Returning of the written off #30 Invited only - Page 77

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.4k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Deseti deo...

http://xpressvids.info/dm.php?id=x1909kc

U ovom delu dodeljuju nagradu za najbolji jodi naravno MB 👏
Najbolja glumica (znaci ne verujem 😡) TR ..ona izlazi,oko nje tapsu reda radi, ona kaze Hvala Colorsu,Hvala producentima serije i hvala publici koja me prihvatila kao Anandi...(e sada je rekla sve...da su je stvarno prihvatili ,ne bi morala da ovo napominje posle godinu dana..ccc Sladjo,Sladjo bas si curka..)🤢
Najbolji glumac -Sid..ali onda je ona zena (sudija u Indija ima talenat) rekla da je on jedan od njenih omiljenih ali da je njen omiljeni ipak RK i poslala mu poljubac koji je on vratio..Ovde je sve naravno bilo svima jasno...mislim Sid ima bolji biceps,al Vivijan glumi neuporedivo bolje..da se ne lazemo..😆
Plesna tacka..plese Anup..DD...izlaze svi na scenu..posebno mi se dopada zadji red RK, Siv, onaj batica iz Utarana, Sultan...ma kada bih krenula redom, zavrsila bih do sledeceg GPA 😆😳
Prats stoji do Toral 😡 Tu je i Sanaja..😡 A nisam videla to sto sam citala da joj je pozelela dobrodoslicu kao novoj anandi..to je neki interviju ili sta..vidim da nije u sklopu GPA..

Tu cuvenu recenicu o prihvatanju ponavlja jos od Kasmira, ako se nevaram. A drugi, po meni jos veci biser, joj je izjava da je ponosna sto je ona rekla Sivu da ga Anandi voli. 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

A jesi vidjela Sidovu reakciju,kad nju prozvase 😆
Da,na kraju stoje jedna do druge tandi i Prat,smjese se i masu svima.Kao svi su sretni i zadovoljni.
To o dobrodoslici je bio text na if,a desilo se na GPA.upoznali su ih na dodjeli i one su jedna drugoj pozeljele srecu u radu 🤢
Colors taktika😕

Da...kao da misli u sebi..znam da si dobila nagradu na vezu..taj izraz lica..mogao je on to da odglumi bolje da mu je uopste i bilo stalo da odglumi da je srecan zbog nje..
.🤢

nn027 thumbnail

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili

Ovo se zove opipljiva senzualnost i romantika...

U ovogodisnjem plesu nema stida,nema srama,nevinosti, nema one hemije koja se ne pokazuje dodirima..oni su izveli ovako teatralan ples upravo iz razloga da bi nadomestili nesto sto kod njih jednostavno ne postoji a to je ta hemija..

Pa sa one lijepe indijske romantike,gdje se voli i miluje pogledima,presli su na sirovu strast 😉
Moraju pokusati nesto 😆
Predpostavljam da je "mali Buda" najvise uzivao u tom "strasnom" performansu. 😕

Nadam se da jeste 🤣
A pogotovo u onom njenom zabacivanju glavom,na kraju plesa 😆

Mogu ti reci da je ona pokusavala komunicirati sa Sidom dok su bili u publici.Stalno mu se priblizavala a on se odmicao 😆

Pa kad ne kapira da se glumi samo na sceni. 😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Tu cuvenu recenicu o prihvatanju ponavlja jos od Kasmira, ako se nevaram. A drugi, po meni jos veci biser, joj je izjava da je ponosna sto je ona rekla Sivu da ga Anandi voli. 🤢

Ma sto bi rekao Sifronije: "Mala je bistra ko litar boze.." 😕

ili na naski..😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PTgJXwoTkxo[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 11 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Nece ona nigdje Nataly,ona ce do penzije ostati u BV

Nikad ne reci nikad...😃

nn027 thumbnail
Hvala ti Dal sto si odgledala GPA . Hvala i na direktnom prenosui komentarima. Bolja si i od Milke Babovic. Necu te menjati. 😉 😃
Ja cu vas sad pozdraviti i pozeleti laku noc.
Lepe snove vam zelim moje devojke. Cujemo se sutra.❤️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala ti Dal sto si odgledala GPA . Hvala i na direktnom prenosui komentarima. Bolja si i od Milke Babovic. Necu te menjati. 😉 😃

Ja cu vas sad pozdraviti i pozeleti laku noc.
Lepe snove vam zelim moje devojke. Cujemo se sutra.❤️

Nema na cemu Nale..uskoro ces i sama moci da pogledas,ne samo GPA ,nego i nasu seriju ..
Idem i ja na spavanje, omandala sam 250 gr milku bable sa karamelom dok sam gledala GPA, j...o me GPA...😡

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da ti kazem Dal,nema golisavih slika ,bar ja nisam nasla...Ovako na slikama i nije nesto,ali uloga u seriji mu je takva da mene prosto odusevljava...Pravi primer kad muskarac ima ono "nesto" 😳

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail