Da evo sve skacem od srece 🤬
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Da evo sve skacem od srece 🤬
Ovo bih ja trebala da zapamtim.. One veceri kada smo bili na onoj proslavi, moj svami se napio ko zadnjica i tako se glupirao da su se svi odusevljeno smejali. A jedna slobodnija devojka mu je rekla da je super i trazila mu broj telefona..Ja sam videla da su se nesto zajedno smejali i da je on stajao na sredini kola pored kamermana dok je ona igrala u kolu, a tek posle mi je to ispricao..Ja sam prsla i prisla devojci ,upitala je "Cujem da si trazila broj telefona od mog muza??"😡 a ona mi je rekla "Molim.." Nisam mogla nista da je pitam ,jer me je svami bukvalno odvukao odatle , a od tada ja i on vise nismo isti..sta god da mi kaze ja mu poklopim (naravno u odgovarajucem kontekstu) -"Ako mi das broj telefona.." 😡 😡 Osecam se povredjeno i mnogo ruzno zbog toga sto se desilo i sramota me je ,i uvredjena sam...neznam kako cu to da svarim..😭
hIHIHIHIHIHI Provalila si me jojjj😆 ja kad dodje vikend iz dosade uvek nadjem neku novu seriju to mi sad postala praksa😆http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/sanjog_se_bani_sangini_2010/37-15-2
U tekoj saobraajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, neto posle 21 sat na ulazu u Prokuplje iz pravca Nia, povre'eno je 5 osoba, me'u kojima i dvoje maloletnika.
Prema nezvaninim informacijma, do nezgode je dolo nakon to je voza Forda" koji se kretao glavnom ulicom Ratka Pavlovia, proao na crveno i udario u vozilo koje je nailazilo iz ulice Veljka Milankovia i htelo da se ukljui u ulicu Ratka Pavlovia.
Kako nezvanino saznajemo u policiji, udesu je prethodila policijska potera za vozilom "Ford" kojim je upravljao P.M.
- Policija je imala dojavu da se vozilo kree velikom brzinom, pa su pokuali da ga zaustave, ali je on jo vie ubrzao - kae izvor iz policije.
On dodaje da je, spustajui se ka semaforu, "Ford" proao kroz crveno svetlo i velikom brzinom udario u drugo vozilo.
Tom prilikom je, kako kae portparol prokupake bolnice Irena Kovaevi F. K. (15) iz Prokuplja, koji se vozio na zadnjem seditu zadobio povrede glave, zbog kojih je prebaen u niki Kliniki centar. V.K. (38) iz Prokuplja je zadobio trostruki prelom desne potkolenice i zadran je na leenju u prokupakoj bolnici. P.M. (37) iz Prokuplja je povredio kuk i prebaen je za Ni, dok su A.P. ( 26) iz Prokuplja i S.T. (14) iz Prokuplja lake povre'eni.
I Smeki, ima li neka koju bi preporucila? 😃
hIHIHIHIHIHI Provalila si me jojjj😆 ja kad dodje vikend iz dosade uvek nadjem neku novu seriju to mi sad postala praksa😆http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/sanjog_se_bani_sangini_2010/37-15-2