Returning of the written off #36 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Smeki, a koja epizoda se gleda, ja tek sad pocinjem

Kreni od 241
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

ok 👍🏼

Stephi thumbnail
241? oh no, not again -monalisa-

nasao je jos jedan dokaz koji mu govori da su ovo dvoje u vezi. S ljubavlju Shijam

i da te covek pita zasto je samo ona to sacuvala, uredno spakovano u fijoci. Valjda da bih se ja ovako zderala

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
265 epizoda ,najbolja epizoda posle ovih mucnih,i ono kad joj kaze da je voli telefonomnormalno preskakala sam kretena.Ne mogu ocima da ga vidim.Jos kad sam videla scenu gde izlazi i Aravovog kupatila,mjko moja ona ANDJELI JE KROZ PROLUPALA.Kako moze da dozvoli da se njen muz kupa u snajinom kupatilu i jos joj brat nije tu ta scena me je uvek zivcirala .Ako me nema uspavala sam se ali eto da znate gde sam odprilike stigla
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

nasao je jos jedan dokaz koji mu govori da su ovo dvoje u vezi. S ljubavlju Shijam

i da te covek pita zasto je samo ona to sacuvala, uredno spakovano u fijoci. Valjda da bih se ja ovako zderala

I ja isto 😡 a taman je se bio oraspolozio malo.Kad ono 😡
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

265 epizoda ,najbolja epizoda posle ovih mucnih,i ono kad joj kaze da je voli telefonomnormalno preskakala sam kretena.Ne mogu ocima da ga vidim.Jos kad sam videla scenu gde izlazi i Aravovog kupatila,mjko moja ona ANDJELI JE KROZ PROLUPALA.Kako moze da dozvoli da se njen muz kupa u snajinom kupatilu i jos joj brat nije tu ta scena me je uvek zivcirala .Ako me nema uspavala sam se ali eto da znate gde sam odprilike stigla

E i mene isto. Jos dok sam gledala epizode , napisala sam da je Andjeli kompletni kreten, bez obzira na ono pre i na ono sto ce se desiti posle. Uzasno mi je digla zivac, ali pricacemo. Mene ponovo obara, teska mi glava, idem malo da legnem pa ako se javim kasnije, javim. I dalje vazi ono za Kety, ako se javi prosledite mi SMS. Moram malo da legnem, ne mogu glavu da drzim

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Laku noc Drajce,Smeki i mama..

Nado, ja se javljam u ponoc ,po dogovoru..😉

Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Bye bye odoh na feniranje 😃

Badi uzivaj. 😃
nn027 thumbnail

Ne znam da li ste primetili da je ta fioka i ranie otvarana?
Mislim , ne da ne bih cuvala papir od skota nego ... uh 😡 Izvrsila bih i deratizaciju i dezinsekciju kuce posle njegovog odlaska.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Laku noc Drajce,Smeki i mama..

Nado, ja se javljam u ponoc ,po dogovoru..😉

Dogovoreno Dal.😊