😆 Secam se. Morao je da obuce crvenu kosulju jer mu je zena napravila "veliko spremanje" ormara 😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
😆 Secam se. Morao je da obuce crvenu kosulju jer mu je zena napravila "veliko spremanje" ormara 😆
Hvala vam drage moje,j🤗a zaista tako mislim.
Pre svega oni su nas spojili,putem njih smo upoznali jedni druge i uvek cemo biti zahvalni na tome.🤗Ja licno jesam veliki fan oboje tj.SY❤️,oni ce mi biti na prvom mestu uvek,jer su upravo oni ti zbog kojih sam zavolela BV,pa upoznala vas itd.A to ne znaci da sad ne mogu priustiti sebi neko zadovoljstvo gledajuci nesto drugo,svako ima pravo na to i niko nikome ne moze to uskratiti,niti ima pravo na to.
Sad mi je na 16%. Kad skinem prvu epizodu onda cu se pozabaviti prevodom.😛
Hvala vam drage moje,j🤗a zaista tako mislim.
Pre svega oni su nas spojili,putem njih smo upoznali jedni druge i uvek cemo biti zahvalni na tome.🤗Ja licno jesam veliki fan oboje tj.SY❤️,oni ce mi biti na prvom mestu uvek,jer su upravo oni ti zbog kojih sam zavolela BV,pa upoznala vas itd.A to ne znaci da sad ne mogu priustiti sebi neko zadovoljstvo gledajuci nesto drugo,svako ima pravo na to i niko nikome ne moze to uskratiti,niti ima pravo na to.
Jer se snalazite sa skidanjem serije..?
Serija je zaista predobra...ma videcete i same...kad sam vas ja lagala ...😃
Sad mi je na 16%. Kad skinem prvu epizodu onda cu se pozabaviti prevodom.😛
Prevod se skida za par sekundi..ne moras uopste da cekas ..moj savet ti je da pustis odjednom sve epizode ili barem pet-deset , i skines prevode odmah za sve te epizode...Tako ja radim..
Bas skoro sam kupovala jednu svilenu kosulju sa cvetnim dezenom koji je sada vrlo u trendu..i setim se njega i one kosulje ,kada mu je Kushi predlozila da je obuce jer ce se osecati kao da je njegov vrt celog dana sa njim..🤣