Ni ja,ovo je monstrum od covjeka 😡,samo voli sebe.Uokvirio svoje slike i svud ih postavljo po kuci,vidi se koliko je poremecen,zivi na grbaci punca i punice,samo je sposoban za tuci i maltretirati zenu.
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Ni ja,ovo je monstrum od covjeka 😡,samo voli sebe.Uokvirio svoje slike i svud ih postavljo po kuci,vidi se koliko je poremecen,zivi na grbaci punca i punice,samo je sposoban za tuci i maltretirati zenu.
Da i svaki put joj Slock pomrsi plan😃Samo imam osjecaj da ce im zadat udarac, da ce Astha zbog toga ostaviti Slocka
Originally posted by: sladjana333
Astha je donela cebe da ga pokrije, a on nju nije hteo da pokrije prosli put😕
Originally posted by: sladjana333
Mene je strah da Aditi ne napravi nesto i Astha zbog toga zavrsi u bolnici...ocigledno je da se ona nece zaustaviti😕
Vidi ga kako spava i pokrije ga sa cebetom. Sedne ispod drugog drveta i place gledajuci u njega. Gleda u mesec i kaze da bi volela da bude zauvek sa Shlokom. Shlok ju je cuo kada je to rekla. Astha: Zelela bih da vreme stane, i da se ova noc nikada ne zavrsi. Plasim se izlaska sunca, jer kada ono izadje, pocet ce novo jutro. Volela bih da se ovaj trenutak zaustavi i da nasi zivoti postanu prekrasni. Ne zelim da odem od Shloka, zelim da budem zauvek uz njega...muzika svira...
Kako je ovo sa puno ljubavi izrekla,ona njega svim srcem voli,a on nista,samo ju je slusao ,tako mi ju je zao 😭Sanjat ce on ove rijeci,kad mu ona jednog dana okrene leda i ode...
Kod njih dvoje vrijedi izreka: Ko tebe kamenom,ti njega kruhom!On osjeca privlacnost prema njoj i brigu ali ne i ljubav.😭