Returning of the written off #45 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ma izgledas super. Nikad ne bih rekla da si mama dva odrasla decaka. 😃

Hvala ti Nado..ali vidis da ja nisam sigurna u sebe, nije do izgleda,to je nesto iznutra sto neko ili ima ili nema..ja ocigledno nemam,izgubila sam to nesto izmedju prljavog vesa i ribanja wc solje..sada to nesto ne mogu vise da nadjem,a godine otisle...

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Evo vec jesam,postavila sam ti link.
Prica ide ovako, momak je ludo zaljubljen u devojku koja mu je prijatelj od detinstva,i treba da se vencaju ali zbog njihove svadje vencanje se odlaze,i njeni roditelji joj nalaze drugog mladozenju decko ne moze da se pomiri s tim i non stop je pijan.Upoznaje devojku koja mu postaje najbolji prijatelj i pomaze mu da se pomiri sa svojom bivsom pre nego sto se uda za drugog.Ali izgleda da ce oni da se zaljube jedno u drugo,tu sam stala kod 37 epizode videcemo sta ce biti pise da ima 168 epi,zato sam i pocela da gledam kratka je

Kad odgledas sve epizode, ako je serija dobra, neka Dal stavi link na prvu stranu da imamo. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

KAKO HOROSKOPSKI ZNAKOVI VARAJU: Blizanci svaleri, a Bikovi lakoverni...

RIBE

ONA - Iako glumi da je neosvojiva tvr'ava, ena Riba prieljkuje, makar u snovima ili u mati, zavodnika koji e je osvajati natenane, tiho i romantino. Zato ona ume dugo da bude zaljubljena, a da to ne pokae. Prieljkuje da bude zavedena, a kada joj se zavodnik priblii, bei, izmie, sve nadajui se da e je on kad tad uhvatiti u svoju opasnu mreu punu erotskih uzbu'enja. Teko ostaje verna, jer je jako emotivna i ranjiva, pa je partner lako povredi (esto i ne znajui da je to uinio), a kada se to desi, ena u znaku Riba potraie utehu u drugom mukarcu, uvek boljem i uvek jaem od onog koji ju je povredio, jer njoj je vano da ga tako doivljava.

E sto pogodise 😆😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jao smeki, ti si jos bolja od mene...👏 Ja sam samo htela da joj se malo navicem..😆 Sada zamisljam tu scenu kako je cupas i vec mi je lakse...🤣

Ohoho bilo je to dobro cerupanje,cuti ti si zlatna😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

meni izgledas lijepo i zadovoljno😉 😛

😆 To je samo zato sto je porodica bila uz mene..sada kada su otisli,ja sam ponovo tuzna..

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Sutra je uzasni ponedeljak!!! Tezak dan daleko od petka

Laku noc drugari !!❤️

Laku noc Badi ❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Sutra je uzasni ponedeljak!!! Tezak dan daleko od petka

Laku noc drugari !!❤️

Laku noc Drajce 🤗 Lepo spavaj posle ove danasnje nocne more😉
smeker thumbnail
Laku noc idem da zavrsim 37 epizodu pa u krevet ujutru ustajem rano🤗
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Kad odgledas sve epizode, ako je serija dobra, neka Dal stavi link na prvu stranu da imamo. 😃

Dogovoreno👍🏼 samo da se ne razocaram😡
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

TEST LICNOSTI: Izaberi simbol i saznaj kakva si osoba

Izaberite jedan od simbola za koji mislite da vas najbolje predstavlja i procitajte ta to o vama govori:

1. Volite slobodu
Sloboda je za vas najvanija - za vas nema nita gore nego kad se oseate sputano. Nemate nita protiv promene radnog mesta ili preseljenja u drugi grad, jer vas jedno mesto ne dri. Slino je i s vaim vezama - ljudi vas vide kao osobu koja iznad svega ceni slobodu i die punim pluima, u skladu s motom Samo jednom se ivi". Privlani ste ljudima koji imaju manje energije od vas, oni vas saleu kao moljci svetiljku. Jednostavno reeno - vi ste daak sveeg vazduha.

2. Nezavisni i nekonvencionalni
Va stil ivota je vrlo individualistiki. Ne sledite masu, ve radije ivite u skladu sa svojim vlastitim idejama i uverenjima, ak i ako to znai plivanje protiv struje. Traite slobodu i nezavisnost koje vam omoguavaju da sami odredite svoj kurs. U nekom segmentu posla ili slobodnog vremena vezani ste za umetnost. Va nagon za slobodom ponekad izazove da inite suprotno od onoga to se oekuje od vas. Jednostavno reeno - ivite na svoj nain.

3. Osecajni i zamisljeni

Vi ste u stanju da satima budete sami sa svojim mislima, a da vam ne bude dosadno. Prezirete povrnost i radije ete biti sami nego trpeti druenja i razgovore koji nemaju smisla. Vai odnosi s prijateljima su vrlo jaki, to vam daje unutranji mir i harmoniju. Kada volite - volite duboko, ali ukoliko vas voljena osoba izda, neete joj tako lako oprostiti. Vaa je dua ivela mnogo ivota pre ovoga, mnogo toga je doivela i mnogo toga videla. Ono to vam sada treba jeste da se usredsredite na vane stvari i smisao postojanja.

4. Prizemljeni i sarmantni
Imate prirodno autentian arm, a ono to vidite, obino i dobijete. Ljudi vam se dive jer ostavljate utisak kompletne linosti. S obe noge stojite vrsto na zemlji i drugi se mogu osloniti na vas. Dok drugi komplikuju svoje ivote dilemama i izgovorima, vi ste naisto sa svojim postupcima. Pruate sigurnost onima oko vas. Vi ste kao stena i mada neki ne ele da vam to priznaju, vi ste sunce oko kojeg se drugi vrte. Ne dopadaju vam se povodljivi i povrni ljudi koji slepo slede trendove. Vi ste osoba kojoj je vana sutina.

5. Strucni i samouvereni
Vi preuzimate odgovornost za svoj ivot. Vie se pouzdate u svoje sposobnosti i delovanje, nego u sreu. Probleme reavate praktino i jednostavno. Realno gledate na stvari u ivotu i reavate ih bez mnogo buke. U poslu ste odgovorni, a drugima ulivate samopouzdanje. Vi ste ro'eni vo'a i organizator. Iako ste dobar timski igra, u stvari ste najbolji na rukovodeim poloajima. Uostalom, najee ste u pravu.

6. Smireni i bezvremenski

Kod vas je sve leerno, ali diskretno. Posedujete i odre'enu bezvremensku eleganciju tipa Odri Hepbern. Iako bez napora sklapate prijateljstva, u stanju ste da sauvate privatnost i nezavisnost. S vremena na vreme volite se izmai i razmisliti o smislu ivota. Kada vam treba prostora, radije ete se izgubiti u masi, nego pobei u osamu. Va odnos prema samima sebi i prema svetu je jasan, cenite ivot, zahvalni ste za ono to dobijate od drugih. Imate snane ivotne ciljeve i znate ih preneti na druge.

7. Kulturni i klasicni
Vi ste kulturna i klasina osoba koja ceni ono to se novcem ne moe kupiti - kvalitetan razgovor, originalne ideje, muziku i umetnost. Imate smisao za fer igru - obino vidite obe strane medalje. Retko kada ete dopustiti da vas nose emocije, radije stvari procenjujete racionalno. Tihi, uz smisao za logiku, a pritom jo i saoseajni i ljubazni. To su ona "staromodna" naela koja ine damu ili gospodina. Vi ste bezvremenski, vintage - klasika, osoba kojoj se mnogi potajno dive i ele je kopirati.

8. Osecajni i spiritualni
Vrlo ste senzitivni i spiritualni, a ivot ne posmatrate samo s racionalnog gledita. Imate jaku intuiciju i vjerujete svojim osjeajima. Morate uvijek imati neke snove kojima teite, inae niste sretni. Volite raditi na sebi kako biste dali doprinos boljem svijetu, makar u najmanjoj mjeri. Teko vam je razumjeti ljude koje vodi iskljuivo racio. Volite se druiti s ljudima otvorene due, koji dijele uvjerenje da je ivot vie od noga to vidimo, ujemo ili osjetimo. Jednostavno - imate izraeno esto ulo.

9. Dinamicni i iskricavi
Vi ste pokretac i motivator. Spremni ste rizikovati kako bi vam bilo zanimljivije. Rutina vas paralie. Vi jednostavno niste ro'eni da biste sedeli za istim stolom od devet do pet popodne. Moraju vam dati priliku da izrazite svoje ideje i stavite ih u delo. Imate sposobnost da razveselite druge, ak i tokom najturobnijih dana. Ako nekada i izgubite taj svoj sjaj, to je zato to se ne snalazite u situaciji u kojoj ste se nali. Sledite svoj entuzijazam, jer za vas je putovanje jednako vano kao i odredite.

moji su 3 i 8,i gle stvarno su dobro opisali 😉