Returning of the written off #30 Invited only - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Njoj je to verovatno bio prvi put..pa jos na takav nacin..bljak..
😭

Vecina turskih serija ima temu,da se zrtva uda ili zaljubi u svog silovatelja 😕

Pa Turci su vekovima to radili..i kod nas i u drugim zemljama gde su vladali..to im je izgleda uzbudljivo..🤢

A najgore sto te serije njihovi psiholozi preporuce zenama,zrtvama silovanja😕
Ne kontam sta hoce s tim da kazu?Ono kao ne brini mozda se zaljubis u tog lika,udas se i sve pet

Koliko god se upinjali da prikazu sebe kao savremeno drustvo ipak je to islamska zemlja. Polozaj zene u tom svetu je sasvim drugaciji nego kod nas. Ja nekako sa te strane sagledavam sve to jer ne mogu nikako logicno da objasnim da se takve stvari maltene promovisu.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Koliko god se upinjali da prikazu sebe kao savremeno drustvo ipak je to islamska zemlja. Polozaj zene u tom svetu je sasvim drugaciji nego kod nas. Ja nekako sa te strane sagledavam sve to jer ne mogu nikako logicno da objasnim da se takve stvari maltene promovisu.

Da,bas promovisu,a obicaji se tesko iskorijene
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Dakle provereno je znaci.

Kety76 thumbnail

🤣

Kitty je to provjerila 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Ako je GK u pitanju,to je devojka..mislim zenska osoba..jako fina i vredna ,po meni najbolji mod ovde na IF..

Nije GK,nego AP...Napisao je on njoj ime u PM,musko,musko,i jos se pozalio da je bolestan

Dakle provereno je znaci.

🤣

Kitty je to provjerila 😆

E kad je Kity proverila onda tu nikakve sumnje vise nema 😃
A sad bez zezanja da podelim sa vama sta razmisljam na tu temu. iskreno, malo mi cudno da se jedan muskarac bavi tako necim. Ovde su ja mislim 99, 99% zene.

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Ne verujem da ce dugo potrajati sve ovo. Mislim da ce se brzo pokazati da li ce od njh nesto biti ili nece.

Ja sam protiv svake vrste namestaljki ali u ovom slucaju sve prizeljkujem da njeni roditelji shvate ko je onaj pravi za nju i po njihovoj tradiciji ucine kako oni to kazu marriage proposal njemu...jer po samoj Prats plasim se da ce to natezanje ici u nedogled ili dok Sid ne shvati da ne moze vise da ceka da njoj proradi lampica...😕
Kety76 thumbnail

🤣

Kitty je to provjerila 😆

E kad je Kity proverila onda tu nikakve sumnje vise nema 😃
A sad bez zezanja da podelim sa vama sta razmisljam na tu temu. iskreno, malo mi cudno da se jedan muskarac bavi tako necim. Ovde su ja mislim 99, 99% zene.

Iznenadila bi se Nado😆 i ja sam vjeruj mi 😃
Ima ih dosta,i oni su na forumu najduzeg jezika 😡
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Nataly

I ja se toga plasim Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe Smile Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam

E da znate, koliko god da je Prats slatka i carobna toliko je i naivna...ja sam stvarno uverena u Gagijevu teoriju da Sid samo ceka na njen mig ili po naski "da joj dodje iz dupeta u glavu" ali je stvarno pitanje koliko dugo ce on moci da ceka?! Ako je tacno ono sto ja pre godinu dana nadjoh na netu da je rodjen 1978 sto je on nedavno na svom rodjendanu sam potvrdio kad je rekao da je napunio 35, onda on stvarno nema mnogo vremena da ceka i to je to uz njenu detinjastu naivnost ono sto me brine...

Ne verujem da ce dugo potrajati sve ovo. Mislim da ce se brzo pokazati da li ce od njh nesto biti ili nece.
Ja sam protiv svake vrste namestaljki ali u ovom slucaju sve prizeljkujem da njeni roditelji shvate ko je onaj pravi za nju i po njihovoj tradiciji ucine kako oni to kazu marriage proposal njemu...jer po samoj Prats plasim se da ce to natezanje ici u nedogled ili dok Sid ne shvati da ne moze vise da ceka da njoj proradi lampica...😕

Znaci,dvostruki arsini 😆 Kad vec nece sama,brate, neka neko to uradi za nju 😆 i ja sam za 😉
Edited by Kety76 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Mislim da protiv ovog ni Dal nebi imala nista...😃

Pocinjes da me upoznajes Nato...😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Pa sad je meni jasno zasto joj se serija tako dopala 😃

Nado,serija bi se svakome dopala..nema te zene kojoj se ne bi dopala..i svaka od nas je po malo Kushi..samo sto je Smeki bas dosta povukla..😆