. Volela bih da se ovaj trenutak zaustavi i da nasi zivoti postanu prekrasni. Ne zelim da odem od Shloka, zelim da budem zauvek uz njega...muzika svira...

Shlok je sve to cuo i gleda u nju. Ona vidi da je on budan i da je gleda.Iss Dil ka ab kya karun... Saiyyan ve ab raasta dikhaade tu...svira...Astha brise svoje suze.

U jutro Sid je ponovo skuvao caj za Jyoti, i probudio ju je. Ona vristi. Sid: Zasto se plasis kada me vidis, opusti se, uzmi caj. On je gleda i kaze joj : Ako mi kazes sto te muci, mozda mogu da ti pomognem. sta si radila na onoj cesti po noci? Da li te je netko jurio? Zasto si trcala? Jyoti drzi salicu i prospe caj. Kaze: Izvini. Sid: Razumem da postoji neki razlo, kada budes zelela, ispricaj mi ga. Hoces li da te odvedem kuci? Kazi mi adresiu i ja cu te odvesti. Ako zelis nekoga da obavestis, mozes da uzmes ovaj telefon.

Ona ne uzima telefon. Sid: izgleda da ne zelis sa nikim da razgovaras, hoces li da jedes nesto? Jyoti kaze da hoce. Sid: ja idem da uradim intervju, zakljucaj kucu iz unutra, i ne brini se, sigurna si ovde. On odlazi. Jyoti se pita sta sada da radi? Kaze kako ona uopste ne poznaje tog coveka i pita se da li je dobro da ostane u njegovoj kuci? Odluci da je ipak bolje da ode, ali kuda? Ako je Abhay nadje, onda...
Precap:
Astha se poskliznula i Shlok ju je uhvatio. Ona se nasmesila i rekla mu kako on uvek iskoristi svaku sansu da je drzi. Shlok: Sta!! Aditi: Shlok i Astha, samo vi pokazujte vasu ljubav sto vise mozete, a tada...