Returning of the written off #45 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dosta-je-bilo-koka-ko
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ovo bih ja trebala da zapamtim.. One veceri kada smo bili na onoj proslavi, moj svami se napio ko zadnjica i tako se glupirao da su se svi odusevljeno smejali. A jedna slobodnija devojka mu je rekla da je super i trazila mu broj telefona..Ja sam videla da su se nesto zajedno smejali i da je on stajao na sredini kola pored kamermana dok je ona igrala u kolu, a tek posle mi je to ispricao..Ja sam prsla i prisla devojci ,upitala je "Cujem da si trazila broj telefona od mog muza??"😡 a ona mi je rekla "Molim.." Nisam mogla nista da je pitam ,jer me je svami bukvalno odvukao odatle , a od tada ja i on vise nismo isti..sta god da mi kaze ja mu poklopim (naravno u odgovarajucem kontekstu) -"Ako mi das broj telefona.." 😡 😡 Osecam se povredjeno i mnogo ruzno zbog toga sto se desilo i sramota me je ,i uvredjena sam...neznam kako cu to da svarim..😭

Primetila sam po tvom pisanju da nesto nije OK ali sam mislila da je zbog malenog jer pije antibiotike.
Dal, ako sam dobro shvatila, da ti svami nije ispricao da mu je trazila broj , ti ne bi ni znala. Je li?
Ja sam stekla utisak da te on mnogo voli da, ste mu ti i porodica na prvom mestu i mislim da te ni u najludjim snovima ne bi prevario.
Iskreno ne znam kako bih reagovala da sam bila na tvom mestu i razumem da si povredjena. Sad sta je bilo , bilo je. To ne mozes promeniti. Proci ce. ❤️

Daltoni thumbnail
Neka-ti-je-laka
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Znas li koliko je to meni tesko..nemas predstavu...veruj mi...😕

Znam 😭 zato ti i kazem ,mislis da nisam prosla kroz te faze.Ali i ja sam pravila gluposti recimo ,pocupala sam devojku i posle sam ja ispala smesna.Ali to se desavlo pre 10 godina sad to nikad ne bi uradila nego bi iskulirla a posle okrenula u svoju korist
nn027 thumbnail

Hvala Keti ❤️, ja volim da gledam slike,ali ne volim puno da se slikam,prosto mislim da nisam fotogenicna i da u prirodi izgledam mnogo bolje (sto je verovatno samo u mojoj glavi 😆)

Ma izgledas super. Nikad ne bih rekla da si mama dva odrasla decaka. 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Primetila sam po tvom pisanju da nesto nije OK ali sam mislila da je zbog malenog jer pije antibiotike.
Dal, ako sam dobro shvatila, da ti svami nije ispricao da mu je trazila broj , ti ne bi ni znala. Je li?
Ja sam stekla utisak da te on mnogo voli da, ste mu ti i porodica na prvom mestu i mislim da te ni u najludjim snovima ne bi prevario.
Iskreno ne znam kako bih reagovala da sam bila na tvom mestu i razumem da si povredjena. Sad sta je bilo , bilo je. To ne mozes promeniti. Proci ce. ❤️

Da, a on mi je to ispricao da bi me napravio ljubomornom..nije ni sanjao da cu ja toj devojci prici..😡 Ne mogu Nale jos da dodjem sebi..bas me shebao, a jos gore je kada tako nesto dozivis od osobe u koju najvise imas poverenja i za koju bi ruku u vatru stavio da joj takve gluposti nece pasti na pamet..😭

nn027 thumbnail

TEST LICNOSTI: Izaberi simbol i saznaj kakva si osoba

Izaberite jedan od simbola za koji mislite da vas najbolje predstavlja i procitajte ta to o vama govori:

1. Volite slobodu
Sloboda je za vas najvanija - za vas nema nita gore nego kad se oseate sputano. Nemate nita protiv promene radnog mesta ili preseljenja u drugi grad, jer vas jedno mesto ne dri. Slino je i s vaim vezama - ljudi vas vide kao osobu koja iznad svega ceni slobodu i die punim pluima, u skladu s motom Samo jednom se ivi". Privlani ste ljudima koji imaju manje energije od vas, oni vas saleu kao moljci svetiljku. Jednostavno reeno - vi ste daak sveeg vazduha.

2. Nezavisni i nekonvencionalni
Va stil ivota je vrlo individualistiki. Ne sledite masu, ve radije ivite u skladu sa svojim vlastitim idejama i uverenjima, ak i ako to znai plivanje protiv struje. Traite slobodu i nezavisnost koje vam omoguavaju da sami odredite svoj kurs. U nekom segmentu posla ili slobodnog vremena vezani ste za umetnost. Va nagon za slobodom ponekad izazove da inite suprotno od onoga to se oekuje od vas. Jednostavno reeno - ivite na svoj nain.

3. Osecajni i zamisljeni

Vi ste u stanju da satima budete sami sa svojim mislima, a da vam ne bude dosadno. Prezirete povrnost i radije ete biti sami nego trpeti druenja i razgovore koji nemaju smisla. Vai odnosi s prijateljima su vrlo jaki, to vam daje unutranji mir i harmoniju. Kada volite - volite duboko, ali ukoliko vas voljena osoba izda, neete joj tako lako oprostiti. Vaa je dua ivela mnogo ivota pre ovoga, mnogo toga je doivela i mnogo toga videla. Ono to vam sada treba jeste da se usredsredite na vane stvari i smisao postojanja.

4. Prizemljeni i sarmantni
Imate prirodno autentian arm, a ono to vidite, obino i dobijete. Ljudi vam se dive jer ostavljate utisak kompletne linosti. S obe noge stojite vrsto na zemlji i drugi se mogu osloniti na vas. Dok drugi komplikuju svoje ivote dilemama i izgovorima, vi ste naisto sa svojim postupcima. Pruate sigurnost onima oko vas. Vi ste kao stena i mada neki ne ele da vam to priznaju, vi ste sunce oko kojeg se drugi vrte. Ne dopadaju vam se povodljivi i povrni ljudi koji slepo slede trendove. Vi ste osoba kojoj je vana sutina.

5. Strucni i samouvereni
Vi preuzimate odgovornost za svoj ivot. Vie se pouzdate u svoje sposobnosti i delovanje, nego u sreu. Probleme reavate praktino i jednostavno. Realno gledate na stvari u ivotu i reavate ih bez mnogo buke. U poslu ste odgovorni, a drugima ulivate samopouzdanje. Vi ste ro'eni vo'a i organizator. Iako ste dobar timski igra, u stvari ste najbolji na rukovodeim poloajima. Uostalom, najee ste u pravu.

6. Smireni i bezvremenski

Kod vas je sve leerno, ali diskretno. Posedujete i odre'enu bezvremensku eleganciju tipa Odri Hepbern. Iako bez napora sklapate prijateljstva, u stanju ste da sauvate privatnost i nezavisnost. S vremena na vreme volite se izmai i razmisliti o smislu ivota. Kada vam treba prostora, radije ete se izgubiti u masi, nego pobei u osamu. Va odnos prema samima sebi i prema svetu je jasan, cenite ivot, zahvalni ste za ono to dobijate od drugih. Imate snane ivotne ciljeve i znate ih preneti na druge.

7. Kulturni i klasicni
Vi ste kulturna i klasina osoba koja ceni ono to se novcem ne moe kupiti - kvalitetan razgovor, originalne ideje, muziku i umetnost. Imate smisao za fer igru - obino vidite obe strane medalje. Retko kada ete dopustiti da vas nose emocije, radije stvari procenjujete racionalno. Tihi, uz smisao za logiku, a pritom jo i saoseajni i ljubazni. To su ona "staromodna" naela koja ine damu ili gospodina. Vi ste bezvremenski, vintage - klasika, osoba kojoj se mnogi potajno dive i ele je kopirati.

8. Osecajni i spiritualni
Vrlo ste senzitivni i spiritualni, a ivot ne posmatrate samo s racionalnog gledita. Imate jaku intuiciju i vjerujete svojim osjeajima. Morate uvijek imati neke snove kojima teite, inae niste sretni. Volite raditi na sebi kako biste dali doprinos boljem svijetu, makar u najmanjoj mjeri. Teko vam je razumjeti ljude koje vodi iskljuivo racio. Volite se druiti s ljudima otvorene due, koji dijele uvjerenje da je ivot vie od noga to vidimo, ujemo ili osjetimo. Jednostavno - imate izraeno esto ulo.

9. Dinamicni i iskricavi
Vi ste pokretac i motivator. Spremni ste rizikovati kako bi vam bilo zanimljivije. Rutina vas paralie. Vi jednostavno niste ro'eni da biste sedeli za istim stolom od devet do pet popodne. Moraju vam dati priliku da izrazite svoje ideje i stavite ih u delo. Imate sposobnost da razveselite druge, ak i tokom najturobnijih dana. Ako nekada i izgubite taj svoj sjaj, to je zato to se ne snalazite u situaciji u kojoj ste se nali. Sledite svoj entuzijazam, jer za vas je putovanje jednako vano kao i odredite.

Biram broj 6
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Ovo bih ja trebala da zapamtim.. One veceri kada smo bili na onoj proslavi, moj svami se napio ko zadnjica i tako se glupirao da su se svi odusevljeno smejali. A jedna slobodnija devojka mu je rekla da je super i trazila mu broj telefona..Ja sam videla da su se nesto zajedno smejali i da je on stajao na sredini kola pored kamermana dok je ona igrala u kolu, a tek posle mi je to ispricao..Ja sam prsla i prisla devojci ,upitala je "Cujem da si trazila broj telefona od mog muza??"😡 a ona mi je rekla "Molim.." Nisam mogla nista da je pitam ,jer me je svami bukvalno odvukao odatle , a od tada ja i on vise nismo isti..sta god da mi kaze ja mu poklopim (naravno u odgovarajucem kontekstu) -"Ako mi das broj telefona.." 😡 😡 Osecam se povredjeno i mnogo ruzno zbog toga sto se desilo i sramota me je ,i uvredjena sam...neznam kako cu to da svarim..😭

Dal,nikad nemoj sebi dozvoliti da na javnom mjestu reagujes tako.To za ubuduce.Time samo njemu dizes cijenu i pokazujes ljubomoru.
Kod kuce mu odrzi lekciju ali nikad pijanom jer nema efekta
Ok je sto si povrijedjena,ljuta,ali desava se,sve je to ljudski
Ponio ga je alkohol,atmosfera,a svim muskarcima imponuje kada im se zene udvaraju
Najbolje da sjednes sa njim i porazgovaras,i to sto prije
Lijepo mu reci kako si se osjecala u tom trenutku i da te mnogo povrijedilo
Budi iskrena prema njemu i reci da se zbog svega osjecas prazno
Pitaj ga kako bi se on osjecao da je obrnuta situacija
Jedino razgovorom to mozete rijesiti,i to sto prije Dal
Ako pustis ovakvu situaciju jos neko vrijeme udaljit cete se i onda se tesko vratiti
Covjek se brzo navikne na otudjenost
Nadam se da ce se brzo rijesiti 🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Znam 😭 zato ti i kazem ,mislis da nisam prosla kroz te faze.Ali i ja sam pravila gluposti recimo ,pocupala sam devojku i posle sam ja ispala smesna.Ali to se desavlo pre 10 godina sad to nikad ne bi uradila nego bi iskulirla a posle okrenula u svoju korist

Jao smeki, ti si jos bolja od mene...👏 Ja sam samo htela da joj se malo navicem..😆 Sada zamisljam tu scenu kako je cupas i vec mi je lakse...🤣

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Hvala Keti ❤️, ja volim da gledam slike,ali ne volim puno da se slikam,prosto mislim da nisam fotogenicna i da u prirodi izgledam mnogo bolje (sto je verovatno samo u mojoj glavi 😆)

meni izgledas lijepo i zadovoljno😉 😛