🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
TRAUMA DRAMA 15.9
Conceiving of PL…
Originally posted by: loveansh
Dobar vam dancic, drage moje 🤗
Hvala ti na objasnjenju Kopice, vidim ja da je Aditi prava misterija, a i koliko je zla boze sacuvaj. Jeste cudno otkud sad da se stvori sestra od Swati za koju nitko ne zna...i sta bi sa Swati...i tko je u supi zakljucan??? tolike misterije, treba tu jedan dobar detektiv, ili novinar da sve to rasvetli.
Dodjoh da se javim pre nego sto odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Videla sam ono kada Shlok spasava Asthu, super je scena, mislim ja inace volim konje i konjanike 😆 a i onaj njihov intervju posle je bas sladak, meni su oni bas medeni zajedno. Jeco, srecice pa ti jos malo i stize do ovih aktuelnih epizoda, superiska 👏👏👏
Originally posted by: sladjana333
Branka, sestro slatka,🤗 znam kako to izgleda sa kompom. Posto se krecemo u ovim medjunarodnim vodama, virusa pokupimo zacas i onda svaka tri meseca, nasi oldtajmeri od kompjutera moraju kod cika dr.😆 Mima je dosla na ideju da uplacuje loto i kada bude dobila milioce evrica, kupice nam svima po novi komp da se ne patimo vise😆Ja sam pokusala jednom da uplatim to loto i od 7 brojeva pogodila sam tri, imala sam zamenu,😉😆 ali u sledecem kolu nisam ubola ni jedan broj.😆 Nece me sara.🤣
Originally posted by: loveansh
Sladjo, sestro slatka 🤗 Znala sam ja da ces ti jedina da me razumes 😃 Da sam bar nosila ovo moje cudo svaka tri meseca kod doktora, mozda bi bilo bolje, nego sve kao , ma dobro je, gobro, malo koci, nema veze, kad se sada covece nacisto zablokiralo. Nego nista to...da ga ne bih razbila u paramparcad kada je poceo da me zeza, iskljucih se ja sa neta i kao, lep je dan, ajde da se bacim malo na proletnje ciscenje..te tako uglancah ovo moje stepeniste u kuci i kad sam silazila, poskliznuh se i tresnuh koliko sam duga i siroka na dupe 😆 Sad vec par dana sedim na dva jastucica (a u subotu i nedelju uvece nisam ni mogla dugo da sedim😕) Sva sreca da nisam nista polomila ( prirodni su tu amortizeri 😆) vec se samo ugruvala nacisto.
No sada je vec bolje, pa odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Vi znate da ja ne gledam te epizode i bukvalno prevodim sta ona tamo devojka napise, jucer me izludila sa onim ko je kome sta rekao kada je policija upala. 😲😕 Tako da znate, nisam ja kriva ako prevod zvuci pomalo
Halo Sladjo 🤗Pogledaj epizodu,mislim da ces biti bijesna kao i ja 😡😆Aditi je zasluzila da je Astha pocupa i izmjeni joj licni opis 😈