Favourite soaps (invited only) #10 - Page 48

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

39.3k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: sladjana333

Jeco, duso, jel' to neka nova serija?😳😃😆

Daa 😳😃
Jeca thumbnail

Originally posted by: kop93

Neces se pokajati 😃

Za koju sam se pa pokajala 😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobar vam dancic, drage moje 🤗

Hvala ti na objasnjenju Kopice, vidim ja da je Aditi prava misterija, a i koliko je zla boze sacuvaj. Jeste cudno otkud sad da se stvori sestra od Swati za koju nitko ne zna...i sta bi sa Swati...i tko je u supi zakljucan??? tolike misterije, treba tu jedan dobar detektiv, ili novinar da sve to rasvetli.

Dodjoh da se javim pre nego sto odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Videla sam ono kada Shlok spasava Asthu, super je scena, mislim ja inace volim konje i konjanike 😆 a i onaj njihov intervju posle je bas sladak, meni su oni bas medeni zajedno. Jeco, srecice pa ti jos malo i stize do ovih aktuelnih epizoda, superiska
👏👏👏

Nema na cemu Love 😛,bas treba nam jedan dobar detektiv da ovo klupko tajni razrijesi😆

Ne znamo sta je sa Swati jos nista,zna se samo da je napustila Slocka,a da su za to zasluzni NA i Anjali.
Serija je stvarno zanimljiva i dinamicna,a medeni par je bas zanimljiv 😉😃,slobodnjaci oboje.😃

Jedva cekam tvoj prevod pa da razumijem bolje sta su pricali i hvala puno 🤗
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Za koju sam se pa pokajala 😆

Za djedicu 😃😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Branka, sestro slatka,🤗 znam kako to izgleda sa kompom. Posto se krecemo u ovim medjunarodnim vodama, virusa pokupimo zacas i onda svaka tri meseca, nasi oldtajmeri od kompjutera moraju kod cika dr.😆 Mima je dosla na ideju da uplacuje loto i kada bude dobila milioce evrica, kupice nam svima po novi komp da se ne patimo vise😆

Ja sam pokusala jednom da uplatim to loto i od 7 brojeva pogodila sam tri, imala sam zamenu,😉😆 ali u sledecem kolu nisam ubola ni jedan broj.😆 Nece me sara.🤣

Sladjo, sestro slatka 🤗 Znala sam ja da ces ti jedina da me razumes 😃 Da sam bar nosila ovo moje cudo svaka tri meseca kod doktora, mozda bi bilo bolje, nego sve kao , ma dobro je, gobro, malo koci, nema veze, kad se sada covece nacisto zablokiralo. Nego nista to...da ga ne bih razbila u paramparcad kada je poceo da me zeza, iskljucih se ja sa neta i kao, lep je dan, ajde da se bacim malo na proletnje ciscenje..te tako uglancah ovo moje stepeniste u kuci i kad sam silazila, poskliznuh se i tresnuh koliko sam duga i siroka na dupe 😲😆😆😆 Sad vec par dana sedim na dva jastucica (a u subotu i nedelju uvece nisam ni mogla dugo da sedim😕) Sva sreca da nisam nista polomila ( prirodni su tu amortizeri 😆) vec se samo ugruvala nacisto.
No sada je vec bolje, pa odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Vi znate da ja ne gledam te epizode i bukvalno prevodim sta ona tamo devojka napise, jucer me izludila sa onim ko je kome sta rekao kada je policija upala. 😲😕 Tako da znate, nisam ja kriva ako prevod zvuci pomalo

kop93 thumbnail

Neki dan citam na IF ,jedna forumasica napisala,nasa serija ima los TRP ,zbog vremena u kojem je prikazuju na TV u Indiji,mnogi su se bunili zbog toga jer ne mogu gledati u to vrijeme vecina ih radi.

Cak su se monogi bunili kod Star plusa zbog toga,al nema reakcije.

Onda su sproveli anketu online gledanja ove serije,i ona je na prvom mjestu.
Jeca thumbnail

Za djedicu 😃😆

Mislis na Madhubalu? Nisam, vraca se Vivian 😃
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Sladjo, sestro slatka 🤗 Znala sam ja da ces ti jedina da me razumes 😃 Da sam bar nosila ovo moje cudo svaka tri meseca kod doktora, mozda bi bilo bolje, nego sve kao , ma dobro je, gobro, malo koci, nema veze, kad se sada covece nacisto zablokiralo. Nego nista to...da ga ne bih razbila u paramparcad kada je poceo da me zeza, iskljucih se ja sa neta i kao, lep je dan, ajde da se bacim malo na proletnje ciscenje..te tako uglancah ovo moje stepeniste u kuci i kad sam silazila, poskliznuh se i tresnuh koliko sam duga i siroka na dupe 😆 Sad vec par dana sedim na dva jastucica (a u subotu i nedelju uvece nisam ni mogla dugo da sedim😕) Sva sreca da nisam nista polomila ( prirodni su tu amortizeri 😆) vec se samo ugruvala nacisto.
No sada je vec bolje, pa odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Vi znate da ja ne gledam te epizode i bukvalno prevodim sta ona tamo devojka napise, jucer me izludila sa onim ko je kome sta rekao kada je policija upala. 😲😕 Tako da znate, nisam ja kriva ako prevod zvuci pomalo

Love 😲,draga pazi na sebe,uh mogla si se polomiti😕,zelim ti brz oporavak 🤗

a sto se tice prevoda ,one tamo cesto pogrijese,prema tome nije tvoja krivica,ti prevedes sta su one pisale,zato nesekiraj se😆

kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Mislis na Madhubalu? Nisam, vraca se Vivian 😃

Mislim na drugi dio Madhubala ,al sad je kad dolazi ljubimac,srce je na mjestu 😉😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Halo Sladjo 🤗

Pogledaj epizodu,mislim da ces biti bijesna kao i ja 😡😆

Aditi je zasluzila da je Astha pocupa i izmjeni joj licni opis 😈

Videla sam...ona se spremila...😡...ali planovi su joj propali...😉😆