Favourite soaps (invited only) #10

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Note #1: This is invited-members-only thread.
Note #2: We have mods permission to open it. Thanks Radha!

Evo ga nasem 10-tom topicu 👏 Resih da vam postavim nekoliko slika glumaca iz serija, da uzivate 😃

Uzivajte! 😳

Evo gde mozete da gledate IPKKND...EBP sa prevodom 😃 :

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_ek_baar_phir_2013/72-10-2

Balika Vadhu (Mala nevesta)

Uzivajte!! Teddybears mini graphics
Edited by Jeca - 11 years ago

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

Jeca thumbnail

Hearts mini graphicsalisa112

Hearts mini graphicsBambina

Hearts mini graphicsLiliWorld
Hearts mini graphicscherrybaby

Hearts mini graphicsCica

Hearts mini graphicsdada68

Hearts mini graphicsdoka1709

Hearts mini graphicsKalimera

Hearts mini graphicsKaliopa

Hearts mini graphicskop93

Hearts mini graphicsloveansh

Hearts mini graphicsJeca

Hearts mini graphicsMaja86

Hearts mini graphicsMarijaDj

Hearts mini graphicsmedena

Hearts mini graphicsMimaN

Hearts mini graphicsMINA1971

Hearts mini graphicsmina92

Hearts mini graphicsolla

Hearts mini graphicssaaska

Hearts mini graphicsServiana

Hearts mini graphicssladjana333

Hearts mini graphicsSOFFI007
Jeca thumbnail
Smajlici/emotikoni:

krsti :
photo 20409_11.gifphoto 20409_26.gif photo 20409_411.gifphoto 20409_34.gif
photo 01070931.gif photo 0177EB19.gifphoto 01045013.gifBesna sam!!!! photo 01A79A12.gif

photo 36_11_11.gif

crazy Embarrassed Shocked Cry Undecided Lips Sealed
shout blink
kiss3 sreca
friends krsti heat mrgreen girl_hospital
Roll Eyes Angry good dance1 balavi girl_in_love girl_haha

Rules/Pravila:

Nemojte postavljati poruke koje su povezane sa po*nografskim ili seksualno uvredljivim materijalom . Nemojte postavljati poruke koje imaju svrhu da vredjaju I izazivaju svadju. Nemojte koristiti izraze u postovima koji se smatraju vulgaranim, punim mrnje , netrpeljivim i uvredljivi u tipu diskriminacije. Nemoj postavljati postove u kojima se neko licno napada, vredja, preti, I koji ne postuju poglede ostalih clanova .
Nemojte postavljati poruke pisane sve velikim slovima. Nemojte citirati vie od tri poruke u svoj post . Nemojte prelaziti preko 150 stranica i u slucaju da ne mozete naci sledeci link, posaljite PM osobi koja otvorila link. Nova pravila dodata 23. Marta 2013

Strogo su zabranjene glasine i neosnovane pretpostavke u smislu nepostojeih odnosa oko dva glumca Preterano ismejavanje I ponizavanje drugih clanova ili drugih fanova Nazivanje glumaca I karaktera imenima. Sto se tice prijavljivanja drugih postova, prijavljivanje postova koji ne krse pravila nece biti tolerirani!

URL Not Available

CC Dev Team

Earlier topics:

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jubilarni 10 topik 🥳, Jeco cestitam👏❤️ a i ostalim curama.❤️

A oni momci gore😃 ,to je da naparimo oci 😆 i cesce zavirimo na prvu stranicu 😉😆

Sjajna ideja 😆

photo 0177EB19.gif
Edited by kop93 - 11 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Cetitam na 10 topiku Jaco,Kopi ,Jasna ,Mina Sladjo , Mima 👏🤗I doguramo dalje sa njime I zelim vam ugodan dan.
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Drage i mile moje sretan nam 10 topic sa zeljim da ih sto vise ispisemo i ubijemo u dobrom raspolozenju i lijepom druzenju
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobar vam dan drage moje 🤗

Cestitke na novom Topiku 👏👏👏, desetom- jubilarnom
🥳

Elem, Jecili odgledah 18 epizoda, veceras nastavljam dalje. I moram ti reci da mi se svidja serija, dinamicna je a sto je najvaznije sve se vrti oko njih dvoje (mnogo su slatki, posebno ona, a i on nije los mada je uglavnom namrgodjen), a ne kao u nekoj seriji gde su uvek svi drugi bili bitniji od onih koje sam ja volela da gledam. I svidja mi se ta igra macke i misa u kojoj macka uopste nije plasljiva cica-maca vec borbeno mace, koje brani svoje stavove i pokaze kandje kada treba...i covece, pa oni se ispipase i navatase u ovih par epizoda vise nego oni moji za celo vreme njihovog trajanja...te tako, idemo dalje 😃 Evo sada prevoda danasnje epizode 😛

22.03.2014.

Anjali kaze Aditi da razgovara sa svojim ocem.Astha kaze da joj je Aditi rekla da je upravo sada razgovarala sa svojim ocem.Anjali: Pa sta onda, zar ne moze ponovo da razgovara? Treba li da mu kazem da ti imas problem sa time, treba li za sve tebe da pitamo? Astha: Nisam tako mislila. Anjali: Ti si nasa snaha, nauci se da manje pricas. Shlok: hajde da podjemo sada. Shlok, Astha i Aditi odlaze. Sojal pomisli u sebi: Pogledaj ih, idu na put da uzivaju, a mene Anjali ne zeli ni do pijace poslati.

picture1

Jyoti place i trazi od Abhaya da joj ne ubije kcerku. Jyoti: To nije u redu, Bog ti nikada to nece oprostiti. Bua : Zatvori joj usta! Abhay uzima lepljivu traku i prekrije joj usta. Abhay kaze Bui da je odvede u Kolapur i uradi ono sta joj je rekao. Kaze Jyoti da bude tiho i da ne pravi probleme. Naterao je Jyoti da sedne u auto i rekao Bui da bude pazljiva. Bua odlazi sa Jyoti. Abhay: Ucinila je da se ponadam i sanjam velike snove, a onda je napravila veliku gresku sto mi je sve to unistila, i zbog toga ce ceo zivot morati da placa.

Niranjan kaze Anjali da kaze Asthi da se dobro brine o Aditi jer je Ajinkya njegov bliski prijatelj, koji je osetljiv i za najmanju sitnicu, a posto je Aditi ceo njegov zivot, ako joj se bilo sta desi to bi prijateljstvo moglo da bude okoncano. Anjali kaze da ce da pozove Asthu i sve joj objasni. Astha razgovara sa Anjali i ova joj kaze da se dobro brine o Aditi, podsetila ju je da Aditi hoda u snu i da joj uvek da na vreme njene lekove. Astha joj kaze da se ne brine i da ce ona o svemu voditi racuna. Anjali zavrsi razgovor.

picture3

Anjali posluzuje Niranjana sa hranom i kaze mu da je sve objasnila Asthi, da joj Aditi treba da bude na prvom mestu i da prvo o njoj mora da vodi racuna. Niranjan: Zasto si to rekla? Ona je tvoja snaha, zasto moras uvek da je grdis? Ako uradis sve da ti deca budu srecna, oni ce te uvek poslusati.Shlok i Astha moraju ostati zajedno, ostalo je jos malo dana do saslusanja na sudu u vezi njihovog razvoda. Ja zelim da ona ostane nasa snaha, jer mi cenimo brak. Ne zelim da vidim da brak postane predmet sale. Ako ostanu u braku, njihova porodica moze da se poveca. Astha je ukljucila radio u kolima. Astha i Aditi su srecne i slusaju muziku, ali Shlok promeni stanicu na vesti. Shlok: meni se ovo svidja, ne svidjaju mi se stare pesme iz tvog vremena.

picture4

Astha: Dobro, ja cu da recitujem kratke pesme <shayari> Izrecituje jednu saljivu pesmicu.. Shloku je dosadno.Aditi i Astha se smeju. Shlok zaustavi kola i kaze da je to najgori shayari koji je ikada cuo. Upozoravam te, ako kazes jos jednom tako nesto, izbacit cu te iz auta. Ako zelis da putujes sa nama, bolje ti je da cutis. Astha: Mogu jos samo jednu? Ona pogleda u Shloka i kaze: Ti si me naterao da udjem u ovaj camac, i sada se ne okreci, gledaj me kako tonem. Aditi: Mogu li ja reci jednu pesmu? Kaze: Netko je ucinio da tvoj zivot bude poput mokrog papira, koji ne moze da se upali (da uhvati plamen).

Astha: Cini se da se odnosi na ljubav. Shlok se Sali na njen racun. Aditi pita Asthu da li joj je netko slomio srce. Astha gleda u Shloka.Bua je skinula traku sa Jyotinih usta. Odvezala joj je ruke. Jyoti place.Bua: Jednom kada se budemo resili ove bebe, vidi onda sta ces, potpuno si unistila sve Abhayeve snove. Jyoti ugleda Shlokov auto i vice: Shlok!!!...Bua je drzi...Shlok je ne vidi. Jyoti vice: Astha!!!

Bua kaze vozacu da uspori kola, kaze mu da ide drugim putem do Kolapura. Vozac joj kaze da je ovo jedini put. Ona mu kaze da skloni auto, jer ako budu uhvaceni, i on ce da bude kaznjen.Aditi kaze Shloku da je gladna. Zaustave se pokraj kafane pored puta. Uzivaju u hrani. Astha kaze Shloku da ih slika.

picture5

Shlok: Jesi li poludela? Zar je ovo mesto gde treba da se slikamo? Ona mu odgovori: DA, ovo je prava slika nase zemlje. Aditi pocne da kaslje, i Shlok je potapse po ledjima. Astha ga gleda i ljubomorna je.Shlok joj daje vode da popije i pita je da li je u redu? Aditi kaze da je sve u redu, da je bila ljuta hrana, i da joj je bolje sada. Odlazi u toalet.

picture6

Astha gleda u Shloka i jede ljutu zelenu papricicu. Shlok je gleda i pita: Jesi li ti stvarno luda? Zasto jedes ljute papricice, nisu to slatkisi. Astha: Da, ja sam luda, jel ti stalo do toga? Nakasljala se i kaze: Shlok, daj mi vode! Shlok: Zasto? Zar nemas ruke? Astha: Molim te, daj mi vode. Shlok pomisli u sebi: Zasto je Astha jela ljute papricice? Da li je to uradila zbog Aditi? Nasmesi se i da joj vode. Khuda...svira...Aditi se vratila.

picture7

Bua kaze vozacu da stane kod kafane. Jyoti place. Shlok je zaboravio svoj novcanik i vraca se u kafanu. Bua kaze: Hajde da nesto pojedemo. Povede i Jyoti sa sobom.Jyoti ugleda Shloka i zove ga. Bua joj je zatvorila usta. Jyoti trci, ali Shlok odlazi. Bua trci za Jyoti. Aditi: Netko trci za nasim kolima. Bua uhvati Jyoti i strpa je u auto.

picture8

Astha snima sa kamerom i smesi se. Aditi vidi da je Astha zaspala i pita Shloka sta je osecao kada je prvi puta ugledao Asthu, da li je to bila ljubav na prvi pogled? Shlok: Ne. Aditi: Jesi li voleo nekog drugog pre Asthe? Shlok nista ne odgovori. Aditi mu kaze da zaustavi na trenutak auto.
picture9

picture10

Shlok izlazi da uzme nesto. Aditi gleda u Asthu koja spava i pomisli: sada cemo videti tko ce da te spasi. Spustila je rucnu kocnicu, dok Astha i dalje spava. Kola pocnu da se krecu nizbrdo.

picture11

Precap:

Shlok trci za kolima da spasi Asthu. Astha se probudila i on joj vice da izadje iz kola. Govori joj da povuce rucnu kocnicu prema gore. Astha vristi.

picture12

Jeca thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobar vam dan drage moje 🤗

Cestitke na novom Topiku 👏👏👏, desetom- jubilarnom
🥳

Elem, Jecili odgledah 18 epizoda, veceras nastavljam dalje. I moram ti reci da mi se svidja serija, dinamicna je a sto je najvaznije sve se vrti oko njih dvoje (mnogo su slatki, posebno ona, a i on nije los mada je uglavnom namrgodjen), a ne kao u nekoj seriji gde su uvek svi drugi bili bitniji od onih koje sam ja volela da gledam. I svidja mi se ta igra macke i misa u kojoj macka uopste nije plasljiva cica-maca vec borbeno mace, koje brani svoje stavove i pokaze kandje kada treba...i covece, pa oni se ispipase i navatase u ovih par epizoda vise nego oni moji za celo vreme njihovog trajanja...te tako, idemo dalje 😃 Evo sada prevoda danasnje epizode 😛

Znaci, lepi lekici? 😃

kop93 thumbnail
Dobra vece svima 🤗

Tako sam bijesna na Slocka,gad jedan😡,ona samo se zakasljala,a on suce je po ledjo,sipa vodu,nedaj boze da joj sta bude ,mislim na Aditi,😡dok Astha mora da ga moli za casu vode.

Ma pritisak mi skocio na 200 od ljutine,jedva cekam da ga Astha naspici i sutne😡

Izbacit ce je iz auto ako jos jednom recitira pjesmu,pudljivom ...🤬 svasta smeta.

kop93 thumbnail

Niranjan kaze Anjali da kaze Asthi da se dobro brine o Aditi jer je Ajinkya njegov bliski prijatelj,

Da ,Astha ce se pobriniti o Aditi,al zato ce Aditi da flertuje sa Slockom i pobrine za Asthu na svoj nacin,ovakva snajka kao Aditi stvorena je za NA,kao da ju je on rodio,previse njegovih gena ima.
Manipulacija,laganje i dvolicnost ih oboje "krase"🤢

Jedva cekam Karana da stigne u seriju,ima da ga zlatim😈,kad bude dusu jeo Slocku.😡

😡
Edited by kop93 - 11 years ago