Returning of the written off #42 Invited only - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...

P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila
๐Ÿคฃ

Pa cekam da John potvrdi koju mu je ulogu dodijelio ๐Ÿ˜ƒ a ne sumnjam da ce biti u njegovom stilu,zavodnika,ljubavnika i velikog frajera ๐Ÿ˜ƒ Zato ja postavih one njegove slike,jer sam sigurna da ce i Barunu dati nesto takvo ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† a svaki tv glumac sanja da glumi u njegovom filmu ๐Ÿ˜‰ on im je tamo pojam za musko ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

A videla sam bogami i da je za tebe pojam za musko. Ostala sam zabezeknuta kol'ko si ga nahvalila, te ovo, te ono , te prava muskarcina.๐Ÿ˜† Nisam te zato ni quote jer se jos uvek pitam na koga si to mislila kad si rekla ma prava muskarcina, na Johna ili Baruna
๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Jesu Saska,u opisu serije stoje da jesu ๐Ÿ˜ƒ Dakle i prije nego su krenuli sa serijom kao kratak sadrzaj dali su uvod da se radi o ljubavi dvoje bratica,bas tim rijecima.Uz to napisali su da je Osman Sabanin stariji brat.Evo ukratko

Beintehaa revolves around two cousins, Zain and Aaliya who get married. As kids, Zain and Aaliya constantly played pranks on each other. Now grown up, the story starts off with Aaliya mistaking Zain for her husband to-be, Zeeshan, whom she has yet to meet. Zain takes advantage of this to even the score of their childhood pranks. Set in the Muslim backdrop of Bhopal, the story follows their story through love, hate, and marriage.

Shabana's family, which consists of Aaliya, Ayat, and her husband, are Sufi Muslims living in Bhopal. Osmaan's (Shabana's older brother) family includes his wife Suraiya and their sons Fahad and Zain. Fahad has two wives Nafisa and Shazia. They live in Mumbai.

Neznam bas kako cu sve to da svarim..ajde da ne govorimo vise o tome,bice mi mrsko da gledam ljubavne scene medju njima..๐Ÿ˜•

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Uh Smeki,zastade mi dah ๐Ÿ˜ฒ nisam se nadala ovom iznenadjenju ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Disi Kety, ja tako naletim na njegove slika,stvarno ga ljudi mnogo vole๐Ÿ˜ฒ
Stephi thumbnail

E Rudi je bio bas dobar,a pogotovo recenica na kraju :popela si se na vrh ormara a sad glumis da ne mozes sjesti na motor ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Ostade Kushi bez texta ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Khushi osta bez texta๐Ÿ˜ฒ

E ako me nista drugo ne prelomi da gledam ovu seriju, onda ovo sigurno hoce.
๐Ÿ˜†

Daltoni thumbnail

Takvo prijateljstvo, takva saradnja...๐Ÿ˜ณ Bas joj zavidim sto je snimala sa njim, on je i kao glumac i kao osoba fenomenalan..๐Ÿ‘

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Stigao mi net๐Ÿ˜ƒ cek da povatam sve konce

Nisam ni bila kuci kad su dosli bio muz i deca ja isla da kupujem nesto๐Ÿ˜† ali kad sam dosla vidim rakijica ,kafica sve na stolu.Za sad radi ekstra๐Ÿ‘

Smeki cestitam ti na netu..znaci muski se sami snasli sa majstorima ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜† Ajde pa neka te ovaj put sluzi bez problema ๐Ÿ˜ƒ
Stephi thumbnail

Kety, pogledaj sad dobro ovu facu. E ovo ti je reakcija na silne komplimente upucene Johnu . Pa ti gledaj , decko je pao u depresiju.
๐Ÿคฃ
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UTNSiooN64U&feature=youtube_gdata_player[/YOUTUBE]

Unistise Aliju...muska solidarnost..๐Ÿ˜†

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

[

Neznam bas kako cu sve to da svarim..ajde da ne govorimo vise o tome,bice mi mrsko da gledam ljubavne scene medju njima..๐Ÿ˜•

Slusaj kad ti kazem nisu u srodstvu,sve ovo sto pise nema nikakve veze sa srodstvom.Odrasli su zajedno zato se zovu bratom i sestrom videces .Ja bez problema gledam jer znam da nema krvne veze๐Ÿ˜‰ i necu vise da pisem o tome๐Ÿ˜ƒ
Daltoni thumbnail

Sta ce Sid da glumi u ovom cebencetu..dekicu๐Ÿ˜ฒ ..izgleda da su oni dzemperici lose uticali na njega..๐Ÿ˜•