🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Pa rekla sam ja da je to caricaâ¤ď¸đ¤ŁNe,ispravicu Saskicu,ona nije "matora"kao sto navodi sama,izgleda fantasticnoâ¤ď¸a sto je najbitinije ona se duhom oseca mladje bas kao i ja a to je mnogo vazno.A tamo pa i kod nas u nekim slucajevima ,ne primecuju razliku u godinama,kad se vec i zene ili udaju za mladje od po 20 i kusur godina.a tamo je to normano sto opet za nas vecinu i nije.
Da,slazem se Biki.Kod njih je skoro uobicajeno da je zena dosta starija od muskarca.S obzirom kako tamo zene imaju slobodu odlucivanja nije to ni cudno.Daleko smo mi od tog nacina razmisljanja đ Kod nas se godinu dana raspravlja sto djevojke obuvaju ljeti one pletene cizme a kamoli o ovakvoj temi đđ
Daj jos pet komada. Sta znas, nek se nadje za svaki slucaj. Od viska ne boli glava đđ
Kety ovde imas Baruna koliko hocesđłhttp://teambarun.blogspot.com/2013_04_14_archive.html
Da,slazem se Biki.Kod njih je skoro uobicajeno da je zena dosta starija od muskarca.S obzirom kako tamo zene imaju slobodu odlucivanja nije to ni cudno.Daleko smo mi od tog nacina razmisljanja đ Kod nas se godinu dana raspravlja sto djevojke obuvaju ljeti one pletene cizme a kamoli o ovakvoj temi đđ
Saska mi je poslala jos jednu sliku,iz irskog paba gdje proslavila moj rodjendan 𤣠Hocete sacekati da prebacim na komp.pa da vam posaljem u pm đ
Pazi,bas danas kada smo bili kod prijatelja i sad prica o jednom momku mlad , koji radi u firmi gde i moj muz,samo u drugom sektoru-trgovine ,kad prijatelji nam kazu,da je on sa zenom koja je starija od njegove majke,pritom i izgleda staro,i imaju kcerku od 4 god.Ta zena je napustila muza sa kojim je imala 3 dece.Ja sam se sokiralađ˛
Cekam đ