Hellooo i tebi🤗
Pa znas kad sam samo brinula kad ce 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Who is most loved character in gen 4?
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Ne bih da budem dosadna ali kad ste mi ubacili ovaj crv u glavu i kad smo posvetili vec skoro ceo topic ovom veoma '' bitnom '' pitanju,😆 volela bih da mi objasnis Smeki kako si skapirala da su dalji rodjaci, please inace cu ostatak vremena posvetiti ovom istrazivanju DNK.🤣 Po onom sto sam ronjala i istrazivala a i clanak koji je najavljivao ovu seriju na Colorsu receno je da je Alija cerka od sestre Zainovog oca. A i u postu koji je pisala Daltonina dobra drugarica, nasa nekadasnja plava vila da je ne imenujem pise doslovce ovako
At the moment the only similarity between the two shows are that Aliya is the daughter of the sister sibling and Zain is the son of the brother sibling who eventually get married
Siblings su braca i sestre od istih roditelja, a cousins su njihova deca.
Tako da ako mozes molim te pojasni mi ovo, da li se to tokom serije razotkrilo ili o cemu se tu radi. Aj ljubim te, malo ja nekad pojasnim tebi, malo nekad ti meni . 🤗
Ovo sam sinoc gledala i skinula epizodu,da scene isecem😉to je epizoda gde sam vristala od smeha😆 i jos se smejem.
Dobar dan , sve sam vas iscitala, vidim i lepih vesti za one koje gledaju Rudija, vidim opet i neke nove face u Ketynom zivotu, neki John something, Vidim Bikicine kreacije, topic nam je raspevan.
Procitala sam i divnu vest za Novaka da je proglasen za najboljeg sportistu exyu prostora. Nocas sam ga gledala, a kad sam gledala njega, onda sam vec nastavila i nasu Jelenu Jankovic i tako noc mi se pretvorila u dan a da okom nisam trepnula. Ko da sam jednom tako uradila.
Ah da , posebno sam obratila paznju na slicicu koju mi je Kety postavila da me obraduje , bracni par Desni i fenomenalna pink boja. U principu , fenomenalno je kad se bracni drugovi tako lepo slazu, ali da je meni muz stalno tako za suknjom , u svakoj situaciji,na poslu kojim se bavim, da prica umesto mene, da mi ne da da disem, a narocito da se bavim poslom kojim se bavi Viv , ja mislim da bih odlepila. Verujem i vi. Zeni ili bolesno treba paznja ili je bolesno ljubomorna. Pa i drugi su u vezama ili ozenjeni ali ne videh nesto slicno ovome. A inace,vrlo cesto sam citala komentare po IF koji se podudaraju sa nasim o toj njenoj sveopstoj prisutnosti. Neki komentari su bili cak i zesci od nasih. Jedan od skorijih koji sam recimo procitala povodom njegovog izlaska iz MH, pa su devojke otvorile topic posvecen nekom novom projektu VD, gde bi volele da ga gledaju, u kakvoj ulozi, clanke vezane za njegai sl. najbolji komentar koji sam procitala a koji mozda najvise i odgovara istini je Vivian ce poceti ponovo da snima kad mu gospodja bude dozvolila. 😆
Ja sam to shvatila gledajuci seriju,a i citajuci na forumu.Osman i Sabana su odrasli u istoj kuci tu su i ziveli.Nigde ne pise i i ne spominje se da su brat i sestra,dal rodjeni ili od tetke,strica i tako.Nego samo da su Saban i Osman brat i sestra.E sad po nekim komentarima na forumu sam zakljucila da oni tako zovu jedno drugo ali ne zato sto su u nekom velikom krvnom srodstvu nego zato sto su porasli zajedno kao brat i sestra.Nigde se ne spominje da imaju zajednicke roditelje,striceve ,ujake bilo kakava krvna veza nema nista o tome.Bice sigurno u toku serije nesto i o tome ali za sada nema,ni nagovestaja da su u krvnom srodstvu samo to da jedno drugo zovu ,brat i sestra.Koliko sam uspela da objasnim😆 ne znam
Hellooo i tebi🤗
Pa znas kad sam samo brinula kad ce 🤣