Returning of the written off #42 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...

P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila
🤣

Saska a da das Rudiju sansu ,mozda ga se privatis posle 🤣mislim dok ne probas cokoladu ne znas kakav je ukus po omotu.A mogu da ti kazem da je Rudi mmm ukusan☺️
smeker thumbnail
Nema je Dal ceo dan😕 Ni Nada 😕 ni Drya 😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Da oni su zakljucili da su Zejn i Alija u srodstvu samo zato sto se Osman i Sabana zovu bratom i sestrom ali nigde nema da su oni zaista brat i sestra.Nema price o roditeljima ili bilo kakvoj krvnoj vezi samo da su ziveli u istoj kuci.Tako da su oni sami dosli do zakljucka da su u krvnoj vezi niko nije u seriji spomenuo krvnu vezu Osmanova zena je cak ljubomorna na Sabanu mgde ja dolazim do zakljucka da Sabana i Osman nemaju nikakvu krvnu vezu ali videcemo mozda ja gresim.Ja gledajuci seriju nisam dosla do zakljucka da su oni blizak rod.

Nisu zakljucili Smeki,opis radnje pocinje tako.Scenario je zasnovan na prici o ljubavi dvoje bratica,Alije i Zejna,to su producenti i scenaristi tako rekli.

Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nema je Dal ceo dan😕 Ni Nada 😕 ni Drya 😕

Bile su sve tri danas 😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Znaci ovako,pitala sam ovu svoju sa IF,koja je muslimanka i zivi u Pakistanu.
Prica se zasad temelji na tome da su Osman i Sabana brat i sestra,a Alija i Zejn su bratic i sestricna.Oni su sufijski muslimani i u njihovoj kulturi djeca od brata i sestre mogu stupiti u brak.Saska je vec pisala o tome.Da li ce u toku serije oni nesto mijenjati zasad nije poznato,jer i u hindu kulturi ovako bliski rodjaci ne stupaju u brak,pa zbog ovoga ima puno negativnih komentara.Eto tako mi je ova cura objasnila 😉

OMG , koliko jos imamo strana do kraja ovog topica, mislim hocemo li imati vremena da utvrdimo. 🤣

Ja sam toliko bila zaintala da otkrijem ko su i sta su, dakle po svemu, zakljucila sam bila da su deca od rodjenog brata i sestre. Cak sam procitala i jedan kom na If gde devojka isto tako malo sa gnusanjem ne prihvata tu cinjenicu da se radi o bliskoj familiji i citira recenicu od Alijine majke gde se nedvosmisleno vidi da su bliski rodjaci, recenica je bila na hindi, Dal bi trebala da bude ponosna na mene ako sam je pravilno shvatila a ako nisam, nikom nista , pravite se ko da nista nisam rekla.🤣 Radi se o tome da je Alijina mama htela da pokaze Aliji Zainovu fotografiju i rekla slika od tvog brata. Sad vi cete bolje znati da li je takva scena bila ili ne. Onda mi je Smeki posto gleda, pojasnila na ovaj nacin.

Dakle Kety, sad definitivno sa tvojom informacijom JESU DECA OD RODJENIH BRATA I SESTRE, jel tako ?

smeker thumbnail

Nisu zakljucili Smeki,opis radnje pocinje tako.Scenario je zasnovan na prici o ljubavi dvoje bratica,Alije i Zejna,to su producenti i scenaristi tako rekli.

Jesu mozda tako rekli ali kod njih tamo svako savkog zove brate sestro,sta znam ja mislim da nisu u srodstvu ali videcemo kroz seriju.😲
smeker thumbnail

Bile su sve tri danas 😉

Ja onda nisam videla😲 nisam bas sva svoja 😕
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...

P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila
🤣

Pa cekam da John potvrdi koju mu je ulogu dodijelio 😃 a ne sumnjam da ce biti u njegovom stilu,zavodnika,ljubavnika i velikog frajera 😃 Zato ja postavih one njegove slike,jer sam sigurna da ce i Barunu dati nesto takvo 😆😆 a svaki tv glumac sanja da glumi u njegovom filmu 😉 on im je tamo pojam za musko 😆😆
smeker thumbnail
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Kety. 🤗

Dal, Rudi te zeznuo. Ozdravio pre tebe 😆

Ma samo neka njemu bude bolje, ja cu vec ozdraviti dok ga gledam..obrnuto ne biva..😆