Originally posted by: saska
Pa idi bre pretera ga. U redu u privatnom zivotu da se ne razdvajaju, apsolutno njihova stvar ( inace tako se ponasaju moj brat i njegova zena i uzasno mi idu na zivce, ne zato sto imam pravo ili bih se mesala u tudje zivote, ne daj Boze, ali prosto postoje neke bitne stvari u zivotu o kojima bih trebala i zelela nasamo da popricam sa svojim bratom ) ali brate, ona je na njegovom poslu, u intervjuima, svuda. Dobro je da je Vivian ipak samo glumac, zamisli da je hirurg, radi neku komplikovanu operaciju a ona cuci u sali i jos ona umesto njega govori instrumentarki koje instrumente da mu doda. Cuti, opet kazem, dobro smo svi prosli sa Vivianovom profesijom.
Mada ako tako nastavi, pocece da mu se odlivaju fanovi, postaju vec predmet podsmeha
I opet , da me neko pogresno ne razume, ok i da sedi na njegovom setu, ok da prisustvuje njegovim intervjuima, aj da kazem ok, ali ona i prica mesto njega. A ne bih rekla da je on neki tupson i glupson, gledala sam neke snimke sa njegovih setova, isto tako je dobro znao da se zeza i sali kao Barun.