Returning of the written off #30 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ja sam stekla utisak da je ona zaljubljena u njega i mozda je pobegla vise zbog toga sto misli da on voli Jezdu nego zbog toga sto su spavali. Ona je pokazala da ga zeli. Nema veze sto je bila pijana. Alkohol je samo pomogao da ono sto oseca izadje na videlo.
A imam osecaj da ce on biti ocajan zbog onog sto je uradio. Jesam li u pravu? Njegov lik je do sada prikazan kao pun obzira i razumevanja.

Jeste,zaljubljena je u njega.A on, em je bio pijan,em ljubomoran jer ga je izazivala zbog onog Emrea,poludio je.Uz to mu je jos rekla da ona svakako nije njegova zena pa nema pravo da joj prigovara zbog E. I eto,onda je bio grub 😕
Naravno da se pokajao,vidjet ces,koliko se trudio da spasi svoju ljubav i da pobijedi obicaje.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Nataly

Kety, jesi dobila PM od Riye? Ja sam proverila, na mestu od Prats je i dalje njena slika i njeno ime... http://timesofindia.indiatimes.com/bestof2013.cms

Jesam draga.
Jutros su promjenili sliku od Sobhtija,izgleda kao da je Karan SG,ali ja mislim da je to Sobhti
Promjenili su i sliku od one serije Diya,stavili su noviju.Mislim da se bespotrebno brinu,nadam se da nece zbog ovoga prestati glasati

Ja ipak mislim da treba biti na oprezu...kod njih u tele-industriji ko na pijaci, sve moze da se kupi...a kad smo vec kod glasanja, moja Letty i dalje drzi otvoreno ovo glasanje pa bilo bi dobro da se i tu navali samo sto ovde treba glasati za par sa najvise NULA hemije, sto znaci za TanSh...😃

Uspela sam ali ne vidim koliko koji par ima glasova .
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Keti i Drya..nesto ste bile pisale da ce biti lose kada se on bude napio,a to ce biti u sutrasnjoj epi "Sile"..hoce li da je siluje ili sta..ne razumem..😕
Ja sam ukapirala da ce on biti pijan i da ce spavati ali da ce biti protiv njene volje. Nema Badija da nam kaze. Mozda se Kety seca.

Jeste Nado,tako ce biti.Iako ce joj kasnije priznati ljubav,zbog te noci ona ce pobjeci od njega.

Ja sam stekla utisak da je ona zaljubljena u njega i mozda je pobegla vise zbog toga sto misli da on voli Jezdu nego zbog toga sto su spavali. Ona je pokazala da ga zeli. Nema veze sto je bila pijana. Alkohol je samo pomogao da ono sto oseca izadje na videlo.
A imam osecaj da ce on biti ocajan zbog onog sto je uradio. Jesam li u pravu? Njegov lik je do sada prikazan kao pun obzira i razumevanja.

Jeste,zaljubljena je u njega.A on, em je bio pijan,em ljubomoran jer ga je izazivala zbog onog Emrea,poludio je.Uz to mu je jos rekla da ona svakako nije njegova zena pa nema pravo da joj prigovara zbog E. I eto,onda je bio grub 😕
Naravno da se pokajao,vidjet ces,koliko se trudio da spasi svoju ljubav i da pobijedi obicaje.

Prkosila mu je Emreom jer je ljubomorna na Jezdu. To mi je bilo jasno. Koliko sam shvatila ona ima samo 18 godina i sva je plahovita a i razmazena.
A mogu misliti kako mu je pala klapna kad mu je po ko zna koji put ponovila da mu nije zena. A on popio i kocnice nestale...

Kety76 thumbnail

E da znate, koliko god da je Prats slatka i carobna toliko je i naivna...ja sam stvarno uverena u Gagijevu teoriju da Sid samo ceka na njen mig ili po naski "da joj dodje iz dupeta u glavu" ali je stvarno pitanje koliko dugo ce on moci da ceka?! Ako je tacno ono sto ja pre godinu dana nadjoh na netu da je rodjen 1978 sto je on nedavno na svom rodjendanu sam potvrdio kad je rekao da je napunio 35, onda on stvarno nema mnogo vremena da ceka i to je to uz njenu detinjastu naivnost ono sto me brine...

Slazem se Nataly.Meni je bilo tako slatko kad joj je na slike stavljao one smajlije,poljupce,isl 😃
Mislim da je on tad bio odlijepio😃 I jos slike iz serije, vjeridba,vjencanje... tako slatko,divno...A onda ona 23 napisa sretan rodjendan M ma gdje bio,...hladan tus
Kety76 thumbnail

Prkosila mu je Emreom jer je ljubomorna na Jezdu. To mi je bilo jasno. Koliko sam shvatila ona ima samo 18 godina i sva je plahovita a i razmazena.
A mogu misliti kako mu je pala klapna kad mu je po ko zna koji put ponovila da mu nije zena. A on popio i kocnice nestale...

Bas tako,izazivala ga je,a vjerovatno nije ocekivala da ce biti tako grub.Jutro poslije,kad je shvatio sta je uradio i vidio je da sjedi pored prozora i place,😭
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Znas da sam prosula kafu po kompjuteru,kad sam vidjela da je ostavio njen post a ostale pobrisao
I jos upozorenje stavio

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Bas tako,izazivala ga je,a vjerovatno nije ocekivala da ce biti tako grub.Jutro poslije,kad je shvatio sta je uradio i vidio je da sjedi pored prozora i place,😭

Njoj je to verovatno bio prvi put..pa jos na takav nacin..bljak..
😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Podseca na nekog je li 😉 😃

Ja sam odmah rekla da je ko Smeki..😆

Kety76 thumbnail

Znas da sam prosula kafu po kompjuteru,kad sam vidjela da je ostavio njen post a ostale pobrisao
I jos upozorenje stavio

Bas tako 😆 Ne znam ko je kriv Kitty ili ti 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Njoj je to verovatno bio prvi put..pa jos na takav nacin..bljak..
😭

Vecina turskih serija ima temu,da se zrtva uda ili zaljubi u svog silovatelja 😕