Nije GK,nego AP...Napisao je on njoj ime u PM,musko,musko,i jos se pozalio da je bolestan 🤣
Dakle provereno je znaci. 😃
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
PARAYI AURAT 13.9
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Nije GK,nego AP...Napisao je on njoj ime u PM,musko,musko,i jos se pozalio da je bolestan 🤣
Ja sam ukapirala da ce on biti pijan i da ce spavati ali da ce biti protiv njene volje. Nema Badija da nam kaze. Mozda se Kety seca.
Za vas sto gledate Silu 😛
http://www.smijesneizreke.com/sila-serija-sve-epizode-sadrzaj-gledanjeNe znam da li znate,ali za njih dvoje se pricalo da su za vrijeme snimanja serije bili i privatno u ljubavi.Oni su to kao pokusavali sakriti,glumeci da se mrze,ali su ih kolege sa seta odale 😆
Musko,Nado 😆 Ne izazivaj Nataly da postavlja slike 😆Dal misli na nekog drugog.
I ja se toga plasim Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam
Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.
Izgleda mi bas slatko. Rekla bih da je drcna i temperamentna. Jesam li u pravu?
Znaci danas mu je rodjendan.
Video tek 25. A jel' Sid uopste bio na tom partiju. Prats i Shashank jesu. Njih smo videli.
Da,tek 25Sve sam procesljala,zasad nema nista.I ova slika Prat i Shankya je jedina,nema ih nigdje vise.A Sida na ovim sto su danas objavljene nema.Jos cu traziti,mozda sutra bude nekih najava,novih slika,...
Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita
I ja se toga plasim Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitamE da znate, koliko god da je Prats slatka i carobna toliko je i naivna...ja sam stvarno uverena u Gagijevu teoriju da Sid samo ceka na njen mig ili po naski "da joj dodje iz dupeta u glavu" ali je stvarno pitanje koliko dugo ce on moci da ceka?! Ako je tacno ono sto ja pre godinu dana nadjoh na netu da je rodjen 1978 sto je on nedavno na svom rodjendanu sam potvrdio kad je rekao da je napunio 35, onda on stvarno nema mnogo vremena da ceka i to je to uz njenu detinjastu naivnost ono sto me brine...
Jesam draga.Jutros su promjenili sliku od Sobhtija,izgleda kao da je Karan SG,ali ja mislim da je to SobhtiPromjenili su i sliku od one serije Diya,stavili su noviju.Mislim da se bespotrebno brinu,nadam se da nece zbog ovoga prestati glasati