Returning of the written off #45 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Da evo sve skacem od srece 🤬

imas jako lijepih epizoda i scena u tom periodu
a vec od Arnavove otmice stvari dolaze na svoje mjesto
nekako pretrci te epizode do 215 a onda je lakse 😉
mada Shijama imas do 350 epiz,😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovo bih ja trebala da zapamtim.. One veceri kada smo bili na onoj proslavi, moj svami se napio ko zadnjica i tako se glupirao da su se svi odusevljeno smejali. A jedna slobodnija devojka mu je rekla da je super i trazila mu broj telefona..Ja sam videla da su se nesto zajedno smejali i da je on stajao na sredini kola pored kamermana dok je ona igrala u kolu, a tek posle mi je to ispricao..Ja sam prsla i prisla devojci ,upitala je "Cujem da si trazila broj telefona od mog muza??"😡 a ona mi je rekla "Molim.." Nisam mogla nista da je pitam ,jer me je svami bukvalno odvukao odatle , a od tada ja i on vise nismo isti..sta god da mi kaze ja mu poklopim (naravno u odgovarajucem kontekstu) -"Ako mi das broj telefona.." 😡 😡 Osecam se povredjeno i mnogo ruzno zbog toga sto se desilo i sramota me je ,i uvredjena sam...neznam kako cu to da svarim..😭

Dal u pijanstvu ljudi grese,pogresio jeste i znam tacno kako se osecas.Jednostavno ga nateraj da se dobro iskupi za to.A ti nemoj da se nerviras,ja sam prosla kroz te faze znam, dobro da se naljutim kad su mi se desavale slicne stvari ,ali isto tako sam naucila da to iskoristim i okrenem u svoju korist.S godinama covek nauci da ga takve stvari ne pogadjau mnogo,jer niko nije vreden tvoje nervoze.Ja sam za poslednju izjavu kupila mnogo stvarcica i to ne bas jeftinih i da izvines i te kako je stala moja guz...ca u to😉
Kety76 thumbnail

hvala Biki,znaci veceras samo jedna utakmica
ostale su zgurali u iduci vikend 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

hIHIHIHIHIHI Provalila si me jojjj😆 ja kad dodje vikend iz dosade uvek nadjem neku novu seriju to mi sad postala praksa😆

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/sanjog_se_bani_sangini_2010/37-15-2

I Smeki, ima li neka koju bi preporucila? 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
13:49, 23.03.2014.

Petoro povre'enih u udesu u Prokuplju

Autor Biljana Roganovi Izvor June vesti | Prokuplje
policija-foto-Aleksandar--Kostic-JUZNE-VESTI.jpg
Voza "Forda" je, beei od policije, proao kroz crveno i izazvao teak udes; ilustracija

U tekoj saobraajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, neto posle 21 sat na ulazu u Prokuplje iz pravca Nia, povre'eno je 5 osoba, me'u kojima i dvoje maloletnika.

Prema nezvaninim informacijma, do nezgode je dolo nakon to je voza Forda" koji se kretao glavnom ulicom Ratka Pavlovia, proao na crveno i udario u vozilo koje je nailazilo iz ulice Veljka Milankovia i htelo da se ukljui u ulicu Ratka Pavlovia.

Kako nezvanino saznajemo u policiji, udesu je prethodila policijska potera za vozilom "Ford" kojim je upravljao P.M.

- Policija je imala dojavu da se vozilo kree velikom brzinom, pa su pokuali da ga zaustave, ali je on jo vie ubrzao - kae izvor iz policije.

On dodaje da je, spustajui se ka semaforu, "Ford" proao kroz crveno svetlo i velikom brzinom udario u drugo vozilo.

Tom prilikom je, kako kae portparol prokupake bolnice Irena Kovaevi F. K. (15) iz Prokuplja, koji se vozio na zadnjem seditu zadobio povrede glave, zbog kojih je prebaen u niki Kliniki centar. V.K. (38) iz Prokuplja je zadobio trostruki prelom desne potkolenice i zadran je na leenju u prokupakoj bolnici. P.M. (37) iz Prokuplja je povredio kuk i prebaen je za Ni, dok su A.P. ( 26) iz Prokuplja i S.T. (14) iz Prokuplja lake povre'eni.

Daltoni thumbnail

Dal slike su ti vrh,osmeh savrsen ,decica prelepa 🤗

Hvala Smeki..🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

I Smeki, ima li neka koju bi preporucila? 😃

Evo vec jesam,postavila sam ti link.
Prica ide ovako, momak je ludo zaljubljen u devojku koja mu je prijatelj od detinstva,i treba da se vencaju ali zbog njihove svadje vencanje se odlaze,i njeni roditelji joj nalaze drugog mladozenju decko ne moze da se pomiri s tim i non stop je pijan.Upoznaje devojku koja mu postaje najbolji prijatelj i pomaze mu da se pomiri sa svojom bivsom pre nego sto se uda za drugog.Ali izgleda da ce oni da se zaljube jedno u drugo,tu sam stala kod 37 epizode videcemo sta ce biti pise da ima 168 epi,zato sam i pocela da gledam kratka je
Daltoni thumbnail

Ja isto kazem ali ti mi ne verujes😆

sto da ti ne verujem..😲 Tacno znam kako se osecas..😆

Kety76 thumbnail

hIHIHIHIHIHI Provalila si me jojjj😆 ja kad dodje vikend iz dosade uvek nadjem neku novu seriju to mi sad postala praksa😆

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/sanjog_se_bani_sangini_2010/37-15-2

👍🏼😆😆

vidim ja ti nas samo lajkas i zbrises 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Sutra je uzasni ponedeljak!!! Tezak dan daleko od petka
Laku noc drugari !!❤️