Returning of the written off #45 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Dal u pijanstvu ljudi grese,pogresio jeste i znam tacno kako se osecas.Jednostavno ga nateraj da se dobro iskupi za to.A ti nemoj da se nerviras,ja sam prosla kroz te faze znam, dobro da se naljutim kad su mi se desavale slicne stvari ,ali isto tako sam naucila da to iskoristim i okrenem u svoju korist.S godinama covek nauci da ga takve stvari ne pogadjau mnogo,jer niko nije vreden tvoje nervoze.Ja sam za poslednju izjavu kupila mnogo stvarcica i to ne bas jeftinih i da izvines i te kako je stala moja guz...ca u to😉

Jao Smeki..ja ne umem da prastam..to mi je najveca mana..kada mi neko nesto uradi ja mu vratim duplo..a sada sam u pat poziciji,ako vratim,samo cu svoju decu i sebe da obrukam..a puci cu...😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

13:49, 23.03.2014.

Petoro povre'enih u udesu u Prokuplju

Autor Biljana Roganovi Izvor June vesti | Prokuplje
policija-foto-Aleksandar--Kostic-JUZNE-VESTI.jpg
Voza "Forda" je, beei od policije, proao kroz crveno i izazvao teak udes; ilustracija

U tekoj saobraajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, neto posle 21 sat na ulazu u Prokuplje iz pravca Nia, povre'eno je 5 osoba, me'u kojima i dvoje maloletnika.

Prema nezvaninim informacijma, do nezgode je dolo nakon to je voza Forda" koji se kretao glavnom ulicom Ratka Pavlovia, proao na crveno i udario u vozilo koje je nailazilo iz ulice Veljka Milankovia i htelo da se ukljui u ulicu Ratka Pavlovia.

Kako nezvanino saznajemo u policiji, udesu je prethodila policijska potera za vozilom "Ford" kojim je upravljao P.M.

- Policija je imala dojavu da se vozilo kree velikom brzinom, pa su pokuali da ga zaustave, ali je on jo vie ubrzao - kae izvor iz policije.

On dodaje da je, spustajui se ka semaforu, "Ford" proao kroz crveno svetlo i velikom brzinom udario u drugo vozilo.

Tom prilikom je, kako kae portparol prokupake bolnice Irena Kovaevi F. K. (15) iz Prokuplja, koji se vozio na zadnjem seditu zadobio povrede glave, zbog kojih je prebaen u niki Kliniki centar. V.K. (38) iz Prokuplja je zadobio trostruki prelom desne potkolenice i zadran je na leenju u prokupakoj bolnici. P.M. (37) iz Prokuplja je povredio kuk i prebaen je za Ni, dok su A.P. ( 26) iz Prokuplja i S.T. (14) iz Prokuplja lake povre'eni.

Da to je bilo sinoc strasno,kazu da je covek koji je udario u taj auto bezao od policije zao sto je bio pijan i na semaforu udario ta druga kola😕 moja deca poznaju decka strasno 🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Sutra je uzasni ponedeljak!!! Tezak dan daleko od petka

Laku noc drugari !!❤️

Laku noc Drajce...❤️
Daltoni thumbnail

Da to je bilo sinoc strasno,kazu da je covek koji je udario u taj auto bezao od policije zao sto je bio pijan i na semaforu udario ta druga kola😕 moja deca poznaju decka strasno 🤢

Strasno..zbog jedne budale koja je popila..😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jao Smeki..ja ne umem da prastam..to mi je najveca mana..kada mi neko nesto uradi ja mu vratim duplo..a sada sam u pat poziciji,ako vratim,samo cu svoju decu i sebe da obrukam..a puci cu...😡

Ma kakvo vracanje Dal to nemoj da ti pada na pamet,nemoj ti da pravis gluposti.Moras to politicki kad ti kazem slusaj iskusnije ja sam 17 god u braku i ima razlicitih faza to je samo tako naislo.Nemoj da se nerviras i spusti loptu malo.Ako hoces da ti bude oprosteno moras i ti da prastas.
Daltoni thumbnail
Kad-se-vratis-kuci-po
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Da..pored tog manastira ima recica, sve je u okolini prelepo sredjeno i ta nedirnuta priroda je ono sto dovodi turiste iz celog sveta. Sam manastir je veoma star i bas upecatljiv sa monasima , slikarima i ostalim osobenjacima koji tu zive..Oni sami uzgajaju svoju hranu i zive bez struje i ostalih udobnosti savremenog sveta ..

To sam odmah osetila gledajuci slike,da je upravo tako kako si i opisala u ovo postu.Slican Manastir postoji u Bosni, Lovnica..inace zaduzbina Nemanjica i smesten je na izvoru istoimene recice koja se u kratkom,bucnom vodopadu probija iz stena koje ge okruzuju,na njenom izvoristu sagradjen je lucni mostic i stepeniste kojima vernici i turisti silaze da bi se napili zdrave pitke vode,za koju mnogi veruju da ima iscediteljsku moc.
Manastir je okruzen cvetnim alejama,kamenim ogradama i stazama.
Tu postoji i ribnjak ..A sve zaukruzuje ovo predivno zelenilo okolo...
tamo je prelepo evo par slika

Daltoni thumbnail

Ma kakvo vracanje Dal to nemoj da ti pada na pamet,nemoj ti da pravis gluposti.Moras to politicki kad ti kazem slusaj iskusnije ja sam 17 god u braku i ima razlicitih faza to je samo tako naislo.Nemoj da se nerviras i spusti loptu malo.Ako hoces da ti bude oprosteno moras i ti da prastas.

Znas li koliko je to meni tesko..nemas predstavu...veruj mi...😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

To sam odmah osetila gledajuci slike,da je upravo tako kako si i opisala u ovo postu.Slican Manastir postoji u Bosni, Lovnica..inace zaduzbina Nemanjica i smesten je na izvoru istoimene recice koja se u kratkom,bucnom vodopadu probija iz stena koje ge okruzuju,na njenom izvoristu sagradjen je lucni mostic i stepeniste kojima vernici i turisti silaze da bi se napili zdrave pitke vode,za koju mnogi veruju da ima iscediteljsku moc.
Manastir je okruzen cvetnim alejama,kamenim ogradama i stazama.
Tu postoji i ribnjak ..A sve zaukruzuje ovo predivno zelenilo okolo...
tamo je prelepo evo par slika

Prelepo je..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

hIHIHIHIHIHI Provalila si me jojjj😆 ja kad dodje vikend iz dosade uvek nadjem neku novu seriju to mi sad postala praksa😆

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/sanjog_se_bani_sangini_2010/37-15-2

Ja sam i danas u toku dana kada smo bile ja ti i kety,vidim nestanes a kao tu si...ali volim sto te kety provalila i to rekla😆😆😆