Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 09 Aug 2025 EDT
SHOWING MIRROR 9.8
CID episode 67 - 9th August
Red flag vs. Green flag
What's happening??????????????????
Jaya was madly in love with Aishwarya, then what went wrong?
Cheating of shameless couple
Gen Z Bollywood Is Here!
Rahul Sharma Quits?
How Funny
Urvashi questions National Award for choosing Best Actress
Sidharth and Janhvi rampwalk and promotion videos
Globetrotter - Mahesh Babu Priyanka Chopra
23 years of Mujhse Dosti Karoge
T20 Asia Cup 2025 - Dubai 09/09/2025 to 29/09/2025
Star Plus’s Bias: How Bad Decisions Are Hurting the Series
💇♂️ Happy Independence Day 💇♂️
Saiyaara is the year's highest grossing Indian film in overseas market
Teaser - Baaghi 4 - Tiger Shroff
Crazy Creatives Wish Everyone a very Happy Raksha Bandhan
22.03.2014.
Anjali kaze Aditi da razgovara sa svojim ocem.Astha kaze da joj je Aditi rekla da je upravo sada razgovarala sa svojim ocem.Anjali: Pa sta onda, zar ne moze ponovo da razgovara? Treba li da mu kazem da ti imas problem sa time, treba li za sve tebe da pitamo? Astha: Nisam tako mislila. Anjali: Ti si nasa snaha, nauci se da manje pricas. Shlok: hajde da podjemo sada. Shlok, Astha i Aditi odlaze. Sojal pomisli u sebi: Pogledaj ih, idu na put da uzivaju, a mene Anjali ne zeli ni do pijace poslati.
Jyoti place i trazi od Abhaya da joj ne ubije kcerku. Jyoti: To nije u redu, Bog ti nikada to nece oprostiti. Bua : Zatvori joj usta! Abhay uzima lepljivu traku i prekrije joj usta. Abhay kaze Bui da je odvede u Kolapur i uradi ono sta joj je rekao. Kaze Jyoti da bude tiho i da ne pravi probleme. Naterao je Jyoti da sedne u auto i rekao Bui da bude pazljiva. Bua odlazi sa Jyoti. Abhay: Ucinila je da se ponadam i sanjam velike snove, a onda je napravila veliku gresku sto mi je sve to unistila, i zbog toga ce ceo zivot morati da placa.
Niranjan kaze Anjali da kaze Asthi da se dobro brine o Aditi jer je Ajinkya njegov bliski prijatelj, koji je osetljiv i za najmanju sitnicu, a posto je Aditi ceo njegov zivot, ako joj se bilo sta desi to bi prijateljstvo moglo da bude okoncano. Anjali kaze da ce da pozove Asthu i sve joj objasni. Astha razgovara sa Anjali i ova joj kaze da se dobro brine o Aditi, podsetila ju je da Aditi hoda u snu i da joj uvek da na vreme njene lekove. Astha joj kaze da se ne brine i da ce ona o svemu voditi racuna. Anjali zavrsi razgovor.
Anjali posluzuje Niranjana sa hranom i kaze mu da je sve objasnila Asthi, da joj Aditi treba da bude na prvom mestu i da prvo o njoj mora da vodi racuna. Niranjan: Zasto si to rekla? Ona je tvoja snaha, zasto moras uvek da je grdis? Ako uradis sve da ti deca budu srecna, oni ce te uvek poslusati.Shlok i Astha moraju ostati zajedno, ostalo je jos malo dana do saslusanja na sudu u vezi njihovog razvoda. Ja zelim da ona ostane nasa snaha, jer mi cenimo brak. Ne zelim da vidim da brak postane predmet sale. Ako ostanu u braku, njihova porodica moze da se poveca. Astha je ukljucila radio u kolima. Astha i Aditi su srecne i slusaju muziku, ali Shlok promeni stanicu na vesti. Shlok: meni se ovo svidja, ne svidjaju mi se stare pesme iz tvog vremena.
Astha: Dobro, ja cu da recitujem kratke pesme <shayari> Izrecituje jednu saljivu pesmicu.. Shloku je dosadno.Aditi i Astha se smeju. Shlok zaustavi kola i kaze da je to najgori shayari koji je ikada cuo. Upozoravam te, ako kazes jos jednom tako nesto, izbacit cu te iz auta. Ako zelis da putujes sa nama, bolje ti je da cutis. Astha: Mogu jos samo jednu? Ona pogleda u Shloka i kaze: Ti si me naterao da udjem u ovaj camac, i sada se ne okreci, gledaj me kako tonem. Aditi: Mogu li ja reci jednu pesmu? Kaze: Netko je ucinio da tvoj zivot bude poput mokrog papira, koji ne moze da se upali (da uhvati plamen).
Astha: Cini se da se odnosi na ljubav. Shlok se Sali na njen racun. Aditi pita Asthu da li joj je netko slomio srce. Astha gleda u Shloka.Bua je skinula traku sa Jyotinih usta. Odvezala joj je ruke. Jyoti place.Bua: Jednom kada se budemo resili ove bebe, vidi onda sta ces, potpuno si unistila sve Abhayeve snove. Jyoti ugleda Shlokov auto i vice: Shlok!!!...Bua je drzi...Shlok je ne vidi. Jyoti vice: Astha!!!
Bua kaze vozacu da uspori kola, kaze mu da ide drugim putem do Kolapura. Vozac joj kaze da je ovo jedini put. Ona mu kaze da skloni auto, jer ako budu uhvaceni, i on ce da bude kaznjen.Aditi kaze Shloku da je gladna. Zaustave se pokraj kafane pored puta. Uzivaju u hrani. Astha kaze Shloku da ih slika.
Shlok: Jesi li poludela? Zar je ovo mesto gde treba da se slikamo? Ona mu odgovori: DA, ovo je prava slika nase zemlje. Aditi pocne da kaslje, i Shlok je potapse po ledjima. Astha ga gleda i ljubomorna je.Shlok joj daje vode da popije i pita je da li je u redu? Aditi kaze da je sve u redu, da je bila ljuta hrana, i da joj je bolje sada. Odlazi u toalet.
Astha gleda u Shloka i jede ljutu zelenu papricicu. Shlok je gleda i pita: Jesi li ti stvarno luda? Zasto jedes ljute papricice, nisu to slatkisi. Astha: Da, ja sam luda, jel ti stalo do toga? Nakasljala se i kaze: Shlok, daj mi vode! Shlok: Zasto? Zar nemas ruke? Astha: Molim te, daj mi vode. Shlok pomisli u sebi: Zasto je Astha jela ljute papricice? Da li je to uradila zbog Aditi? Nasmesi se i da joj vode. Khuda...svira...Aditi se vratila.
Bua kaze vozacu da stane kod kafane. Jyoti place. Shlok je zaboravio svoj novcanik i vraca se u kafanu. Bua kaze: Hajde da nesto pojedemo. Povede i Jyoti sa sobom.Jyoti ugleda Shloka i zove ga. Bua joj je zatvorila usta. Jyoti trci, ali Shlok odlazi. Bua trci za Jyoti. Aditi: Netko trci za nasim kolima. Bua uhvati Jyoti i strpa je u auto.
Astha snima sa kamerom i smesi se. Aditi vidi da je Astha zaspala i pita Shloka sta je osecao kada je prvi puta ugledao Asthu, da li je to bila ljubav na prvi pogled? Shlok: Ne. Aditi: Jesi li voleo nekog drugog pre Asthe? Shlok nista ne odgovori. Aditi mu kaze da zaustavi na trenutak auto.
Shlok izlazi da uzme nesto. Aditi gleda u Asthu koja spava i pomisli: sada cemo videti tko ce da te spasi. Spustila je rucnu kocnicu, dok Astha i dalje spava. Kola pocnu da se krecu nizbrdo.
Precap:
Shlok trci za kolima da spasi Asthu. Astha se probudila i on joj vice da izadje iz kola. Govori joj da povuce rucnu kocnicu prema gore. Astha vristi.
Originally posted by: loveansh
Dobar vam dan drage moje 🤗
Cestitke na novom Topiku 👏👏👏, desetom- jubilarnom 🥳
Elem, Jecili odgledah 18 epizoda, veceras nastavljam dalje. I moram ti reci da mi se svidja serija, dinamicna je a sto je najvaznije sve se vrti oko njih dvoje (mnogo su slatki, posebno ona, a i on nije los mada je uglavnom namrgodjen), a ne kao u nekoj seriji gde su uvek svi drugi bili bitniji od onih koje sam ja volela da gledam. I svidja mi se ta igra macke i misa u kojoj macka uopste nije plasljiva cica-maca vec borbeno mace, koje brani svoje stavove i pokaze kandje kada treba...i covece, pa oni se ispipase i navatase u ovih par epizoda vise nego oni moji za celo vreme njihovog trajanja...te tako, idemo dalje 😃 Evo sada prevoda danasnje epizode 😛
Znaci, lepi lekici? 😃