Moram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...
Jer se to tusiras da speres sramotu sto su te proglasili za Sumitru..𤣠A Keti je verujem ovo i ocekivala..
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
SUPER HEROO 9.9
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Moram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...
Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske
Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli
S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :
Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatuš )
Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose š¤£
Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono š¤£
Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagijaš )
Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?
S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. š
Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.
I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.
Meni se svidelo, ali zaista. šš¼
Nisam sigurna Kety da cu bas braniti Arnava , mada isuvise je rano prognozirati bilo sta. Ovaj jedan detalj, na samom pocetku sto sam videla, odmah sam stala na stranu Kushi, sto ne znaci da nije podlozno promeni hahahaha.
Al da je Arnav sladak ( fizicki ) sladak je brate š
Steta sto nema uloga Anandi.Nataly i ja bi je jednoglasno dodijelile jednoj osobi š¤£š¤£š¤£
š¤£
Nes verovati badi kad sam napisala zadnju recenicu ... shvatila sam ...definitivno Dal voli samo da kontrira š¤£
P. S. jok najbolje da ja kontriram š³
Sad moram ici, cujemo se veceras
Ja sam odgledala 3 epizode. I odmah da vam kazem, meni nije uopste dosadno. Glumcii su mi se na prvi pogled dopali. Oboje. Idemo dalje. Za pocetak su mi utisci sasvm povoljni.
Kako je Dal pricala ja sam mislila da necu moci ni tih prvih 20 da pogledam.
Kome š² ?
Ma sve dok mislis na mene, nije ni vazno..š¤
Polako Nado..jos ima vremena da se smoris..polako..š Drago mi je da ti se serija dopala odmah na pocetku..sve izgleda zavisi od toga ko koliko od necega ocekuje..a posto ste vi bile upozorene ,verujem da niste imale prevelika ocekivanja,pa se niste toliko ni razocarale..ili mozda gresim..š