Favourite soaps (invited only) #10 - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

39.3k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Sad sam pregledala epizodu,koja je ona Aditi besramnica😡,pfuj🤢

Obukla roza spavacicu ,mislila je da je Astha nestala u dzungli i posto nje nema planirala je da zavede Slocka ,sva se sokirala kad je vidjela Asthu u apartmanu zivu i zdravu,plan joj pao u vodu,al i Astha i Slock su je skuzili.

Rekla je da ce spavati na kaucu,a ona mrtva hladna leze u bracni krevet,a ovih dvoje otisli van spavati.

Muka mi je od Aditi,niti srama,niti obraza ima,s tudim muzem bi spavala,pokvarena skroz.😡🤢

Dzaba joj sve Slock je ne sljivi ,nimalo.😈
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobar dan!!!😊

Cats graphics
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Jos malo pa ces biti slobodna 😆

A onda "Beskrajna ljubav" 😆
Edited by Jeca - 11 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece, drage moje, izvin'te na kasnjenju 😊 Ovih dana me kompjuter maksimalno koci, pa kada dodjem na forum treba mi milion godina da postavim post, a posto sam na vise mesta rastrkana onda to traje...i traje. Danas nije bilo slikica uz WU, a i ovo sto je ova devojka koja pise WU pisala je bilo vrlo zbrkano, nadam se da ste razumele o cemu se radi.

Sladjo drago mi je da vidim da si se vratila. 🤗

Evo , ovako nesto meni treba, jer mi u zadnje vreme dodje da lupim glavom zesce u kompjuter
😆

jer u zadnje vreme se osecam bas ovako 😆

Branka, sestro slatka,🤗 znam kako to izgleda sa kompom. Posto se krecemo u ovim medjunarodnim vodama, virusa pokupimo zacas i onda svaka tri meseca, nasi oldtajmeri od kompjutera moraju kod cika dr.😆 Mima je dosla na ideju da uplacuje loto i kada bude dobila milioce evrica, kupice nam svima po novi komp da se ne patimo vise😆

Ja sam pokusala jednom da uplatim to loto i od 7 brojeva pogodila sam tri, imala sam zamenu,😉😆 ali u sledecem kolu nisam ubola ni jedan broj.😆 Nece me sara.🤣
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Kasnim 8 epizoda 😊

Jeco, bravo!👏
sladjana333 thumbnail

Sad sam pregledala epizodu,koja je ona Aditi besramnica😡,pfuj🤢

Obukla roza spavacicu ,mislila je da je Astha nestala u dzungli i posto nje nema planirala je da zavede Slocka ,sva se sokirala kad je vidjela Asthu u apartmanu zivu i zdravu,plan joj pao u vodu,al i Astha i Slock su je skuzili.

Rekla je da ce spavati na kaucu,a ona mrtva hladna leze u bracni krevet,a ovih dvoje otisli van spavati.

Muka mi je od Aditi,niti srama,niti obraza ima,s tudim muzem bi spavala,pokvarena skroz.😡🤢

Dzaba joj sve Slock je ne sljivi ,nimalo.😈

Nisam jos videla danasnju epi. Sto volim sto Shlok ne sljivi Aditi😉😆
sladjana333 thumbnail

Jeco, duso, jel' to neka nova serija?😳😃😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Nisam jos videla danasnju epi. Sto volim sto Shlok ne sljivi Aditi😉😆

Halo Sladjo 🤗

Pogledaj epizodu,mislim da ces biti bijesna kao i ja 😡😆

Aditi je zasluzila da je Astha pocupa i izmjeni joj licni opis 😈

kop93 thumbnail

Neces se pokajati 😃
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Halo Love🤗, Aditi je prava zagonetka,niko u stvari nezna ko je ona( sem da je od NA prijatelja kcerka).Neko nesto nagada,al evo danas sam procitala na IF da je Aditi sestra od Swati,u jednom interviju je to Aditi izjavila.Sad i to mi je cudno,kako to Slock je bio sa Swati nije znao da su one sestre,nesto tu ne stima😕

Uskoro bi trebala biti razrijesena ta tajna,a imamo ih previse u seriji 😆

Dobar vam dancic, drage moje 🤗

Hvala ti na objasnjenju Kopice, vidim ja da je Aditi prava misterija, a i koliko je zla boze sacuvaj. Jeste cudno otkud sad da se stvori sestra od Swati za koju nitko ne zna...i sta bi sa Swati...i tko je u supi zakljucan??? tolike misterije, treba tu jedan dobar detektiv, ili novinar da sve to rasvetli.

Dodjoh da se javim pre nego sto odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Videla sam ono kada Shlok spasava Asthu, super je scena, mislim ja inace volim konje i konjanike 😆 a i onaj njihov intervju posle je bas sladak, meni su oni bas medeni zajedno. Jeco, srecice pa ti jos malo i stize do ovih aktuelnih epizoda, superiska
👏👏👏