Returning of the written off #42 Invited only - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma samo neka njemu bude bolje, ja cu vec ozdraviti dok ga gledam..obrnuto ne biva..😆

Prevedena je epizoda😃 uzivaj
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

10th March 2014 SBS:Ashish in BCL+Rangrasiya Highpoints

BCL-
As per SBS Ashish Sharma will be part of BCL aka Box Cricket League in Dilli Fukrey Team. However it seems there is some confusion between two actors sharing same name. Ashish Sharma who plays character of Dhawal in Star Plus show Saathiya is said to be part of Dilli Fukrey team not Ashish Sharma aka Rudra of Rangrasiya.

Serial Ke High Points-Wedding functions will continue in Rangrasiya and also attempt to kill Paro during these functions because the story has taken a new mod with Rudra's mother entry Thakur also came to know about Paro's whereabouts and the story has moved from wedding towards ranjishen.

Dobro je da se Rudi vraca u RR..Steta sto nece biti u toj kriket ligi..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Pa idi bre pretera ga. U redu u privatnom zivotu da se ne razdvajaju, apsolutno njihova stvar ( inace tako se ponasaju moj brat i njegova zena i uzasno mi idu na zivce, ne zato sto imam pravo ili bih se mesala u tudje zivote, ne daj Boze, ali prosto postoje neke bitne stvari u zivotu o kojima bih trebala i zelela nasamo da popricam sa svojim bratom ) ali brate, ona je na njegovom poslu, u intervjuima, svuda. Dobro je da je Vivian ipak samo glumac, zamisli da je hirurg, radi neku komplikovanu operaciju a ona cuci u sali i jos ona umesto njega govori instrumentarki koje instrumente da mu doda. Cuti, opet kazem, dobro smo svi prosli sa Vivianovom profesijom.

Mada ako tako nastavi, pocece da mu se odlivaju fanovi, postaju vec predmet podsmeha

I opet , da me neko pogresno ne razume, ok i da sedi na njegovom setu, ok da prisustvuje njegovim intervjuima, aj da kazem ok, ali ona i prica mesto njega. A ne bih rekla da je on neki tupson i glupson, gledala sam neke snimke sa njegovih setova, isto tako je dobro znao da se zeza i sali kao Barun.

Vivijan je samo takav lik,svi ga vole,ali ona je stvarno napo*na 😆😆 I istina je da zbog nje gubi fanove 😕 Svi zele da cuju njega sta ima za reci a ne nju Sjecam se pretposljednjeg intervjua,kad je glumio dvostruku ulogu,i novinari ga pitaju o tome,covjece 😆😆 kao da je ona to odglumila a ne on,jedva je uspio jednu recenicu reci 🤢 Ostalo je ona prepricala i jos se krestavo smijala,mlatarala rukama,uz povisene tonove 😆😆Koliko je tada bijesa izazvala,pisali su da li ona mozda radi u colorsu ili njemu treba dopustenje od nje da nesto kaze,...

Ok je da je on toliko i voli, da je postuje , ali ne moze valjda biti toliko zaslepljen da ne vidi da zena koju toliko voli pravi budalu od sebe a na kraju i od njega.

Elem, ovo mi je dalo dobar sl*gvort da jos nesto kazem u vezi nase divne IPKKND. Da se serija ne zavrsi na vreme, mislim da bi nekadasnji ASR koji je vremenom postao Arnav vrlo brzo u seriji postao ono sto je VD sad u privatnom zivotu.
😆

smeker thumbnail
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Prevedena je epizoda😃 uzivaj

Super...kada njega vidim,odmah mi je bolje..proradi mi cirkulacija ko blesava..😳😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Skapirala sam samo da se lopta kotrlja. 🤣 🤣 🤣

I ja sam toliko shvatila..😕 🤣 🤣 🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro je da se Rudi vraca u RR..Steta sto nece biti u toj kriket ligi..

Iskreno bez njega je trulo i bez veze.Evo danasnja epizoda cisto sranje,Sumer izveo iz kuce Paro vodi je kod Radze,predhodno je umesto Paro kidnapovao snaju Metli i sad ide da izvrsi zamenu.Bez veze jednino ako se pojavi sutra Rudi i sve to razbuca to bi bilo vrh😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

OMG , koliko jos imamo strana do kraja ovog topica, mislim hocemo li imati vremena da utvrdimo. 🤣

Ja sam toliko bila zaintala da otkrijem ko su i sta su, dakle po svemu, zakljucila sam bila da su deca od rodjenog brata i sestre. Cak sam procitala i jedan kom na If gde devojka isto tako malo sa gnusanjem ne prihvata tu cinjenicu da se radi o bliskoj familiji i citira recenicu od Alijine majke gde se nedvosmisleno vidi da su bliski rodjaci, recenica je bila na hindi, Dal bi trebala da bude ponosna na mene ako sam je pravilno shvatila a ako nisam, nikom nista , pravite se ko da nista nisam rekla.🤣 Radi se o tome da je Alijina mama htela da pokaze Aliji Zainovu fotografiju i rekla slika od tvog brata. Sad vi cete bolje znati da li je takva scena bila ili ne. Onda mi je Smeki posto gleda, pojasnila na ovaj nacin.

Dakle Kety, sad definitivno sa tvojom informacijom JESU DECA OD RODJENIH BRATA I SESTRE, jel tako ?

Jesu Saska,u opisu serije stoje da jesu 😃 Dakle i prije nego su krenuli sa serijom kao kratak sadrzaj dali su uvod da se radi o ljubavi dvoje bratica,bas tim rijecima.Uz to napisali su da je Osman Sabanin stariji brat.Evo ukratko

Beintehaa revolves around two cousins, Zain and Aaliya who get married. As kids, Zain and Aaliya constantly played pranks on each other. Now grown up, the story starts off with Aaliya mistaking Zain for her husband to-be, Zeeshan, whom she has yet to meet. Zain takes advantage of this to even the score of their childhood pranks. Set in the Muslim backdrop of Bhopal, the story follows their story through love, hate, and marriage.

Shabana's family, which consists of Aaliya, Ayat, and her husband, are Sufi Muslims living in Bhopal. Osmaan's (Shabana's older brother) family includes his wife Suraiya and their sons Fahad and Zain. Fahad has two wives Nafisa and Shazia. They live in Mumbai.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Dobar dan , sve sam vas iscitala, vidim i lepih vesti za one koje gledaju Rudija, vidim opet i neke nove face u Ketynom zivotu, neki John something, Vidim Bikicine kreacije, topic nam je raspevan.

Procitala sam i divnu vest za Novaka da je proglasen za najboljeg sportistu exyu prostora. Nocas sam ga gledala, a kad sam gledala njega, onda sam vec nastavila i nasu Jelenu Jankovic i tako noc mi se pretvorila u dan a da okom nisam trepnula. Ko da sam jednom tako uradila.

Ah da , posebno sam obratila paznju na slicicu koju mi je Kety postavila da me obraduje , bracni par Desni i fenomenalna pink boja. U principu , fenomenalno je kad se bracni drugovi tako lepo slazu, ali da je meni muz stalno tako za suknjom , u svakoj situaciji,na poslu kojim se bavim, da prica umesto mene, da mi ne da da disem, a narocito da se bavim poslom kojim se bavi Viv , ja mislim da bih odlepila. Verujem i vi. Zeni ili bolesno treba paznja ili je bolesno ljubomorna. Pa i drugi su u vezama ili ozenjeni ali ne videh nesto slicno ovome. A inace,vrlo cesto sam citala komentare po IF koji se podudaraju sa nasim o toj njenoj sveopstoj prisutnosti. Neki komentari su bili cak i zesci od nasih. Jedan od skorijih koji sam recimo procitala povodom njegovog izlaska iz MH, pa su devojke otvorile topic posvecen nekom novom projektu VD, gde bi volele da ga gledaju, u kakvoj ulozi, clanke vezane za njegai sl. najbolji komentar koji sam procitala a koji mozda najvise i odgovara istini je Vivian ce poceti ponovo da snima kad mu gospodja bude dozvolila.
😆

Sta reci...a ne baciti peglu-dve..🤢 🤢
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Uh Smeki,zastade mi dah 😲 nisam se nadala ovom iznenadjenju 😆😆