Keti i Drya..nesto ste bile pisale da ce biti lose kada se on bude napio,a to ce biti u sutrasnjoj epi "Sile"..hoce li da je siluje ili sta..ne razumem..đ
Ja sam ukapirala da ce on biti pijan i da ce spavati ali da ce biti protiv njene volje. Nema Badija da nam kaze. Mozda se Kety seca.Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.
Ja sam stekla utisak da je ona zaljubljena u njega i mozda je pobegla vise zbog toga sto misli da on voli Jezdu nego zbog toga sto su spavali. Ona je pokazala da ga zeli. Nema veze sto je bila pijana. Alkohol je samo pomogao da ono sto oseca izadje na videlo.
A imam osecaj da ce on biti ocajan zbog onog sto je uradio. Jesam li u pravu? Njegov lik je do sada prikazan kao pun obzira i razumevanja.
Jeste,zaljubljena je u njega.A on, em je bio pijan,em ljubomoran jer ga je izazivala zbog onog Emrea,poludio je.Uz to mu je jos rekla da ona svakako nije njegova zena pa nema pravo da joj prigovara zbog E. I eto,onda je bio grub đNaravno da se pokajao,vidjet ces,koliko se trudio da spasi svoju ljubav i da pobijedi obicaje.
Prkosila mu je Emreom jer je ljubomorna na Jezdu. To mi je bilo jasno. Koliko sam shvatila ona ima samo 18 godina i sva je plahovita a i razmazena.
A mogu misliti kako mu je pala klapna kad mu je po ko zna koji put ponovila da mu nije zena. A on popio i kocnice nestale...Bas tako,izazivala ga je,a vjerovatno nije ocekivala da ce biti tako grub.Jutro poslije,kad je shvatio sta je uradio i vidio je da sjedi pored prozora i place,đ
Tuzno . Zao mi i njega i nje. To ce biti u sledece dve epizode. Da imam net ko covek ja bih bila gora i od Smeki i od Dal. Vec bih pola epizoda Sile odgledala.