Returning of the written off #42 Invited only - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Objasnila si mi 🤗, pogledacu sigurno i ja tu seriju, ne zbog rodjackih veza🤣 vec vidim po tvojim i Bikicinim komentarima da je super. Samo pocela sam onu noc sa Nadom ponovo IPKKND, a znas i sama kako se tesko odlepiti od nje, jos imam i tenis nocu. Taman da se skupi jos koja prevedena epizoda pa da startujem.
😉

Znaci uspela sam👏 znam ja ponekad za zamotam da ni samu sebe ne razumem🤣.Serija je stvarno dobra ,bar za sada svidja mi se laka relaksirajuca bez stresa,i ako ima necega brzo se resava iz dve epizode ne moras da cekas.Puna je emocija ,smeha i smelih scena,malo je modernija sto se tice i razmisljanja i oblacenja.A IPKKND i ja gledam ne mogu da se odvojim od nje,ona mi dodje kao redovno gradivo jedna dve epizode dnevno ,dovoljno mi je😃
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Njegova g-dja je vec dugo glavna tema svih rasprava 😆😆 malo je onih koji ne zivcira 😆😆
Sjecam se da su je jedno vrijeme zvali PR Viviana Dsene 🤣

Pa idi bre pretera ga. U redu u privatnom zivotu da se ne razdvajaju, apsolutno njihova stvar ( inace tako se ponasaju moj brat i njegova zena i uzasno mi idu na zivce, ne zato sto imam pravo ili bih se mesala u tudje zivote, ne daj Boze, ali prosto postoje neke bitne stvari u zivotu o kojima bih trebala i zelela nasamo da popricam sa svojim bratom ) ali brate, ona je na njegovom poslu, u intervjuima, svuda. Dobro je da je Vivian ipak samo glumac, zamisli da je hirurg, radi neku komplikovanu operaciju a ona cuci u sali i jos ona umesto njega govori instrumentarki koje instrumente da mu doda. Cuti, opet kazem, dobro smo svi prosli sa Vivianovom profesijom.

Mada ako tako nastavi, pocece da mu se odlivaju fanovi, postaju vec predmet podsmeha

I opet , da me neko pogresno ne razume, ok i da sedi na njegovom setu, ok da prisustvuje njegovim intervjuima, aj da kazem ok, ali ona i prica mesto njega. A ne bih rekla da je on neki tupson i glupson, gledala sam neke snimke sa njegovih setova, isto tako je dobro znao da se zeza i sali kao Barun.

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sabana i Osman nisu rodjeni brat i sestra.Jesu rodjaci ali dalji ziveli su zajedno u istoj kuci,dok Osman nije otisao u Mumbaj,imaju ogromno postovanje jedni prema drugima bas iz razloga jer su godinama ziveli zajedno.Osmanova zena je mnogo ljubomorana na Sabanu i ona je ustvari i bila inicijator odlazka Osmana iz Bopala u Mumbaj,

Tako sam i ja razumela..da su Sabana i Osman brat i sestra od tetke ili strica ali da su ziveli u istoj kuci..sto je moguce i logicno..recimo da su Sabanin i Osmanov otac rodjena braca, onda Alija i Zejn nisu bas toliko blizak rod..😃

Ne bih da budem dosadna ali kad ste mi ubacili ovaj crv u glavu i kad smo posvetili vec skoro ceo topic ovom veoma '' bitnom '' pitanju,😆 volela bih da mi objasnis Smeki kako si skapirala da su dalji rodjaci, please inace cu ostatak vremena posvetiti ovom istrazivanju DNK.🤣 Po onom sto sam ronjala i istrazivala a i clanak koji je najavljivao ovu seriju na Colorsu receno je da je Alija cerka od sestre Zainovog oca. A i u postu koji je pisala Daltonina dobra drugarica, nasa nekadasnja plava vila da je ne imenujem pise doslovce ovako

At the moment the only similarity between the two shows are that Aliya is the daughter of the sister sibling and Zain is the son of the brother sibling who eventually get married

Siblings su braca i sestre od istih roditelja, a cousins su njihova deca.

Tako da ako mozes molim te pojasni mi ovo, da li se to tokom serije razotkrilo ili o cemu se tu radi. Aj ljubim te, malo ja nekad pojasnim tebi, malo nekad ti meni .
🤗

Ja sam to shvatila gledajuci seriju,a i citajuci na forumu.Osman i Sabana su odrasli u istoj kuci tu su i ziveli.Nigde ne pise i i ne spominje se da su brat i sestra,dal rodjeni ili od tetke,strica i tako.Nego samo da su Saban i Osman brat i sestra.E sad po nekim komentarima na forumu sam zakljucila da oni tako zovu jedno drugo ali ne zato sto su u nekom velikom krvnom srodstvu nego zato sto su porasli zajedno kao brat i sestra.Nigde se ne spominje da imaju zajednicke roditelje,striceve ,ujake bilo kakava krvna veza nema nista o tome.Bice sigurno u toku serije nesto i o tome ali za sada nema,ni nagovestaja da su u krvnom srodstvu samo to da jedno drugo zovu ,brat i sestra.Koliko sam uspela da objasnim😆 ne znam

Znaci ovako,pitala sam ovu svoju sa IF,koja je muslimanka i zivi u Pakistanu.
Prica se zasad temelji na tome da su Osman i Sabana brat i sestra,a Alija i Zejn su bratic i sestricna.Oni su sufijski muslimani i u njihovoj kulturi djeca od brata i sestre mogu stupiti u brak.Saska je vec pisala o tome.Da li ce u toku serije oni nesto mijenjati zasad nije poznato,jer i u hindu kulturi ovako bliski rodjaci ne stupaju u brak,pa zbog ovoga ima puno negativnih komentara.Eto tako mi je ova cura objasnila 😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃

E Rudi je bio bas dobar,a pogotovo recenica na kraju :popela si se na vrh ormara a sad glumis da ne mozes sjesti na motor 🤣🤣 Ostade Kushi bez texta 😆😆
smeker thumbnail

Znaci ovako,pitala sam ovu svoju sa IF,koja je muslimanka i zivi u Pakistanu.
Prica se zasad temelji na tome da su Osman i Sabana brat i sestra,a Alija i Zejn su bratic i sestricna.Oni su sufijski muslimani i u njihovoj kulturi djeca od brata i sestre mogu stupiti u brak.Saska je vec pisala o tome.Da li ce u toku serije oni nesto mijenjati zasad nije poznato,jer i u hindu kulturi ovako bliski rodjaci ne stupaju u brak,pa zbog ovoga ima puno negativnih komentara.Eto tako mi je ova cura objasnila 😉

Da oni su zakljucili da su Zejn i Alija u srodstvu samo zato sto se Osman i Sabana zovu bratom i sestrom ali nigde nema da su oni zaista brat i sestra.Nema price o roditeljima ili bilo kakvoj krvnoj vezi samo da su ziveli u istoj kuci.Tako da su oni sami dosli do zakljucka da su u krvnoj vezi niko nije u seriji spomenuo krvnu vezu Osmanova zena je cak ljubomorna na Sabanu mgde ja dolazim do zakljucka da Sabana i Osman nemaju nikakvu krvnu vezu ali videcemo mozda ja gresim.Ja gledajuci seriju nisam dosla do zakljucka da su oni blizak rod.
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa idi bre pretera ga. U redu u privatnom zivotu da se ne razdvajaju, apsolutno njihova stvar ( inace tako se ponasaju moj brat i njegova zena i uzasno mi idu na zivce, ne zato sto imam pravo ili bih se mesala u tudje zivote, ne daj Boze, ali prosto postoje neke bitne stvari u zivotu o kojima bih trebala i zelela nasamo da popricam sa svojim bratom ) ali brate, ona je na njegovom poslu, u intervjuima, svuda. Dobro je da je Vivian ipak samo glumac, zamisli da je hirurg, radi neku komplikovanu operaciju a ona cuci u sali i jos ona umesto njega govori instrumentarki koje instrumente da mu doda. Cuti, opet kazem, dobro smo svi prosli sa Vivianovom profesijom.

Mada ako tako nastavi, pocece da mu se odlivaju fanovi, postaju vec predmet podsmeha

I opet , da me neko pogresno ne razume, ok i da sedi na njegovom setu, ok da prisustvuje njegovim intervjuima, aj da kazem ok, ali ona i prica mesto njega. A ne bih rekla da je on neki tupson i glupson, gledala sam neke snimke sa njegovih setova, isto tako je dobro znao da se zeza i sali kao Barun.

Vivijan je samo takav lik,svi ga vole,ali ona je stvarno napo*na 😆😆 I istina je da zbog nje gubi fanove 😕 Svi zele da cuju njega sta ima za reci a ne nju Sjecam se pretposljednjeg intervjua,kad je glumio dvostruku ulogu,i novinari ga pitaju o tome,covjece 😆😆 kao da je ona to odglumila a ne on,jedva je uspio jednu recenicu reci 🤢 Ostalo je ona prepricala i jos se krestavo smijala,mlatarala rukama,uz povisene tonove 😆😆Koliko je tada bijesa izazvala,pisali su da li ona mozda radi u colorsu ili njemu treba dopustenje od nje da nesto kaze,...
smeker thumbnail

E Rudi je bio bas dobar,a pogotovo recenica na kraju :popela si se na vrh ormara a sad glumis da ne mozes sjesti na motor 🤣🤣 Ostade Kushi bez texta 😆😆

Da ta recenica 😆a i ona kako si mogla da kazes da si mi zarucnica😆,a kad je usao i cuo ni malo mu nije bilo krivo koliko sam videla po njemu😃
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Ovo kad mu je dala kljuc koji je maznula😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znam ja da se ti puno brines za Rudija 😆😆
Ajde pusti Rudija,nego vidje li da Nanavu slijedi jos jedan film 😃

Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...

P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila
🤣