Returning of the written off #36 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Izgleda 😃
Sad cemo tebi prepustiti ovakve stvari. Idu ti od ruke 😃

Sta da radim kad me vole admini, modovi, programeri (moj svami) 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Dobar dan

Nema vesti od Kety jos ?

Nema Badi 😒

Kako se ti osecas danas?

Mogu ti reci da sam imala tesku noc, drhtala sam kao prut,sta drhtala, tresla se, pijem defrinol,a sta buh ja drugo kad ne smem antibiotike i nesto kao fluimucil ali navodno bolje od toga. Bolje mi je sad, valjda sam pregurala krizu, mada pada vece , uh🤢

Badi ti si dobro nazebla u Novom Sadu.😕

Pa brate, stvarno ne znam sta se desilo. Evo i Ivi nije dobro. Ma to samo zato sto planiram neke stvari izgleda, pa cisto da mi se pokvare planovi. Takva me sreca prati u zadnje vreme.
🤢

Proci ce Badi.Par dana i sve ce biti u redu. Pij cajeve i odmaraj. Nemoj odmah da se predajes. Sve ces planove ostvariti. Ne brini.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E znam da sam dosadna, evo jos ovo i necu vise.😆 Izostavila sam sustinu onog sto sam htela reci u odnosu na tu situaciju sa Shijamom na terasi i sa Arnavom kad joj je rekao zasto je ozenio. Bar onako kako sam ja to dozivela.

Jednom skotu ti dozvoljavas da ti prica to sto ti prica i isterujes mak na konac sa njim zeleci da mu dokazes nesto, a ovamo tvoja cast i dostojanstvo, moral , karakter ti je doveden u pitanje a tvoja reakcija je ... pa ne znam kako bih opisala tu reakciju. Tamo gde treba da se okrenes i odes, ti raspravljas, tamo gde treba da kazes istinu, ti se ponasas kao debil.

nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Nemoj da krivis NS😡😆,ona je i dosla sva kilava,pitaj je,mislila je da je od puta,ali ustvari ju je hvatala prehlada 😳

Pa ona joj kosava nije bas pomogla. Bas je morala ovog vikenda da duva. 😕
Stephi thumbnail

Smeki ja bih ti i mogla preporuciti neki,ali vecina sto sam gledala ima tuzan kraj...Mislim da se od svih filmova samo Veer i Zara srecno zavrsava ali i tu ti ostane gorak ukus te srece,zato sto su dugo godina patili jedno za drugim.

E Drajce, potpuno verujem u tvoj sud i ukus i izbor... ali ne mogu bre vise tuzne krajeve .

Moja sreca za Madhubalu je bila najpre sto sam pocela da gledam IPKKND, pa sam bila u toku sta ce se desiti u MH, inace da sam gledala , bez ikakvih saznanja unapred, ja bih sad odlepila.

nn027 thumbnail
Ja sad odoh da gledam. Virnucu povremeno da vidim da se nije Kety javila.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Necu tuzan kraj😕,hvala ti Drya🤗

A sada mi pade na pamet, jesi li gledala Mahaderu ?

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dY4RWzzgivk[/YOUTUBE]

Ukljuci cc..engleski je ..ili imas i titlovano na you tubu..potrazi ima i na srpskom na nasim sajtovima,samo potrazi..😉 Film je fenomenalan,odusevices se..😳

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail

Nemoj da krivis NS😡😆,ona je i dosla sva kilava,pitaj je,mislila je da je od puta,ali ustvari ju je hvatala prehlada 😳

Tacno Drajce, potpuno si u pravu, to sam i zaboravila. Jos taj dan mi je bilo lose ali valjda zbog srece sto smo se videle i sto nam je bilo lepo , ja sam to malo i potisnula dok me nije zdrmalo. I sinoc dok sam malo caskala sa vama, jos sam se drzala ali kad sam konacno legla,Bogu dusu.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A sada mi pade na pamet, jesi li gledala Mahaderu ?

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dY4RWzzgivk[/YOUTUBE]

Ukljuci cc..engleski je ..ili imas i titlovano na you tubu..potrazi ima i na srpskom na nasim sajtovima,samo potrazi..😉 Film je fenomenalan,odusevices se..😳

Nisam gledala probacu sutra😉 hvala🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sad odoh da gledam. Virnucu povremeno da vidim da se nije Kety javila.

Idi Nado...gledaj..nista ovde neces da propustis do 12 h..

Ko napise post (osim Drye i Keti) pre ponoci, ima WL povecan 20 % od sutra, tako mi rekla adminka sa sajta..🤣

Edited by Daltoni - 11 years ago