Returning of the written off #30 Invited only - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.4k

Users

9

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢

Da..verovatno je DD poludela kada je cula da ce "talentovana glumica" sa devetog neba da dobije nagradu za najbolju u prosloj godini..pa je devojka odbila da igra..sto da nekom podize rejting svojim trudom i zalaganjem kada taj neko nece da je nagradi za sve sto je uradila za tu televiziju i show..ja mislim da je njena zasluga sto je i Sanaja Irani dosla na colors ,jer njih dve su najbolje prijateljice..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕

Da, upravo sam i ja to pomislila...

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

Dal molim te, nemoj vise nista da kazes...😕 na tu temu...😛

Zasto..to sto ja kazem ili ne,nece promeniti nista..meni se dopao ples, ne oni, to je sve..to je moje misljenje,a vi slobodno iznosite svoje..
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

E ovde ga debelo nahvalih u smislu da nije lako stvoriti great performance u saradnji sa osobom koja ima uvek isti izraz lica i isti odvratno smrznuti osmeh...😃

Daltoni thumbnail

U ovogodisnjem plesu nema stida,nema srama,nevinosti, nema one hemije koja se ne pokazuje dodirima..oni su izveli ovako teatralan ples upravo iz razloga da bi nadomestili nesto sto kod njih jednostavno ne postoji a to je ta hemija..

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..😆

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢
Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕
Nema,ni solo ni sa Vivianom.Samo je na kraju malo plesala sa Anupom i jos nekim,par sekundi.

I opet mi kroz glavu prolazi onaj Shanshankov intervju. I ona je znala je da je sve prevara. Nije zelela da bilo cime tome doprinese. A zamislite samo koliko je njenih fanova glasalo za nju verujuci da ce da pobedi. Sta vrede svi ti glasovi kad je njih 56 odlucilo pobednika.🤢
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U ovogodisnjem plesu nema stida,nema srama,nevinosti, nema one hemije koja se ne pokazuje dodirima..oni su izveli ovako teatralan ples upravo iz razloga da bi nadomestili nesto sto kod njih jednostavno ne postoji a to je ta hemija..

Pa sa one lijepe indijske romantike,gdje se voli i miluje pogledima,presli su na sirovu strast 😉
Moraju pokusati nesto 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

I opet mi kroz glavu prolazi onaj Shanshankov intervju. I ona je znala je da je sve prevara. Nije zelela da bilo cime tome doprinese. A zamislite samo koliko je njenih fanova glasalo za nju verujuci da ce da pobedi. Sta vrede svi ti glasovi kad je njih 56 odlucilo pobednika.🤢

Meni su rekli da glasaju danonocno
Sa nekima sam u kontaktu . Bas kad su tandi ubacili u nominaciju,dva dana prije kraja glasanja,pisali su mi da stalno glasaju za DD i RK i Madhu kao najbolji par.
Kety76 thumbnail
Kad se na kraju sve zbroji,Colors je odigrao po svome.
Koliko god javnost negodovala i znala da je nagrada kupljena,ona je nju dobila 🤢
A ostat ce i cinjenica da su ovo dvoje jedini imali taj ples,dok su Pratyushu izbacili iz kadra.
Iskoristili su je da bi privukli gledaoce da gledaju GPA😡