Returning of the written off #30 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Keti i Drya..nesto ste bile pisale da ce biti lose kada se on bude napio,a to ce biti u sutrasnjoj epi "Sile"..hoce li da je siluje ili sta..ne razumem..😕
Ja sam ukapirala da ce on biti pijan i da ce spavati ali da ce biti protiv njene volje. Nema Badija da nam kaze. Mozda se Kety seca.

Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.

Ja sam stekla utisak da je ona zaljubljena u njega i mozda je pobegla vise zbog toga sto misli da on voli Jezdu nego zbog toga sto su spavali. Ona je pokazala da ga zeli. Nema veze sto je bila pijana. Alkohol je samo pomogao da ono sto oseca izadje na videlo.
A imam osecaj da ce on biti ocajan zbog onog sto je uradio. Jesam li u pravu? Njegov lik je do sada prikazan kao pun obzira i razumevanja.

Jeste,zaljubljena je u njega.A on, em je bio pijan,em ljubomoran jer ga je izazivala zbog onog Emrea,poludio je.Uz to mu je jos rekla da ona svakako nije njegova zena pa nema pravo da joj prigovara zbog E. I eto,onda je bio grub 😕
Naravno da se pokajao,vidjet ces,koliko se trudio da spasi svoju ljubav i da pobijedi obicaje.

Prkosila mu je Emreom jer je ljubomorna na Jezdu. To mi je bilo jasno. Koliko sam shvatila ona ima samo 18 godina i sva je plahovita a i razmazena.
A mogu misliti kako mu je pala klapna kad mu je po ko zna koji put ponovila da mu nije zena. A on popio i kocnice nestale...

Bas tako,izazivala ga je,a vjerovatno nije ocekivala da ce biti tako grub.Jutro poslije,kad je shvatio sta je uradio i vidio je da sjedi pored prozora i place,😭

Tuzno . Zao mi i njega i nje. To ce biti u sledece dve epizode. Da imam net ko covek ja bih bila gora i od Smeki i od Dal. Vec bih pola epizoda Sile odgledala.

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Tuzno . Zao mi i njega i nje. To ce biti u sledece dve epizode. Da imam net ko covek ja bih bila gora i od Smeki i od Dal. Vec bih pola epizoda Sile odgledala.

Nema puno razvlacenja u seriji.To je bilo na kraju jedne epizode i pocetak druge.Radnja je odmah isla dalje.Nije kao u Indijskim,pola sata dramaticnog gledanja.Sva ta scena u obje epizode,mozda da je trajala 5-6 minuta.

nn027 thumbnail

Njoj je to verovatno bio prvi put..pa jos na takav nacin..bljak..
😭

Vecina turskih serija ima temu,da se zrtva uda ili zaljubi u svog silovatelja 😕

Izgleda da to njima nije nista 😕
nn027 thumbnail

Nema puno razvlacenja u seriji.To je bilo na kraju jedne epizode i pocetak druge.Radnja je odmah isla dalje.Nije kao u Indijskim,pola sata dramaticnog gledanja.Sva ta scena u obje epizode,mozda da je trajala 5-6 minuta.

Vidim po najavi da se teziste prebacuje na Agine poslove i onog brata od strica koji pocinje nesto ds muti. Ne bi me zacudilo da se negde pronadje i udruzi sa onim tipom sto je Sili zabranio da dodje roditeljima na sahranu pa joj sad dolazio da trazi da mu da punomoc da vodi poslove u Istambulu.
Kety76 thumbnail

Izgleda da to njima nije nista 😕

Teme tih serija su teske,ali pouka 🤢
Ipak to gledaju i tinejdzeri,ne razumijem ih
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Vecina turskih serija ima temu,da se zrtva uda ili zaljubi u svog silovatelja 😕

Pa Turci su vekovima to radili..i kod nas i u drugim zemljama gde su vladali..to im je izgleda uzbudljivo..🤢

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Od mene mozda...ali od Smeki..bogami Nado..neznam bas...😕
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa Turci su vekovima to radili..i kod nas i u drugim zemljama gde su vladali..to im je izgleda uzbudljivo..🤢

A najgore sto te serije njihovi psiholozi preporuce zenama,zrtvama silovanja😕
Ne kontam sta hoce s tim da kazu?Ono kao ne brini mozda se zaljubis u tog lika,udas se i sve pet
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

https://27.media.tumblr.com/tumblr_m0kpimJNWz1rpwnv2o3_250.gif

Kushi Kumari Gupta Sing Raizada.. i kao identifikacija-vencana ogrlica trass 🤣

Ona je luda kao struja🤣

Smeki jel ovo glavna glumica?

Jeste Nado i ona je kraljica ,odusevljena sam 👏

Izgleda mi bas slatko. Rekla bih da je drcna i temperamentna. Jesam li u pravu?

Da Nado i uz to jos glavom kroz zid ,pa kud puklo da puklo😆

Podseca na nekog je li 😉 😃

Ja sam odmah rekla da je ko Smeki..😆

Pa sad je meni jasno zasto joj se serija tako dopala 😃
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Musko,Nado Ne izazivaj Nataly da postavlja slike
Dal misli na nekog drugog.

Mislim da protiv ovog ni Dal nebi imala nista...😃