Returning of the written off #30 Invited only - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Nije GK,nego AP...Napisao je on njoj ime u PM,musko,musko,i jos se pozalio da je bolestan 🤣

Dakle provereno je znaci. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam ukapirala da ce on biti pijan i da ce spavati ali da ce biti protiv njene volje. Nema Badija da nam kaze. Mozda se Kety seca.

Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.
nn027 thumbnail

Za vas sto gledate Silu 😛

http://www.smijesneizreke.com/sila-serija-sve-epizode-sadrzaj-gledanje

Ne znam da li znate,ali za njih dvoje se pricalo da su za vrijeme snimanja serije bili i privatno u ljubavi.Oni su to kao pokusavali sakriti,glumeci da se mrze,ali su ih kolege sa seta odale 😆

Negde sam usput procitala da su oboje pre pocetka snimanja serije raskinuli sa partnerima . Pisalo je da su ih mediji povezivali ali da to nije dokazano. Valjda su se u to vreme i ono dvoje glumaca smuvali (znate na koga mislim, on je glumio Sulejmana) na snimanju pa su kao i ovo dvoje poceli da povezuju.
Procitala sam i da je glumica koja glumi Silu najplacenija i da je po epizodi dobijala 30 000 E.

nn027 thumbnail

Musko,Nado 😆 Ne izazivaj Nataly da postavlja slike 😆
Dal misli na nekog drugog.

Dobro. To je dakle reseno. 😃
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

I ja se toga plasim Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam Big smile

E da znate, koliko god da je Prats slatka i carobna toliko je i naivna...ja sam stvarno uverena u Gagijevu teoriju da Sid samo ceka na njen mig ili po naski "da joj dodje iz dupeta u glavu" ali je stvarno pitanje koliko dugo ce on moci da ceka?! Ako je tacno ono sto ja pre godinu dana nadjoh na netu da je rodjen 1978 sto je on nedavno na svom rodjendanu sam potvrdio kad je rekao da je napunio 35, onda on stvarno nema mnogo vremena da ceka i to je to uz njenu detinjastu naivnost ono sto me brine...
Edited by Nataly - 11 years ago
nn027 thumbnail

Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.

Ja sam stekla utisak da je ona zaljubljena u njega i mozda je pobegla vise zbog toga sto misli da on voli Jezdu nego zbog toga sto su spavali. Ona je pokazala da ga zeli. Nema veze sto je bila pijana. Alkohol je samo pomogao da ono sto oseca izadje na videlo.
A imam osecaj da ce on biti ocajan zbog onog sto je uradio. Jesam li u pravu? Njegov lik je do sada prikazan kao pun obzira i razumevanja.

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Izgleda mi bas slatko. Rekla bih da je drcna i temperamentna. Jesam li u pravu?

Da Nado i uz to jos glavom kroz zid ,pa kud puklo da puklo😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Znaci danas mu je rodjendan.
Video tek 25. A jel' Sid uopste bio na tom partiju. Prats i Shashank jesu. Njih smo videli.

Da,tek 25 Ouch Sve sam procesljala,zasad nema nista.I ova slika Prat i Shankya je jedina,nema ih nigdje vise.A Sida na ovim sto su danas objavljene nema.Jos cu traziti,mozda sutra bude nekih najava,novih slika,...

Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita

I ja se toga plasim Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam Big smile

E da znate, koliko god da je Prats slatka i carobna toliko je i naivna...ja sam stvarno uverena u Gagijevu teoriju da Sid samo ceka na njen mig ili po naski "da joj dodje iz dupeta u glavu" ali je stvarno pitanje koliko dugo ce on moci da ceka?! Ako je tacno ono sto ja pre godinu dana nadjoh na netu da je rodjen 1978 sto je on nedavno na svom rodjendanu sam potvrdio kad je rekao da je napunio 35, onda on stvarno nema mnogo vremena da ceka i to je to uz njenu detinjastu naivnost ono sto me brine...

Ne verujem da ce dugo potrajati sve ovo. Mislim da ce se brzo pokazati da li ce od njh nesto biti ili nece.
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Jesam draga.
Jutros su promjenili sliku od Sobhtija,izgleda kao da je Karan SG,ali ja mislim da je to Sobhti
Promjenili su i sliku od one serije Diya,stavili su noviju.Mislim da se bespotrebno brinu,nadam se da nece zbog ovoga prestati glasati

Ja ipak mislim da treba biti na oprezu...kod njih u tele-industriji ko na pijaci, sve moze da se kupi...a kad smo vec kod glasanja, moja Letty i dalje drzi otvoreno ovo glasanje pa bilo bi dobro da se i tu navali samo sto ovde treba glasati za par sa najvise NULA hemije, sto znaci za TanSh...😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Da Nado i uz to jos glavom kroz zid ,pa kud puklo da puklo😆

Podseca na nekog je li 😉 😃