Zato sto su nas spojili , zato su i posebni.
Volim kad zajedno gledamo, uzivamo i komentarisemo.
Vidis Biki da po neko i "decka " uspe da pronadje. 🤣
Jao, koliko je ona otkacena, jos ne mogu prestati da se smejem.😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Happy Birthday Akshay Kumar
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Navri and her eternal victimisation
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Zato sto su nas spojili , zato su i posebni.
Volim kad zajedno gledamo, uzivamo i komentarisemo.
Vidis Biki da po neko i "decka " uspe da pronadje. 🤣
Jao, koliko je ona otkacena, jos ne mogu prestati da se smejem.😆
Sta bi tek bilo da citate poruke koje pise,valja se od smijeha.Ne mogu bas sve napisati ovdje 😆😆Ali kraljica kaze,oni gore nemaju pojma o Indijskim glumcima,ajde sto ih ne znaju,ali ne vide ni razliku u godinama 🤣gore sve prolazi.A onda se ispravila pa kaze mozda su i pomislili vidi ove lude matore samo sute 🤣🤣
Ja sam ovde upoznala devojku Hanu iz Beca..i nakon kratkog razgovora sam zakljucila da su pomalo naivni u odnosu na nas..valjda ih je zivot mazio a ne mucio kao nas,pa se nisu "namazali" kao mi...U ostalom, ja verujem da su joj ladno poverovali, u svetu je normalno da imas mladjeg decka, a nasa Cica je carica pa nije tesko poverovati u to ,cak i u nasoj zemlji..
Hoce li nam biti dovoljno ovih pet primeraka? 😉 😆
Sta bi tek bilo da citate poruke koje pise,valjam se od smijeha.Ne mogu bas sve napisati ovdje 😆😆Ali kraljica kaze,oni gore nemaju pojma o Indijskim glumcima,ajde sto ih ne znaju,ali ne vide ni razliku u godinama 🤣gore sve prolazi.A onda se ispravila pa kaze mozda su i pomislili vidi ove lude matore, samo sute 🤣🤣
Sta bi tek bilo da citate poruke koje pise,valjam se od smijeha.Ne mogu bas sve napisati ovdje 😆😆Ali kraljica kaze,oni gore nemaju pojma o Indijskim glumcima,ajde sto ih ne znaju,ali ne vide ni razliku u godinama 🤣gore sve prolazi.A onda se ispravila pa kaze mozda su i pomislili vidi ove lude matore, samo sute 🤣🤣